Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

11 Οκτ 2020

ΤΟ "ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΤΟΥΣ... ΜΑΡΑΝΕ!

 


Στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού (World Food Programme) απονέμεται το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το 2020 όπως ανακοίνωσε η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ.

Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή αναφέρει πως το βραβείο απονέμεται
στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού «για τις προσπάθειές του στην αντιμετώπιση της πείνας, για τη συμβολή του στη βελτίωση των συνθηκών για την επίτευξη ειρήνης σε μαχόμενες περιοχές και για τη λειτουργία του ως κινητήρια δύναμη στις προσπάθειες να αποφευχθεί η χρησιμοποίηση της πείνας ως όπλο πολέμου και συγκρούσεων».

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού είναι ένα παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ειδικεύεται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, και αποτελεί την μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση στον κόσμο.

Το WFP παρέχει τροφή σε, κατά προσέγγιση, 90 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, από τα οποία 58 εκατομμύρια είναι παιδιά.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, η οργάνωση συνεπικουρείται από διάφορες ΜΚΟ, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις που προσφέρουν δωρεές.

 ΠΗΓΗ 

 Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. 

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ" ΚΑΙ "ΧΡΕΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ 2013 ΥΠΑΡΧΟΥΝ 917 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ 917 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΗΕ. 

 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. 

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL, TO FBI, ΤΗΝ CIA, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;;

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ;;;

 ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ;;;

 ΚΑΙ  ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 850 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΕΚΡΗ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΞΙΝΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ.

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥΣ;;

ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΤΕΛΟΣ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ..

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΧΥ, ΥΓΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

 

 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 


 

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ