Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

1 Οκτ 2020

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ "ΠΛΟΥΜΙΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ": ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...

 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ" ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ Ο,ΤΙ "ΧΡΩΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,

ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΘΕΝ "ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ" ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΟΜΜΑΤΟΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ" ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ, ΕΔΕΙΞΕ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

" ....Όσοι συγκρίνουν τον εμβληματικό εθνικό μας απατεώνα Αρτέμη Σώρρα με τον εμβληματικό εθνικό πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη προφανώς και υπερβάλλουν.

Διότι έχουν βέβαια ένα κοινό σημείο οι δυο τους: την επιδίωξη, όπως δηλώνουν σε όλους τους τόνους, με διαγγέλματα, παραινέσεις και γαλάζιες γραβάτες, της σωτηρίας μας. Η σωτηρία της οικονομίας, της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας και ημών των ιδίων είναι ο διακηρυγμένος κοινός στόχος τους. Από κει και πέρα όμως οι συγκρίσεις αδικούν τον πρώτο. Διότι τι έκανε ο πολλαπλώς δυσφημισμένος και κυνηγημένος Αρτέμης; Εμφάνισε μια πέτσινη, ακάλυπτη, μούφα επιταγή δισεκατομμυρίων δολαρίων με την οποία ήταν διατεθειμένος να σώσει το έθνος. Ενώ τι έκανε ο δοξασμένος και πολυχρονεμένος Κυριάκος; Εμφάνισε δεκάδες πέτσινες επιταγές ακριβώς για τον ίδιο σκοπό.

Και όμως. Ο μεν Αρτέμης πέφτει στα χέρια του εισαγγελέα και καταδικάζεται ως απατεώνας. Ο δε Κυριάκος πέφτει στα πόδια των βαρόνων και δοξάζεται ως παιδί της χελιδόνας. Γιατί, κυρίες και κύριοι; Εταξε ο Κυριάκος εθνική αποξήρανση των Πρεσπών και τελικά κολυμπάει στα κύματά τους και θέλει να κολυμπήσει μαζί του και ο ανυπότακτος ψηφοφόρος της ΝΔ, μέχρι Σαμαρά; Εταξε φωτεινή ανάπτυξη 4% κατ’ έτος και τελικά μας έχει βυθίσει στα ερέβη της ύφεσης; Εταξε πολλές και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και τελικά προσθέτει στον στρατό της ανεργίας κάθε μέρα έναν λόχο; Εταξε κράτος επιτελικό και τελικά οργάνωσε κράτος ιδιωτικό; Εταξε πάταξη του νεποτισμού και τελικά όχι μόνο όρισε τον ανεψιό του θησαυροφύλακα, αλλά βόλεψε και το σόι της συζύγου; Εταξε δημοκρατική κανονικότητα και τελικά καταλήξαμε στην κανονικότητα του Χρυσοχοΐδη;

Αφήστε που προέταξε τα fitness στήθη του μπροστά στην επέλαση του κορονοϊού και εγγυήθηκε στο έθνος υγεία και μακροημέρευση, για να έχουμε τελικά τα σημερινά. Ή που μας πήρε τ’ αυτιά με την εθνική υπερηφάνεια και ύστερα χάσαμε την ακοή μας από τον ήχο των μηχανών του τουρκικού στόλου. Και, εντέλει, συγγνώμη κιόλας. Μήπως ψευδόμεθα όταν αραδιάζουμε τα παραπάνω; Δεν υπέγραψε επιταγές που αποδείχτηκαν μουσαντένιες; Και μάλιστα προς ίδιον πολιτικόν όφελος; Αντε και προς όφελος της Οικογένειας; Μήπως αμφισβητεί κανείς ότι κάθε μέρα όλο και περισσότερα μέλη τής του Κυριάκου εθνικής συνελεύσεως αισθάνονται εξαπατημένοι και εξαπατημένες; Και εφόσον υπάρχουν εξαπατημένοι και εξαπατημένες δεν υπάρχει κάπου εκεί και ο εξαπατήσας; Ο πολιτικός απατεώνας; Δηλαδή ο Σώρρας στο πηγάδι κατούρησε; Ο Αρτέμης φυλακή και ο Κυριάκος… κικικί; Δεν λέει.

Ως εκ τούτου, ας πορευτούμε εν ειρήνη, ανεργία, πανδημία, αστυνομία και κάποιοι από εμάς και εν μετανοία. Διότι ψηφίσαμε Αρτέμη-επί-εκατό για πρωθυπουργό κι ακόμη ελεεινολογούμε όσους πιστεύουν τον Σώρρα. Αναζητώντας στο λεξικό ευγενή συνώνυμα του πολιτικού απατεώνα…

ΠΗΓΗ 

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΕΤΣΙΝΗ ΜΟΥΦΑ ΕΠΙΤΑΓΗ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ. 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ  

ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 3 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 8,5 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!!!

8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ  ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.
       ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 16-12-2019 ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΝΕΕ Η 18ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Προσθήκη λεζάντας

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ!! ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΟΚΤΩ!!! 

ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ!!!!!

ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ "ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ.

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΛΟΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, 

ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΑΔΕ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!

ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ.

Ή ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ  ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ", ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/2015.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑΣ  ΠΕΤΣΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ....

ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ... ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ.

ΕΣΥ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΠΤΗΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ; 

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!


 


 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ