Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

27 Σεπ 2022

Και η κατάσταση... έχει ήδη ξεφύγει επικίνδυνα!



Μηνυτήρια αναφορά για τα χιλιάδες χειρουργεία σε αναμονή στο Παίδων

Τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα ομάδα δικηγόρων προκειμένου να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την αναστολή των τακτικών χειρουργείων στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» επειδή δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος αρνήθηκε να την παραλάβει και τους παρέπεμψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που ούτως ή άλλως θα αναλάμβανε τελικά την υπόθεση.

Μιλώντας σήμερα στο OPEN, ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης δήλωσε: «θα πάμε στον Άρειο Πάγο γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για το αδίκημα παράβασης καθήκοντος και για το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής και μάλιστα κατά συρροή».... Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΠΗΓΗ



Όπως αντιλαμβανόμαστε η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα... 
κι όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να δώσουν λύση στο τόσο σοβαρό πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μας, αλλά σύμφωνα και με τις δηλώσεις του "Υπουργού Υγείας", για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, έχουν σκοπό να το "εξαπλώσουν" και στα ήδη αποδυναμωμένα και εξαθλιωμένα νοσοκομεία ενηλίκων!! 

Άλλωστε, γιατί να "λύσουν" το "πρόβλημα", αφού είναι οι ίδιοι αυτοί που το δημιούργησαν με τις πολιτικές αποφάσεις που πήραν όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα στον χώρο της δημόσιας υγείας, που ούτε υγεία είναι ούτε δημόσια! 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση και η εμπορευματοποίηση της, όπως κι ο απόλυτος έλεγχος ιατρών και πολιτών μέσω του "θεσμού" του "προσωπικού ιατρού" και του ηλεκτρονικού μας φακέλωματος. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το Great Reset του Σβάμπ και των φίλων του των μετανθρωπιστών, οι οποίοι έρχονται για να μας "διορθώσουν" ... πάντα για το καλό μας !

Η παρακάτω καταγγελία ως "κερασάκι στην τούρτα" επιβεβαιώνει την παράνοια που ζούμε κι ότι εσκεμμένα μας οδηγούν σε εγκληματικά επικίνδυνες για την υγεία μας και την ζωή μας καταστάσεις, είτε από την πλευρά του εργαζόμενου προσωπικού, είτε από την πλευρά των ασθενών... 

"Νοσοκομείο Λήμνου: «Διώκουν τον ένα και μοναδικό αναισθησιολόγο γιατί ζητά τα αυτονόητα»
«Αντί να απολογηθεί ο διοικητής που παραβιάζει τη νομοθεσία χορήγησης ασφαλούς αναισθησίας θέτοντας σε κίνδυνο ασθενείς, καλεί σε απολογία τον μοναδικό αναισθησιολόγο του νοσοκομείου»

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει αφήσει στη μοίρα τους τα νοσοκομεία της χώρας, με το ΕΣΥ και το προσωπικό να καταρρέουν, υπό τον τεράστιο φόρτο εργασίας, λόγω υποστελέχωσης.

Μία ακόμη καταγγελία, που επιβεβαιώνει την τραγική κατάσταση των εργαζομένων του ΕΣΥ, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ΟΕΝΓΕ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν, ο ένας και μοναδικός αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Λήμνου, ο οποίος μάλιστα εξαναγκάστηκε να κάνει 79 εφημερίες σε 90 ημέρες, διώκεται τώρα επειδή ζητά τα αυτονόητα, τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να χορηγεί με ασφάλεια αναισθησία στους ασθενείς.


Τα συμπεράσματα δικά σας!

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα που δήθεν βγάζει αντιπολιτευτικές κορώνες και κόβει βόλτες στα νοσοκομεία για να πουλήσει προεκλογικά "φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες... 
Θυμόμαστε πολύ καλά ποια ήταν η κατάσταση που επικρατούσε και επί ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας  και πώς πέθαιναν οι άνθρωποι έξω από τα κλειστά Κέντρα Υγείας!!!

Η αποδυνάμωση και τελικά η κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και στον χώρο της υγείας, τα  σκάνδαλα επί σκανδάλων χωρίς  ποτέ να τιμωρηθούν οι ένοχοι και οι γενοκτόνες μνημονιακές πολιτικές ήταν και είναι έργο όλων των κυβερνήσεων ανεξαιρέτως!

Γι αυτό και η λύση δεν έρχεται ούτε  με τις μηνυτήριες αναφορές και καταγγελίες, ούτε  με κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σε κομματικούς  μηχανισμούς που απέδειξαν ότι υπηρετούν ξένα εταιρικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχουν οι αποφάσεις τους για την ζωή μας.

Η λύση είναι συλλογική και αυτό που χρειάζεται είναι μια ελληνική κυβέρνηση να εκτελέσει ένα ήδη εγκεκριμένο εθνικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο με απεριόριστα  ελληνικά κεφάλαια για το πολύτιμο δώρο της ΥΓΕΙΑΣ- κι όχι μόνο- και η οποία θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ προς όλους τους πολίτες. 
 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ