Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Ιουλ 2020

(ΒΙΝΤΕΟ) Όλα αυτά έγιναν για την Υγεία μας ή ... "εις υγείαν μας";


Προσπαθούν να βουλιάξουν την χώρα με έναν τρόπο πρωτοφανή, όχι μόνο με τα μνημόνια και όλα όσα συνέβησαν με την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, τα δημοψηφίσματα κτλ.

Ο κόσμος απέδειξε ότι δεν ήθελε να συμβούν αυτά, αλλά τώρα ζούμε μια δεύτερη επερχόμενη οικονομική κρίση, την οποία μας την έχουν ανακοινώσει ότι θα συμβεί. Γίνεται και σε άλλα κράτη, οπότε είναι πιο εύκολο να περάσει και σε εμάς αλλά και στους άλλους.

Η Ελένη Γκίκα Υπ. Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών Δυτ. Τομέας μιλάει για τις λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Ζούμε μια τραγωδία, γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται με όλη αυτή την ιστορία με τον κορωνοιό και με τον φόβο που στηρίχθηκε όλη αυτή η ιστορία για να περάσουν όλα αυτά.

Τελικά πέρασε ή δεν πέρασε ο φόβος αυτός για την "πανδημία";

Τι είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας;

Τι συμβαίνει με την Υγεία;
Υπάρχει Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα, έχουμε ιατρική περίθαλψη; Έχουμε μονάδες; έχουμε εκπαιδευμένο προσωπικό;

Έχουμε τις συνθήκες αυτές που μπορούμε ώστε οι άνθρωποι που ασκούν την ιατρική και έχουν δώσει έναν Όρκο να το κάνουν αυτό, να μπορούν να το κάνουν; Φταίνε μόνο οι γιατροί;

Τι φταίει εδώ πέρα και την πληρώνει πάντα ο πολίτης;

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως Πολίτες;

Γιατί ένα θέμα που πρέπει να θίξουμε με τον Κορωνοιό είναι "αν όλα αυτά έγιναν για την Υγεία μας ή εις υγείαν μας;"

05/07/2020 - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

-Ε. ΓΚΙΚΑ: Όπως θα δούμε όλα σχετίζονται και δεν θα συμφωνήσω ότι δεν έχει να κάνει με την παράδοση της διαχείρισης της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Εγώ θεωρώ ότι είναι συνέπεια διότι το "κράτος" μας έχει γίνει μια εταιρία, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα δικό μας.

Την στιγμή που τόσα χρόνια που έχουμε αποδείξει  ότι μαγείρεψαν τα νούμερα για να έχουμε μια ψεύτικη οικονομική κρίση!

Μια κρίση η οποία στοίχισε πάρα πολλές ζωές. Διαλύθηκαν οικογένειες, αυτοκτόνησαν άνθρωποι, εξαθλιωθήκαμε και έφυγαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, όλα όσα δηλαδή βιώσαμε που τα γνωρίσαμε και τα βιώσαμε στο πετσί μας μέχρι σήμερα.

Είναι μια συνέχεια που τώρα πολύ “πονηρά” θίγουν τον τομέα της Υγείας, έτσι προσπαθούν να επιβάλλουν μια Υγεινομική χούντα, διότι μέσα από την ανησυχία μας και τον φόβο του ανθρώπου για την Υγεία του  να μπορούν να επιβάλλουν όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα υποδούλωσης του. Μέτρα παράλογα που περιορίζουν καθημερινά τις ελευθερίες μας.

Για παράδειγμα, βλέπουμε ότι την περίοδο του κορωνοιού πέρασαν όλα αυτά τα νομοσχέδια κατά του Ανθρώπου που μιλάνε για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τι δωράκι μας άφησε ο κ. Τσίπρας πριν φύγει, που “φρεσκάρισε” εκείνον τον νόμο σχετικά με όποιον μεταδίδει κάποια νόσο με τον οποίο αυστηροποιούνται οι ποινές -10 χρόνια κάθειρξης- για όποιον είναι “κίνδυνος’ για την “δημόσια υγεία’.

Είδαμε λοιπόν ότι όλα αυτά έχουν μια συνέχεια και προτού καν την εμφάνιση της δήθεν πανδημίας, για την οποία θα δούμε και πώς στήθηκε και από ποιούς στήθηκε και έχουμε αρκετές ενδείξεις και αποδείξεις για αυτό.

Όλα αυτά, είναι μια συνέχεια που στηρίζονται στον φόβο, που δημιούργησαν στους ανθρώπους διότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει. Δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί ο ίδιος, ούτε πώς λειτουργεί το “κράτος” του, που δεν είναι Κράτος δικό του.

Έχει καταντήσει μια εταιρία που τα περιουσιακά της στοιχεία είμαστε εμείς.

Αυτή την στιγμή, τα ΜΜΕ διέσπειραν εσκεμμένως και μας έχουν μελετήσει για το πώς είμαστε και το πώς αντιδρούμε.

 Τι έκανε όμως αυτό το “κράτος” για τους πολίτες;

Πήρε αυτά τα περιοριστικά μέτρα που βασίστηκαν σε ψευδή στοιχεία, όπως έκαναν και στην οικονομική κρίση.

Δεν μας είπαν τελικά πόσα είναι τα κρούσματα; Πόσοι είναι οι νεκροί; Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν ώστε να ορίσουν την “πανδημία”;

Τελικά μεταδίδουν ή όχι οι ασυμπτωματικοί τον ιό;

Ποια είναι η αλήθεια;

Γιατί αν είναι λάθος ο αριθμός των κρουσμάτων, αν είναι λάθος ο αριθμός των θανάτων και αν δεν μεταδίδουν οι ασυμπτωματικοί, γιατί το κάναμε όλο αυτό;

Γιατί τελικά περιοριστήκαμε στο σπίτι μας;

Μας είπαν για να σώσουμε το σύστημα Υγείας! Όχι εμάς! Γιατί είδαμε ότι πέθανε και κόσμος που τον αποθάρρυναν να πάει στα νοσοκομεία.

Άρα τελικά για ποια Δημόσια Υγεία;

Για τα ντουβάρια; Για τα Νοσοκομεία που τα είχαν εξαθλιώσει και θυμάμαι το 2013 ο τότε Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης φώναζε ότι θα διώξει όλους τους γιατρούς;

Πώς μας βοήθησε το “κράτος” να ανταπεξέλθουμε, αν υπάρχει αυτή η... “θανατηφόρα” πανδημία;

Διότι από όλες τις ενδείξεις και τα στοιχεία που πέρασαν αυτούς τους μήνες και εδώ που φτάσαμε, μόνο πανδημία δεν είναι.  Παίζουμε με τις λέξεις άλλη μια φορά. Γιατί όπως είπαμε μαγειρεύουν τα νούμερα.

Στα μνημόνια θέλαμε να σώσουμε τις τράπεζες και τώρα, θέλαμε να σώσουμε το Σύστημα Υγείας.

 -Ε.ΓΚΙΚΑ Δεν υπάρχει τίποτα! Ουσιαστικά τρομοκρατούν τους ανθρώπους μέσα από τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και ακριβώς γιατί μέσα από την χειραγώγηση του συναισθήματος και δη, του φόβου, κάποιος μπορεί να γίνει υπέρμαχος μιας άποψης και μιας οπτικής που αν τον άφηνες ελεύθερο και ήσυχο, δεν θα την επέλεγε.

Γι αυτό είναι τόσο σημαντικό και σοβαρό γι αυτούς να ασκήσουν αυτή την τρομοκρατία.

Γιατί για να περάσουν τις λύσεις που θα σου προτείνουν, αυτές που ΔΕΝ θα διάλεγες, αν είχες καθαρή την νόηση σου και μπορούσες να σκεφτείς λογικά, τώρα μέσω της χειραγώγησης του συναισθήματος και μη γνωρίζοντας το πώς λειτουργείς ο ίδιος και τι χρειάζεσαι για να φροντίσεις τον εαυτό σου, αφήνεσαι στα χέρια των "ειδικών" και έτσι μπορούν και σε χειραγωγούν.

Είδαμε ότι μας έφεραν ένα μάτσο “ειδικούς” πολύ επιλεγμένους.

Άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια σε αυτές τις θέσεις και έχουν δείξει το ποιόν τους. Αν ο κόσμος ξεχνάει εύκολα αλλά σήμερα μέσω του ίντερνετ μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να θυμηθούμε. Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει!

Όσον αφορά τον Όρκο των ιατρών, αυτός έχει αλλάξει από το 1960, που η ιατρική έγινε των φαρμακοβιομηχανιών που πήραν τα ηνία. Τώρα οι ιατροί ορκίζονται στους πρυτάνεις και στον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής και καταλήγουν στο τέλος με ένα “θεός βοηθός” Δηλαδή, δεν υπάρχει καμία επιστήμη! Αν ο γιατρός το ρίχνει στην “βοήθεια του θεού”, έχουν καταρριφθεί τα πάντα.

Ζούμε ένα ψέμμα!..."

- Έχει ψηφιστεί Νόμος που επιβάλλει τον εμβολιασμό. Εδώ επιβάλλουν την αγωγή!

 Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτό ζητήθηκε και το είδαμε από τον ίδιο τον Bill Gates. Τώρα μιλάνε για ποια εταιρία θα φτιάξει τα εμβόλια, αλλά όλα είναι κανονισμένα!

Χρηματοδοτήθηκε πάρα πολύ νωρίτερα και είναι όλα κανονισμένα. Βγήκε ο ίδιος και είπε ότι χρειάζεται ένα νομικό πλαίσιο και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να του το δώσουν, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν παρενέργειες. Και επειδή θέλουν αυτά τα εμβόλια να περαστούν σε ένα ευρύτερο φάσμα ηλικιών και όχι μόνο για τους ηλικιωμένους, εννοείται - όπως λέει- ότι θα υπάρχουν θάνατοι! (Ν. 4682/3-4-2020)

Καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει;

Έρχεται λοιπόν η “κυβέρνηση” σου που δεν είναι δική σου, έρχεται το “κράτος” σου που δεν είναι το κράτος σου και σου φτιάχνει μια ωραία νομοθεσία γιατί για αυτό είναι εκεί να κάνει, να περνάει νόμους έτοιμους και οδηγίες, πακέτα και να σε βάζει στην διαδικασία να κάνεις τι; Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Την ζωή σου; Την ύπαρξη σου; Μόνος σου; Με ποιον τρόπο;.

 - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεστόμισε και το τελευταίο ότι το εμβόλιο είναι κοινωνικό αγαθό.

Ε.ΓΚΙΚΑ: Ναι, είπε ότι θα  είναι ένα “παγκόσμιο αγαθό” για όλον τον κόσμο  απ’άκρη σε άκρη το οποίο το χρηματοδοτούμε κιόλας. Μην ακούτε ότι είναι δωρεά του Ιδρύματος Νίαρχος’’ , γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα αυτά τα ιδρύματα, από τα δικά μας χρήματα παίρνουν.

Και είναι πάρα πολύ περήφανος που θα μπει και στο ερευνητικό κομμάτι των εμβολίων, γιατί αυτό είναι γι αυτούς Υγεία! Να φέρουν ένα εμβόλιο για να μας κάνουν; τι; Υγιείς;

Από την μία λοιπόν ακούμε ότι Παγκόσμιο Αγαθό είναι το εμβόλιο και έχουμε από την άλλη, πάλι τον Μητσοτάκη, ο οποίος πουλάει το νερό. Βέβαια, ότι ότι δεν το έχουν ήδη κάνει, αλλά τώρα το εμφανίζουν. Διότι, αυτός που είχε βάλει την υπογραφή του ως κυβέρνηση για την ΕΥΔΑΠ που την άρπαξε το αόρατο τέρας της ΑΑΔΕ, είναι ο κ. Τσίπρας. Ο οποίος δε, βγήκε αυτές τις ημέρες να μας πει ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό!

Ο κόσμος δεν θυμάται και προφανώς, δεν προλαβαίνει να φιλτράρει όλα αυτά τα δεδομένα, απο τα αλλεπάλληλα χαστούκια που τρώει. Είναι το δόγμα του σοκ.

Ε.ΓΚΙΚΑ: "...Είδαμε λοιπόν ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει την “πανδημία” και όπως ενημερώθηκα ότι άλλαξαν και τις προυποθέσεις για την πανδημία. Δηλαδή, εκεί που πανδημία ήταν να πεθάνει το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, ξαφνικά άλλαξαν τους προσδιορισμούς και τις έννοιες και είπαν ότι αν ο ιός είναι πάνω από 150 χώρες, είναι πανδημία.

Βλέπουμε λοιπόν να υπάρχει μια “επιτροπή” και μέσα από ενα σκηνοθετημένο θεατράκι φρόντισαν να μας τους δείχνουν καθημερινά και να μας γίνουν συνήθεια, μέσα από μια σκηνοθεσία καλού-κακού κι αυτή η επιτροπή συστήνει στην κυβέρνηση το τι θα κάνει και όλοι κάνουν ως “ευαγγέλιο” τι θα πει αυτή η επιτροπή.

Όπως είπαμε πριν, είναι άνθρωποι που τους έχουμε ξαναδεί στο παρασκήνιο, είναι μόνιμα σε αυτές τις επιτροπές που συμβουλεύουν τους Υπουργούς Υγείας. Ο σημερινός υφυπουργός υγείας ήταν τότε στον ΕΟΦ, πάλι δίπλα στην υπόθεση των εμβολίων για την Η1Ν1 που έληξαν!

Παρόλα αυτά η Επιτροπή αυτή παίρνει οδηγίες από το Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο “ΚΕΕΛΠΝΟ”, δηλαδή, υπάρχει ένα δίκτυο κάτω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που συνδέεται μέσω τον Επιτροπών που υπάρχουν σε κάθε χώρα, οι οποίες συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις τους. Αυτό μας είπαν κι αυτό γίνεται!..."

"...Βλέπουμε λοιπόν αυτό το δίκτυο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ενώνεται με αυτές τις επιτροπές, ο οποίος, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ένας ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. Ιδιώτες και αν ψάξουμε την γραμμή του χρήματος και την ακολουθήσουμε, θα δούμε ότι χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, που απέσυραν τώρα την χρηματοδότηση και από το ίδρυμα Βill & Melinda Gates!

Αυτοί τώρα που βγήκαν και γιατροί και είπαν ότι τους έστειλαν ένα επτασέλιδο με οδηγίες για το πώς θα φέρονται και το τι θα λένε και το πώς θα γράφουν όλα τα περιστατικά και τους θανάτους ως covid-19 ήταν από τον Π.Ο.Υ. που χρηματοδοτείται από τον κατασκευαστή αυτών των εμβολίων που θέλουν να μας προσφέρουν ως λύση.

Και πίσω από όλες αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτό που λένε οι “Αγορές”!

Καταλήγουμε ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που ελέγχουν την οικονομία μας, ελέγχουν την Υγεία μας, ελέγχουν την τροφή μας, ελέγχουν το νερό μας και ελέγχουν την ίδια μας την ζωή. Είναι οι ίδιοι!.."

"...Θέλεις να πιστέψουμε ότι οι αγορές που έχουν υποδουλώσει όλες τις χώρες και μας έβαλαν στα μνημόνια με τις συνέπειες που βιώνουμε και σε όλον τον πλανήτη είναι ο άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση, όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι αυτές που τώρα φροντίζουν και χρηματοδοτούν για την Υγεία μας πραγματικά;

Ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γνωρίζουμε ότι δεν υπήρχε ΚΑΝ ΛΟΓΟΣ ούτε για τα μνημόνια κι ούτε γι αυτό που συμβαίνει σήμερα, γιατί έχει αποκαλυφθεί ο Πλούτος των Ανθρώπων. Είναι για όλες τις χώρες!

Αν υπήρχε πραγματικά η πανδημία, οι χώρες είναι πάμπλουτες, να θωρακίσουν τα συστήματα Υγείας τους, να υπάρχουν τεχνολογίες και τεχνογνωσίες που μπορούν πραγματικά να θεραπεύσουν τον άνθρωπο!

Αλλά αν λειτουργούσε κάτι υπέρ του ανθρώπου, θα έπρεπε να είχε αλλάξει η νοοτροπία γι αυτό που σήμερα λέμε “ιατρική”. 

Δεν είναι ιατρική. Βλέπεις καμία ίαση;

Έχουν κατακερματίσει την ολότητα του Ανθρώπου και την έχουν κάνει “στομάχι”, “καρδιά” συκώτι, δεν υπάρχει πρόληψη κι όταν αρρωστήσεις θα πας να πάρεις το φαρμακάκι σου και από εκεί και πέρα είναι ζήτημα χρόνου πόσο θα αντέξει το ανοσοποιητικό το οποίο το έχουν μονίμως σε καταστολή, όπως και το ενδοκρινολογικό μας σύστημα, δηλαδή υπολειτουργούμε μόνιμα και υπάρχει αυτή η ιατρική που φροντίζει και κουράρει το σύμπτωμα!

Κανείς δεν ασχολείται με την Υγεία και κανένας δεν έχει αγγίξει την αιτία που είναι το ολικό περιβάλλον όπως είπαμε.

Κανένας δεν θα σου πει ότι μέσα στην τροφή σου αυτό που σε αρρωσταίνει είναι όλα τα γενετικά τροποιημένα, τα μεταλλαγμένα που έχουν περάσει και μάλιστα, με μεγάλη πίεση και εκβιασμούς. Το ίδιο συμβαίνει και με το νερό μας.

Άρα για αρχή πρέπει να εξαφανίσουμε τα άρρωστα μυαλά που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη.

Θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε να πάρουμε το κράτος μας στα δικά μας χέρια και να δημιουργήσουμε την δική μας Πολιτεία. Και τότε μόνο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για Υγεία.

Θα πρέπει να γίνει μια ολιστική ανατροπή σε όλους τους τομείς, γιατί ακριβώς όλο το περιβάλλον μας αφορά την Υγεία.

Άρα δεν τίθεται θέμα αν θα έχω νοσοκομεία, ή θα έχω γιατρούς ή να θα έχω υλικά στα νοσοκομεία μου. Αυτό είναι το δεδομένο!

Και αν υπήρχε δήθεν οικονομικό πρόβλημα, αυτό λύνεται με τα χρήματα. Αλλα εμείς πρέπει να αλλάξουμε όλην την νοοτροπία που αφορά την Υγεία, άρα και πρέπει να αλλάξει και η Παιδεία των ιατρών..."

"...Είναι άμεση ανάγκη να πάρουμε την διοίκηση της χώρας στα χέρια μας και τότε θα αλλάξουν όλα στην ολότητά τους.

Εκτός λοιπόν από την παιδεία των ιατρών που είναι πολύ βασικό, γιατί από εκεί ξεκινάμε για να μπορέσει να περάσει στις επόμενες γενιές το πώς θα φροντίζουν για την πραγματική Υγεία του Ανθρώπου, φυσικά η Υγεία στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι δωρεάν. Η Υγεία είναι δώρο στον άνθρωπο. Όλα αυτά θα είναι μέριμνα της Πολιτείας μας γιατί η Πολιτεία που θα φτιάξουμε θα είναι από εμάς για εμάς τους ίδιους.

 "...Ίσως να μην έχουμε καν μέτρο σύγκρισης σε αυτό που θα γίνει, δεν υπάρχει.

Οραματιστείτε άφοβα. Ο,τι δημιουργήσετε με την φαντασία σας ως το ιδανικό, το τέλειο, αυτό μπορεί να γίνει υπαρκτό και υλοποιήσιμο άμεσα, όταν πάρουμε την διοίκηση της χώρας στα χέρια μας. Αυτή είναι η προυπόθεση, αλλά για να την πάρουμε, πρέπει να ενωθούμε.

 Τα κονδύλια για τον χώρο της Υγείας είναι τεράστια.

Έχουμε λύσει ό,τι αφορά το υλικό κομμάτι. Ακόμα και τα νοσοκομεία που λέμε, δεν θα είναι αυτά που ξέρουμε τώρα, ούτε στις περιοχές που είναι τώρα. Θα πρέπει να βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον. Εμείς είμαστε κομμάτι του φυσικού περιβάλλοντος και δεν γίνεται να μιλάμε για Υγεία και να είμαστε μέσα στην πόλη, στην μόλυνση και στα καυσαέρια.

Κατά δεύτερον, ο τεχνολογικός εξοπλισμός που θα ενισχύσει όλη την επιστημονική κοινότητα, θα υπάρχουν ερευνητικά κέντρα που θα θωρακίσουν και θα προστατεύσουν την υγεία του ανθρώπου που θα δεσμεύονται με πρωτόκολλα, με νόμους και με Όρκους.

 Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφερθώ για το πόσο σημαντικό να σταματήσουν τα δηλητήρια στην τροφή μας.

Θα σταματήσουν οι μεταλλαγμένοι σπόροι. Απαγορεύεται να υπάρχουν στην χώρα μας αλλά και γενικότερα στον πλανήτη γενετικά τροποποιημένα και να τρεφόμαστε με αυτά. Παρεμβαίνουν στο DNA μας. Γιατί να γίνεται αυτή η παρέμβαση;

Φυσικά υπάρχουν τρόποι να καθαριστεί το νερό μας και υπάρχουν τρόποι γι αυτό και δεν είναι το χλώριο που μας λένε σήμερα.

Τα φάρμακα μας θα προέρχονται από τα φυσικά βότανα μας.

Είδαμε ότι όλες οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν να κάνουν με παγκόσμια χρηματοοικονομικά συμφέροντα και όλη τους η ανάγκη είναι να κυριαρχήσουν στον άνθρωπο και να τον υποδουλώσουν και εκεί γίνεται της “πατέντας” θα έλεγα.

Και αυτό που δεν πατεντάρεται είναι η φύση κι έτσι απαγορεύουν ο,τιδήποτε είναι φυσικό, για να μπορούν να βγάζουν τις πατέντες τους, να πουλάνε μονοπώλειο για 20 χρόνια σε ό,τι τιμή θέλουν και να κερδοσκοπούν εις βάρος του ανθρώπου.

 "...Αν όλα αυτά που έχουν κάνει σήμερα είχε αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα, θα το είχαμε δει! Εμείς βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο. Ο άνθρωπος ή ανελίσσεται ή κατελίσσεται και δεν έχει αυτό ούτε ταβάνι, ούτε πάτο.

Πρέπει κάποια στιγμή να σταθείς και να δεις, ποια είναι η θέση σου.

Και το σπουδαιότερο που θα τα κλειδώσει όλα στην δική μας Πολιτεία, που είναι το μόνο υλοποιήσιμο σχέδιο, όπως είπαμε και είναι ήδη έτοιμο και μπορεί να συμβεί σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στην Υγεία μας, που είναι το πρωταρχικό!

Δεν θα υπάρχει Πολιτεία χωρίς υγιείς Πολίτες, γιατί Πολιτεία και ο Πολίτης είναι ένα. Δεν είναι σαν όλους αυτούς που λένε ότι άλλο το “κράτος” κι άλλο ο πολίτης, που δεν υπάρχει τώρα. Το πιο βασικό λοιπόν είναι ότι θα εγκαθιδρύσουμε τα αξιακά μας Πρωτόκολλα. Αυτό θα λύσει τα πάντα.

Από την στιγμή που ο άνθρωπος μπει στην θέση της Μεσότητας όπου ανήκει, όλα λύνονται.

Οι Αξίες μας είναι πολύ συγκεκριμένες, τις έχουμε καταθέσει και τις έχουμε ορίσει ακριβώς τι είναι η κάθε μία. Όταν ο άνθρωπος ενεργοποιήσει την λογική του και αυτή θα ενεργοποιηθεί με την γνώση της αλήθειας, όλα θα μπουν στην θέση του. Κι όταν ο πολίτης γίνει Πολίτης και αρχίσει να συμμετέχει στα κοινά και αρχίσει να ενδιαφέρεται για την ίδια του την ζωή δηλαδή, δεν θα μπορεί να ξαναγίνει αυτό που ζούμε σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Εμείς φταίμε, όχι γι αυτά που μας λένε και μας ενοχοποιούν, αλλά γιατί αδρανήσαμε και γυρίσαμε την πλάτη μας κι αυτό το έκαναν τεχνηέντως. Μιλάνε μια ξύλινη γλώσσα, αλλοιώνουν τις λέξεις και τα νοήματα για να μην καταλαβαίνεις και να πάρεις απόσταση από την πραγματική σου θέση και δημιουργία. Ο Πολίτης είναι ιδιότητα του Ανθρώπου.

‘Ενα πρόβλημα έχει δύο όψεις, ίσως λοιπόν η ψευτοπανδημία να αποτελέσει το έναυσμα για την αφύπνιση της Ανθρωπότητας. ..."

"...Δεν χρειάζεται να ψάχνει να βρει τις άκρες του μόνος του, γιατί δεν θα βρει τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει σε έναν οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί είναι δικός του και δεν τον γνωρίζει!

Με την ενημέρωση που θα πάρει και την υπογραφή του θα καταλάβει ότι βρίσκεται ακριβώς στον δρόμο της απελευθέρωσης. Αυτή η απελευθέρωση θα συμβεί από όλους μας!

Καλούμε τα αδέλφια μας, καλούμε τους συμπολίτες μας, καλούμε όλους τους Έλληνες, τους φιλέλληνες, καλούμε όλους τους Ανθρώπους, γιατί ΕΛΛΗΝ σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

Υπάρχει λύση και εμείς θα μείνουμε μέχρι το τέλος για να το καταλάβει ο καθένας.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, προτού αποφασίσουν και για να αποφασίσουν με ελεύθερη βούληση πρώτα να γνωρίσουν.

Τους καλούμε, οι πόρτες είναι ανοιχτές, οι θέσεις είναι ελεύθερες για όλους!

Να έρθουν να δείξουν τα ταλέντα τους και τις έμφυτες κλίσεις τους. Δεν υπάρχουν καρέκλες. Όλοι προσφέρουμε ανιδιοτελώς γιατί είναι για τον δικό μας αγώνα, την δική μας επανάσταση, την δική μας ζωή και την δική μας απελευθέρωση.

Γι αυτό δεν κάνουμε πίσω!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ