Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

17 Οκτ 2020

(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ

 


ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΕΙΝΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Α.Α.Δ.Ε., ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑΖΙ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ... 

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Υπάρχει κάποιος οργανισμός που ελέγχει την τροφή;

Τι είναι ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (CODEX ALIMENTARIUS) και ποια είναι τα πρότυπα που επιβάλλει;

Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και ποιες οι επιπτώσεις στην υγεία μας;

Ποια είναι η θέση της Ευρώπης και της Ελλάδας στα γενετικά τροποποιημένα;

Πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η τρομακτική κατάσταση που επιβάλλουν ιδιώτες στην ανθρωπότητα με σκοπό την δυναστεία και τον έλεγχο της;

Θα μιλήσουμε λοιπόν για την τροφή, θα δούμε, αν είναι μας δίνει ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ζωή, αν  είναι το φάρμακο μας, όπως έλεγε και ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ή κάποιοι έχουν φροντίσει να την κάνουν...Φαρμάκι, δηλητήριο,ίσως και Γλυκό και τελικά να την χρησιμοποιούν για άλλους λόγους εκτός από αυτό για τον οποίο είναι!!

                            "Αποσπάσματα από την εκπομπή"
 -Ε.ΓΚΙΚΑ: Υπάρχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας. Είναι αυτοί  που το 1960 και ιδιαίτερα μετά την πρόοδο της Τεχνολογίας και της Μικροβιολογίας ίδρυσαν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ "CODEX ALIMENTARIUS", ο οποίος θα διαμόρφωνε τους Ορισμούς και τις Προϋποθέσεις για τα ΤΡΟΦΙΜΑ...

Με αυτό τον τρόπο είπαν ότι διευκόλυναν το διεθνές εμπόριο και  τα Πρότυπα αυτού του κώδικα έγιναν αποδεκτά και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ο οποίος χρησιμοποιεί αυτούς τους ΚΑΝΟΝΕΣ σε περιπτώσεις  Εμπορικών Διαφωνιών, όσον αφορά τα θέματα των ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανάμεσα στα Κράτη!! Ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι ο Διατροφικός Κώδικας "CODEX ALIMENTARIUS", έχει επιβάλλει αυτά τα πρότυπα και τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει, διότι αναγράφει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!! 

Mε αυτόν τον τρόπο, αυτομάτως οτιδήποτε δεν υπάρχει στην ΛΙΣΤΑ του Κώδικα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και θεωρείτai ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ και να ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙ...!!!

Παρακάτω θα δούμε ότι ο Κώδικας  έχει επιρροή όχι μόνο για τα θέματα εμπορίου τροφίμων, αλλά και για θέματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, διότι η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!

Η επιρροή του επεκτείνεται σε όλες τις ΗΠΕΙΡΟΥΣ!!

Ουσιαστικά, ελέγχει οτιδήποτε έρχεται από το αγρόκτημα, μέχρι την στιγμή που έρχεται στο πιάτο μας!!

Επομένως, βλέπουμε ότι εμπλέκεται η ΥΓΕΙΑ με το ΕΜΠΟΡΙΟ κι ας αναρωτηθούν οι ακροατές μας, πώς μπορούν να πηγαίνουν αυτά τα δύο μαζί, την στιγμή που προφανώς μπορεί και υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα...

Αν πάμε λίγο πιο πίσω, εξηγούνται πολλά πράγματα!
Αυτός ο ΚΩΔΙΚΑΣ "CODEX ALIMENTARIUS" που είπαμε ότι καθιερώνεται μέσα από την Επιτροπή αυτή που ιδρύθηκε το 1963, ήδη τον χρησιμοποιούσαν τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ την εποχή της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή πριν από το 1900. Oυσιαστικά έληξε το 1918 με το τέλος του Α' Παγκόσμιου Πολέμου και επανήλθε μέσω ενός ανθρώπου που λεγόταν Fritz de Meer ο οποίος ήταν και Πρόεδρος μιας Μεγάλης Βιομηχανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο της I.G FARBEN.

Αυτή είναι μια εταιρία που τροφοδοτούσε όπλα και πυρομαχικά, τότε στον Ναζιστικό στρατό, καθώς έφτιαξε και το ΑΕΡΙΟ της ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ, διότι ήταν και η ίδια ιδιοκτήτρια μιας άλλης Εταιρίας της I. ΑΟΥΣΒΙΤΣ. 

Oυσιαστικά έχει άμεση σχέση με το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί ήταν αυτή που χρησιμοποιούσε τους κρατούμενους εκτός τις  καταναγκαστικές εργασίες, γιατί ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ στην Ανατολική Ευρώπη τότε, αλλά και για ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!

O Fritz de Meer καταδικάστηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά μετά από κάποια χρόνια αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκε στην Αμερική, σε Ηγετικές θέσεις και έτσι πρότεινε την δεκαετία του 1960 στον ΟΗΕ την ενεργοποίηση του Κώδικα Αllimentarius, σαν έναν τρόπο ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ μέσω της ΤΡΟΦΗΣ!!

Η Εταιρία αυτή δεν εξαφανίστηκε. Είναι η γνωστή τακτική όπως κάνουν γενικότερα, διασπάστηκε, άλλαξε ονόματα, είναι οι γνωστές σήμερα "BAYER", η  "AVENTIS" μεγαλοφαρμακοβιομηχανίες, η BSF, οι οποίες, μαζί με την "MOSANTO" -άλλωστε πριν κάτι χρόνια η "BAYER" αγόρασε και την "MOSANTO" και όλες μαζί με μία άλλη μεγάλη που πουλάει χημικά λιπάσματα είναι υπό την σημαία της "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΟΔΕΙΑΣ" !!!

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: Ποια είναι τα πρότυπα που επιβάλλει ο Κώδικας Αlimentarius;

Έχω συλλέξει κάποια επιγραμματικά, σύμφωνα με τα νέα πρότυπα του ΚΩΔΙΚΑ που είχαν αρχίσει σταδιακά από το 2009.

Από τα θρεπτικά στοιχεία που πρέπει να έχει η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ είναι αποδεκτά ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 και άμεσα σε αυτά είναι και το ΦΘΟΡΙΟ!!

Το ΦΘΟΡΙΟ, έχει μεγάλη σχέση με αυτό που είπαμε πριν με τον Fritz der Meer, διότι  το έδιναν στους κρατούμενους, γιατί είχαν παρατηρήσει ότι τους έκανε πιο Συγκαταβατικούς και πιο Χειραγωγήσιμους και ουσιαστικά τους έβαζαν σε ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ..."

ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ, είναι η μέθοδος της ΨΥΧΡΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ για λόγους υγιεινής πάντα και για την προστασία των καταναλωτών, εκτός αν καταναλώνονται στην τοπική αγορά και φυσικά με την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, βιταμίνες  και θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας..."

"...Ουσιαστικά, είμαστε ΟΛΟΙ σε ένα ΤΟΞΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ!! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!! ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!

Έτσι αποδυναμώνεται σταδιακά το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των ανθρώπων, οι οποίοι έχουμε δημιουργηθεί να έχουμε ένα ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Έρευνες δείχνουν ακόμα και ένα μικροθρεπτικό στοιχείο να λείπει έχει μεγάλη επιρροή και μειώνει  έντονα την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας, οπότε είμαστε πολύ επιρρεπείς και στις ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ..."

"...Το οξύμωρο είναι ότι ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), είναι αυτοί οι ίδιοι που λένε ότι με την οδηγία να ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ και τα ΜΕΤΑΛΛΑ από την ΤΡΟΦΗ σημαίνει και εκτιμάνε ότι θα επιφέρουν σε μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
Το 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ και τα άλλα 2 δισεκατομμύρια  από αυτή την κακή ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τις ασθένειες που συνεπάγεται!!..."

"...Το τελευταίο πρότυπο που θα πω από αυτά που επιβάλλει η λίστα του Κώδικα alimentarius είναι τα γενετικά τροποποιημένα. 

Γενετικά τροποιημένα είναι οργανισμοί που δεν θα δημιουργούνταν ποτέ στο φυσικό περιβάλλον, αλλά κατασκευάζονται τεχνητά με την προσθήκη ή την αφαίρεση γονιδίων από οργανισμούς που μπορεί να μην ανήκουν στο ίδιο είδος. 

Δηλαδή, αυτοί οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που το παίζουν θεοί ερήμην της φύσης, κάνουν προσμίξεις γονιδίων ζώων σε λαχανικά, βακτήρια σε φυτά, ανθρώπους σε ζώα, όπως αρνάκι και γουρουνάκι με ανθρώπινο γονίδιο. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Βάζουν γονίδιο σκορπιού σε τομάτες, πυγολαμπίδας σε καλαμπόκι, άνθρωπου σε πέστροφα γι αυτό και βγαίνουν κάποια εκτρώματα κατά καιρούς, ψάρι σε φράουλα, σκώρος σε πατάτα, χάμστερ σε καπνό...

Δηλαδή, όλοι οι φίλοι της Mosanto και της βιοτεχνολογίας, η “επιστημονική σοδειά”, όπως λέγονται είναι αυτοί που πιέζουν να έχουν τον μονοπωλειακό έλεγχο των τροφίμων μέσω της διάθεσης των σπόρων και θεωρούν ότι μπορούν να κατασκευάσουν την ζωή, όπως κατασκευάζουν ένα I-phone.

Οι επιπτώσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές. Επεμβαίνουν στον γενετικό μας κώδικα, στην πατρώα ουσία μας, στο dna μας. Δεν ξέρω ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα να γίνεται αυτό;

Η απελευθέρωση τέτοιων γενετικά τροποποιημένων σπόρων είναι μη ανατρέψιμη.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα: αν η γύρη ενός τέτοιου φυτού μεταφερθεί σε άλλες φυσικές καλλιέργειες μπορεί να προκύψουν κι άλλα γενετικά τροποποιημένα που κρατούν τις ιδιότητές τους και στις επόμενες γενεές. Επιμολύνονται δηλαδή και οι φυσικές καλλιέργειες. 

Ζητάνε και τα ρέστα, γιατί η Μοσάντο ζήτησε αποζημίωση ύψους 500000 δολαρίων από έναν αγρότη στον Καναδά, ισχυριζόμενη ότι επωφελήθηκε από τα προιόντα της.Το δικαστήριο αθώωσε τον αγρότη, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό που συνέβη στο φυσικό περιβάλλον από την Μοσάντο.

Χάνεται και η βιοποικιλότητα και διαταράσσεται όλη η διατροφική αλυσίδα. Έχουμε δει μέλισσες να πεθαίνουν εκατομμύρια. Γίνεται μεγαλύτερη χρήση ζιζανιοκτόνων που δημιουργεί υπερζιζάνια πιο ανθεκτικά για να τα καταπολεμήσουμε και στειρώνει το έδαφος. Αλλάζει την ποιότητα του εδάφους και ερημώνεται η γη μας..."

 "...Οι κινέζοι επιστήμονες αξιολόγησαν ότι η γενετικά τροποποιημένη
τροφή στα βοοειδή είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση του ιού SARS.

Βγαίνουν πάρα πολλά στην φόρα, αλλά οι πολυεθνικές έχουν πάντα τις άκρες τους, πληρώνουν και διαβρώνουν συνειδήσεις και συνεχίζουν ακάθεκτες αδιαφορώντας για τον άνθρωπο.

Να πω επίσης, όχι μόνο δεν έχουν λύσει την επισιτιστική κρίση, αλλά σε τρίτες χώρες που λιμοκτονούν, επιβάλλουν τα γενετικά τροποποιημένα με διάφορους τρόπους. Παράδειγμα, στην Αφρική που περίμεναν τα εμβόλια του AIDS, τροποποίησαν τον νόμο σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα, ώστε να τους αναγκάσουν να τα δεχτούν, αλλιώς δεν θα λάμβαναν τα εμβόλια.

- ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ:  Ποια είναι η θέση της Ευρώπης και της Ελλάδας για τα γενετικά τροποποιημένα;

 Υπήρξε μια μεγάλη διαμάχη γιατί συζητούσαν για το ελεύθεριο εμπόριο μεταξύ των ΗΠΑ και Ευρώπης. Αρχικά στην Ευρώπη δεν δέχονταν τα γενετικά τροποποιημένα. 

Τα κράτη που αρνούνταν, δέχονταν πιέσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ότι ουσιαστικά, εμπόδιζαν το ελεύθεριο εμπόριο, οπότε με το πέρασμα των χρόνων, τελικά έχουμε πολλούς κανονισμούς και οδηγίες που ψηφίστηκαν και υπογράφτηκαν από Έλληνες Ευρωβουλευτές από τα κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.

Έχουν εγκριθεί 19 γενετικά τροποποιημένα προιόντα και για ανθρώπινη κατανάλωση και των ζωωτροφών. Άνοιξαν την πόρτα ουσιαστικά και ενώ η Ευρώπη λέει ότι βάζει αυστηρά την επισήμανση, αν περιέχουν πάνω από το 0,9% γενετικά τροποποιημένα. Ουσιαστικά, παίζουν με τα όρια που οι ίδιοι θέτουν.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: "ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 0,9% ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!"

Φτάνουν στο πιάτο μας και μέσω των προιόντων από ζώα που τρέφονται με ζωοτροφές που περιέχουν γενετικά τροποποιημένα. 

Είχα διαβάσει κάποτε και η μέθοδος είναι γνωστή τακτική και το πώς πιέζουν εκβιαστικά τους κτηνοτρόφους για να αγοράζουν και τα προιόντα τους να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες ζωοτροφές.

 Το 2013 γινόταν μια μεγάλη συζήτηση για την απελευθέρωση του εμπορίου μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαικής Ένωσης και μέχρι σήμερα είναι θολά τα νερά γιατί αυτή η συμφωνία δεν ήταν μόνο για το εμπόριο, αλλά και για τις ιδιωτικοποιήσεις, για το χρέος κτλ. 

Και για να εξομαλύνουν τις αντιθέσεις που υπήρχαν και στην Ελλάδα, γιατί κάποια χρόνια πριν, 54 Νομαρχίες της χώρας είπαν ότι δεν δέχονται τα γενετικά τροποποιημένα, αργότερα όμως είχαμε την προεδρία στο Συμβούλιο των Υπουργών Περιβάλλοντος κι η χώρα μας έκανε εισήγηση πρόταση μέσω του κ. Μανιάτη, τότε, ώστε οι χώρες να αποφασίζουν μόνες τους, αν θέλουν ή όχι μεταλλαγμένα προιόντα στο έδαφος τους.

Βέβαια, αυτό ήταν  “διπλωματικό” γιατί ουσιαστικά, έφερνε τις χώρες κατευθείαν αντιμέτωπες με τις πολυεθνικές, ενώ την ίδια ώρα έβγαζαν νομοθετικά πλαίσια τέτοια που οι πολυεθνικές θα έστελναν τα κράτη στα δικαστήρια για διαφυγόντα κέρδη και οι χώρες δεν θα είχαν το δικαίωμα να εισάγουν ή να εξάγουν τρόφιμα.

Το είδαμε και στο παράδειγμα της Γουατεμάλας, μια χώρα παραγωγός τροφίμων που θα μπορούσε να καλύψει όλη την Κεντρική Αμερική.  

Ήρθε λοιπόν και στην χώρα μας. Είχαν προλειάνει το έδαφος. 

Σήμερα, βλέπουμε ότι η Ελληνική γη αλλάζει χέρια και υπάρχει κι ένα σκοτεινό σημείο που πρέπει να το θίξουμε και θα δούμε τι θα γίνει, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες περιοχές natura που η χώρα μας έχει ορίσει σε ένα αυξημένο ποσοστό του 23% ενώ σε άλλες χώρες είναι μόνο το 4%.

Δεν γνωρίζουμε λοιπόν μήπως έχουν κάνει “κρατήσεις” τους για το μέλλον;

Όλο αυτό έρχεται με το άρμα της “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. είδαμε πόση μαυρίλα έφερε αυτή η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ". 

Τότε έταξαν και στους αγρότες την αύξηση της παραγωγής τους, άρχισαν οι μονοκαλλιέργειες. Ουσιαστικά, άρχισαν να παίρνουν χιλιάδες τόνους λιπάσματα και τότε άρχισε και η καταστροφή της γης μας και του υδροφόρου ορίζοντα που κατέληγαν. Ήρθαν και οι επιδοτήσεις που τελικά, τις πήραν πίσω γιατί αγόρασαμε λιπάσματα σε διπλάσια ποσότητα, και μηχανήματα. 

Οι αγρότες χρειάζεται να αγοράζουν σπόρους κάθε χρόνο γιατί αυτοί οι σπόροι διασπώνται και δεν παράγουν δεύτερη χρονιά κι έτσι έγιναν εξαρτώμενοι και χρεωμένοι.

Είδαμε ότι στην Αγροτική τράπεζα υπήρχε το 70% της ελληνικής γης υποθηκευμένο.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ! ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ.

Η απόδοση της αγροτικής γης μειώνεται και πολλά στρέμματα έχουν ερημωθεί. Υπάρχει πλέον μια νεκρή γη. Το 2011 ήρθε ο ΓΑΠ και έφερε μόνο για την χώρα μας τον μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας..."

"...Στην χώρα μας το σημείο επαφής με τον Κώδικα είναι ο ΕΦΕΤ, που είναι ο οργανισμός που ελέγχει αν τηρούνται τα πρότυπα και οι διαδικασίες που ο Κώδικας και η Ευρωπαική Ένωση έχει επιβάλλει.

Έτσι κι αλλιώς, όλες οι οδηγίες έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βουλή με νόμο έχει ψηφίσει ότι είναι μόνο για να ενημερώνεται και να συζητάει, κι όχι να κυρώνει νόμους.

Συμφωνούν, υπογράφουν, τελειώσαμε.

Τα πρότυπα καθορίζονται από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών που εκδίδεται το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ “ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ” ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ.

 "...Να σταματήσει αυτή η υποκρισία για την φτώχεια και την πείνα.

Είναι όλοι αυτοί οι Παγκόσμιοι Θεσμοί που ελέγχουν και υπογράφουν τον πλούτο των ανθρώπων. Η Γουατεμάλα στην Κεντρική της Τράπεζα έχει 500 δισεκατομμύρια. Και πίσω από όλες αυτές τις εταιρίες κρύβονται οι λεγόμενες “Αγορές” που είναι και οι μεγαλομέτοχοι των φαρμακοβιομηχανιών που υπάρχουν. Είναι όλοι ένα. Εμείς είμαστε διαιρεμένοι και δεν γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει. Έχουν διαλύσει την γνώση και οι πληροφορίες είναι σε κομματάκια. Όπως είπατε, κοιτάμε να φτιάξουμε το παζλ.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά όλα δεν μας συμβαίνουν τυχαία! Δεν είναι αυτό που λένε:’Έτσι είναι η ζωή!”. Όχι! Δεν είναι έτσι! Δεν συμβαίνει. Δεν είναι αναπόφευκτα. Κάποιοι τα σχεδιάζουν.


 
-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ:ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;

Μα, ελέγχουν την οικονομία, την ενέργεια, δεν ξεφεύγει τίποτα. Είδαμε τι συνέπειες έχει η ίδια σου η τροφή. Και η τροφή και το χρήμα ενέργεια είναι. 

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί ζουν από εμάς, από την δική μας ενέργεια γιατί στο κάτω-κάτω εμείς οι άνθρωποι παράγουμε όλον αυτόν τον πλούτο. Και προφανώς,τους συμφέρει πάρα πολύ να μην λειτουργεί ούτε η νοητική μας λειτουργία, να μην δουλεύει τίποτα γιατί μέχρι να πεθάνουμε, είμαστε στα χέρια τους να μας αφαιμάζουν.

Δεν υπάρχει λύση, αν το πάρουμε κομματάκι-κομματάκι. Πρέπει να το δούμε όλο μαζί.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝ. Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Γι αυτό λέμε ότι πρέπει να σηκωθεί ο Άνθρωπος.

Είμαστε σε τέτοιες ιστορικές στιγμές, που πρέπει η ανθρωπότητα ενωμένη να αλλάξουμε τα πάντα. Δεν γίνεται να αλλάξεις την τροφή, αλλά να αφήσεις την οικονομία, να θέλεις να φτιάξεις την Υγεία αλλά να αφήσεις απέξω την γεωργία και είδαμε ότι όλα συνδέονται και όλα είναι ΕΝΑ.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.... ΑΛΛΑΖΕΙ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ;

Είναι θέμα επιλογών.

Μας απέδειξαν ότι ακόμα και η οικονομική κρίση που μας επέβαλαν να ζούμε ότι ήταν ένα ψέμμα και ήταν θέμα πολιτικής βούλησης. 

Μας απέδειξαν λοιπόν ότι όλα μπορούν να γίνουν και γίνονται αλλά δεν είχαν την πολιτική βούληση να το κάνουν.

Να θυμίσουμε ότι όταν έγινε η κατάθεση των 600 δις από τότε κανείς δεν μίλησε για πτώχευση. Αποδείχθηκε με αυτή την κατάθεση λοιπόν ότι διάλεξαν τον δρόμο των μνημονίων. Δεν πήραν την πιο συμφέρουσα πρόταση που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας των 600 δις και αυτό αποδεικνύεί ότι όλα γίνονται, όμως είναι θέμα επιλογών αυτών των πολιτικών που αυτοί ασκούν παίρνοντας εντολές από τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Όλα γίνονται, αρκεί εμείς να αποφασίσουμε και να επιλέξουμε να ζήσουμε σε αυτόν τον πλανήτη που ερχόμαστε να ζήσουμε ελέυθεροι.

Και για πρώτη φορά έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο.

Όλοι αυτοί θέλουν να φέρουν το χάος και το βλέπουμε και σήμερα.

Καταρχήν πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τους μηχανισμούς. Αυτό που λέμε “κράτος”, το οποίο δεν είναι το κράτος μας, δεν είναι η δύναμη μας, δεν εκτελεί δικές μας αποφάσεις. Βλέπουμε πώς λειτουργεί και στις ημέρες μας και πάντα έτσι ήταν. Ποτέ δεν ηταν δικό μας και πρέπει να πάρουμε αυτόν τον μηχανισμό να φύγει όλη αυτή η παράνομη βουλή. Είπαμε ότι είναι παράνομη διότι δεν βγάζει ποτέ νόμο για τον εαυτό της να συσταθεί ως σώμα για να μπορεί να βγάζει αυτούς τους νόμους που λέει ότι βγάζει.

Άρα, βλέπουμε ότι δεν μας ανήκει τίποτα από όλο αυτό.

Γι αυτό δημιουργήθηκε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

Ήταν η ανάγκη που είχαμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες να μπορέσουμε πραγματικά να ανατρέψουμε αυτή την πορεία. Κι έτσι πρέπει να γίνει γιατί τους οργανισμούς της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ παρουσιάζεται ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ο γηγενής, ο ενεργός Πολίτης που το δηλώνει με την υπογραφή του.

Έχουμε όλα τα εργαλεία και αφού μας λένε ότι το θέμα είναι οικονομικό, αυτό είναι λυμένο.

"...Εμείς θέλουμε να απελευθερώσουμε τον άνθρωπο από αυτόν τον αποστατικό ρυθμό.

Τα οικονομικά εργαλεία είναι για να απελευθερώσουμε όλους μας από όλη αυτή την αγχωτική κατάσταση. Περιμένουν 49.000 έργα και τεράστια κονδύλια που θα εξαφανίσουν την ανεργία. 

Θα πάμε σε ένα πραγματικό ΕΥ ΖΕΙΝ.

Θα απελευθερώσουμε όλα τα βάρη που έχουν δημιουργηθεί και από την τωρινή κατάσταση. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε άμεσα, από τις πρώτες ημέρες που θα πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας, ως Έλληνες, ώστε να έρθει η Ελλάδα μας σε Ελληνικά χέρια.

Όσον αφορά την τροφή, εννοείται ότι υπάρχουν τεράστια κονδύλια για να παράγουμε και να γίνουμε αυτάρκεις, όπως αυτάρκεις πρέπει να γίνουμε σε όλους τους τομείς.

Αυτάρκεις στα προιόντα μας να καλύπτουμε όλες μας τις ανάγκες. Υπάρχουν τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν τις παραγωγές μας με μεθόδους παραδοσιακές σύμφωνα με τους νόμους της φύσης.

Θα καθαρίσουμε την τροφή μας από μεταλλαγμένα και πρόσθετα. Θα ελέγχουμε με δικούς μας μηχανισμούς την ποιότητα της τροφής μας. Θα χρησιμοποιήσουμε Ελληνικούς σπόρους και γενικότερα, θα επαναφέρουμε τα πράγματα εκεί που έπρεπε να είναι από την αρχή.

Η μεσογειακή κουζίνα λένε, έχει γοητεύσει τους επιστήμονες και μιλάνε γι αυτή και οι έρευνες που έκαναν έδειξαν ότι θεραπεύει την κατάθλιψη. Εννοείται ότι μπορεί να την θεραπεύσει.

Βλέπουμε δηλαδή ότι έχουμε ένα θησαυρό  στα χέρια μας και εμείς με την ανοχή μας και οι συγκεκριμένες πολιτικές τόσων χρόνων μας τον στερούν και στερούν την ίδια μας την ζωή. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Αν θέλουμε την ζωή μας, την χώρα μας, αν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των αποφάσεων μας, ώστε να εκτελούνται οι δικές μας αποφάσεις γιατί αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ας ενωθούμε κάτω από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ χωρίς διαιρέσεις που τόσα χρόνια μας κρατούσαν μακρυά.

-ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ: ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;

Έχουμε γραπτώς δεσμευτεί και έχουμε καταθέσει στον Άρειο Πάγο τις προγραμματικές μας δηλώσεις. Είναι ξεκάθαρα όλα και ο κάθε πολίτης μπορεί να τα βρει. Αν δεν τηρήσουμε όλες αυτές τις δεσμεύσεις, θα μπορεί ο καθένας να κινηθεί νομικά εναντίον μας.

Εν τέλει όλα αυτά δεν είναι περιοριστικά, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες θα αποφασίζουν τι χρειάζονται στον δήμο τους από  όλα αυτά τα έργα που υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν.

Εμείς πηγαίνουμε ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ μας, ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ.

Αυτό το πρόγραμμα είναι οι αποφάσεις των πολιτών που εκτελούνται από εμάς για εμάς..."


 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


 

 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ