Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

26 Ιουλ 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ- ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;


Η Ελένη Γκίκα, Υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στην Β'Αθηνών δυτ. τομέα μιλάει στο Ράδιο Ιλλυρία, στην εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" με τον Νίκο Σαλονίτη.

Τι είναι το Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας του Π.Ο.Υ;
Ποιος είναι ο σκοπός της δημιουργίας του;
Τι πρέπει να κάνουν οι "ηγέτες των χωρών" σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης στην δημόσια υγεία;
Τι αναφέρεται στην αναφορά του Συμβουλίου που έγινε το 2019 και ποιοι ήταν οι στόχοι του μέχρι το 2020;;
Ποια είναι η λύση για να σταματήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν εναντίον των ανθρώπων;


"Αποσπάσματα από την εκπομπή"
Ε. ΓΚΙΚΑ: "Από το 2005 δημιούργησαν το νομικό πλαίσιο που αφορά τους Διεθνείς Κανόνες Υγείας" και κυρώθηκε στην χώρα μας με νόμο το 2011. Δεσμεύτηκαν τότε οι χώρες όσον αφορά τα θέματα δημόσιας Υγείας να βρίσκονται κάτω από την εποπτεία και έλεγχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Δημιούργησαν ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Παρακολούθησης όλων των χωρών σχετικά με τα θέματα της δημόσιας υγείας, αλλά κι όπως αναφέρεται στο έγγραφο "ΟΧΙ ΜΟΝΟ, αλλά και για άλλες εθνικές και παγκόσμιες πολιτικές δεσμεύσεις".
Μέσα σε αυτό το έγγραφο- αναφορά του Συμβουλίου Παρακολούθησης 'World at Risk" καταγράφεται ότι θεωρούν ότι η ασθένεια ήταν πάντα μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας εξαιτίας της φτώχειας και εξαθλίωσης, την ίδια στιγμή που υπάρχουν τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ με τον πλούτο των Ανθρώπων κι όλοι γνωρίζουν και οι αξιωματούχοι των χωρών υπογράφουν τον Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας κάθε χρόνο!

Θεωρούν - σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο-αναφορά του Συμβουλίου Παρακολούθησης και Ετοιμότητας- δεδομένο να συμβαίνουν "πανδημίες" καθώς όπως χαρακτηριστικά γράφει: "οι επιστημονικές εξελίξεις επιτρέπουν και προβλέπουν να κατασκευάζονται παθογόνα μικρόβια και ιοί στα εργαστήρια που μπορούν να διαφεύγουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΩ Ή ΤΥΧΑΙΩΣ"!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ" - ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο Κ ΤΣΙΟΔΡΑΣ-  ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ "ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ. 

Στην σελ. 10 γράφει το εξής:

 Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον δύο ασκήσεις ευρείας εκπαίδευσης και προσομοίωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας για την κάλυψη της εσκεμμένης απελευθέρωσης ενός θανατηφόρου  παθογόνου του αναπνευστικού.

Μέσω λοιπόν ενός "Προγράμματος Ετοιμότητας" που έχουν δημιουργήσει για να βρίσκονται οι χώρες σε ετοιμότητα σε κάτι που ήδη περιμένουν, γιατί είναι "δεδομένο",  όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται από τα Παγκόσμια Ταμεία, μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ. 
Επιπλέον, επιζητούν την διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής τους, δηλαδή της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ ώστε όχι μόνο να "κατεβάζουν" χρήματα λόγω έκτακτης ανάγκης για ανθρωπιστική κρίση που έχει συμβεί, αλλά και πριν αυτή συμβεί!
Άλλος ένας τρόπος για να υφαρπάζουν τον πλούτο των Ανθρώπων ο οποίος συσσωρεύεται καθημερινά, σύμφωνα με την συνθήκη του BRETTON WOODS..."

"Η παράνομη Βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε Σώμα με ΦΕΚ, δηλαδή δεν έχει γίνει η ίδια νόμος για να νομοθετεί, βγάζει αντιανθρώπινους νόμους όπως τον 4682/2020 που μόνο με "υπόνοιες" κορωνοϊού (γενικώς και αορίστως) αναφέρεται σε  υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, νοσηλεία και εμβολιασμό..."
Επιβάλλουν την μάσκα που αποδεδειγμένα έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία μας.
Μας λένε ξεκάθαρα λοιπόν ότι κάνουν ένα παγκόσμιο πείραμα ελέγχου και υποταγής.
Ιδιώτες κερδοσκοπούν εις βάρος μας, της υγείας και της ζωής μας!
Αποδεικνύεται η δολιότητα του Πολιτικού κατεστημένου, γιατί συνεχίζουν θρασύτατα και μιλάνε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ενώ υπάρχει αποδεδειγμένα τόσος τεράστιος πλούτος,για όλες τις χώρες.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μόνος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός, που πηγαίνει στην ουσία και στην αιτία των προβλημάτων για να επαναφέρει την πραγματική ΥΓΕΙΑ σε όλη την Πολιτεία.
Τα ΜΜΕ απέτρεψαν τους συμπολίτες μας να πάρουν την πληροφορία και την γνώση, να δουν τις αποδείξεις, ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Θα πρέπει να πάρουμε την χώρα και τους μηχανισμούς στα χέρια μας για να λειτουργούν πραγματικά υπέρ του Ανθρώπου με δεσμεύσεις, όρκους, νόμους και πρωτόκολλα.
Αυτό που μας σκοτώνει είναι η άγνοια και ο φόβος. Το σχέδιο τους το έχουν αποτυπώσει σε έγγραφα τα οποία ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν έψαχνε κανείς..."

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η μοναδική ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Θα εγκαθιδρύσουμε το δημιουργικό πλαίσιο των Αξιακών μας Πρωτοκόλλων απο το οποίο θα απορρέουν οι Νόμοι μας.
Δεν τίθεται θέμα "κονδυλίων" για να επανορθώσουμε στο υλικό κομμάτι και ιδιαίτερα, ό,τι αφορά την Υγεία μας που είναι ΔΩΡΟ για τον Άνθρωπο, αποτελεί μέριμνα της Πολιτείας να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους Πολίτες .
Το σημαντικότερο είναι να αλλάξει η Παιδεία των ιατρών για την Υγεία, να αλλάξει η νοοτροπία μας, να ενθυμηθούμε τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ποια είναι η θέση μας σε έναν πλανήτη που μας ανήκει!



ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223













Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ