Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Οκτ 2020

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ; ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΚΕΨΟΥ!

 

Οι λέξεις οργή και αγανάκτηση είναι λίγες για να περιγράψουν την έξωση που έγινε σε μια 90χρονη γυναίκα για χρέη 1200 ευρώ. Η ηλικιωμένη ζούσε στο σπίτι μαζί με τον 25χρονο εγγονό της, τον οποίο μεγάλωσε η ίδια από τότε που ήταν τεσσάρων ετών.

Τα μόνα έσοδα που είχαν ήταν μια σύνταξη 290 ευρώ και κάποια μεροκάματα που έκανε ο 25χρονος εγγονός της και κάπως έτσι τα έβγαζαν πέρα.

Όμως, λόγω κορονοϊού τα μεροκάματα του εγγονού της άρχισαν να λιγοστεύουν και τα χρήματα να μην φτάνουν για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Έτσι, δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο και ξαφνικά βρέθηκαν μέσα σε μια ημέρα στον δρόμο!

Ο 25χρονος μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το γεγονός.

«Ήρθαν απόγευμα στο σπίτι και μας είπαν ότι πρέπει να φύγουμε. Τους εξηγήσαμε την κατάσταση, αλλά εκείνοι επέμεναν να φύγουμε. Μέναμε 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι» είπε. 

Η διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου», Ευγενία Θάνου, χαρακτήρισε συγκλονιστικό το γεγονός.

«Συγκλονιστικό για εμάς αυτό που είδαμε. Βρήκαμε στέγη και για το κατοικίδιο. Το Σάββατο έμειναν στο δρόμο, γιατί δεν ήθελαν να το αφήσουν. Δεν βρήκαν να πάνε σε συγγενικά τους πρόσωπα. Κοιμήθηκαν σε παγκάκι» ανέφερε, τονίζοντας πως έξωση χωρίς καμία ειδοποίηση εν μέσω Covid-19 γίνεται για πρώτη φορά.

Οι «Γιατροί του Κόσμου» προτίθενται να πληρώσουν το νοίκι και τους λογαριασμούς της γιαγιάς και του 25χρονου για ένα χρόνο.

Πρώτο μέλημα σύμφωνα με την κ. Θάνου είναι να βρεθεί οικία για την οικογένεια και στη συνέχεια να βρουν δουλειά για τον Κωνσταντίνο.

Μέχρι τότε, γιαγιά και εγγονός, θα μένουν στη δομή αστέγων.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ  ΦΕΥΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ;;

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; - (ΓΙΑΤΙ Η "ΕΡΓΑΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ;;;

ΟΧΙ! ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,  ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΕΦΕΡΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"!!! ΣΕ ΤΙ;;; ΠΩΣ;;; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;;; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ", ΕΝΩ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

 

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ "ΒΑΡΟΣ", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ", ΠΟΥ "ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ"... 

ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΨΕΥΤΙΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΕΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ 50% ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ.

Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

               ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


 

 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 

 



 




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ