Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

13 Σεπ 2022

(Βίντεο) Οι ευγονικές ρίζες του "Μετανθρωπισμού"

 

Ευγονική & Μετανθρωπισμός 

Στις ημέρες μας η παγκόσμια διεστραμμένη ελιτ που ελέγχει τις οικονομίες των χωρών και τις πουλημένες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις τους, έχουν βάλει στόχο την γενετική μετάλλαξη, την υβριδιοποίηση του ανθρώπου και τον πλήρη έλεγχο του υπό τον μανδύα της... "αναβάθμισης" του, πάντα για το "καλό" του. Διότι όπως οι ίδιοι πρεσβεύουν "το ανθρώπινο είδος δεν αντιπροσωπεύει το τελικό "εξελικτικό" στάδιο, αλλά μια σχετικά πρώιμη φάση".

Επομένως, έρχονται όλοι αυτοί οι υπερεγκέφαλοι για να βάλουν το χεράκι τους... για να τον "βελτιώσουν" και να τον "αναβαθμίσουν"!!!

 Αυτό βεβαίως είναι η κορυφή του παγόβουνου...

Όπως όλα τα θέματα που αναλύουμε, πρέπει να πηγαίνουμε στην αρχή, για να αντιληφθούμε τι ακριβώς συμβαίνει... γιατί όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα ως άνθρωποι, ιδιαίτερα τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχουν τις ρίζες τους τουλάχιστον 150 χρόνια πριν. 

Και αν κάποιος θεωρεί, επειδή έχουμε τεχνολογική ανάπτυξη από την δεκαετία του 60'-70' και μετά, ότι ήταν άγνωστα στους επιστήμονες το dna και ο τρόπος της γενετικής παρέμβασης, πλανάται σε πλάνην οικτράν, καθώς υπάρχουν και γενετιστές και τα συγγράμματά τους πολλά χρόνια πριν!

"... Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, όπως λέει και το αντίστοιχο τραγούδι, γιατί ο όρος "ευγονική" μπορεί να ορίστηκε πρώτη φορά από τον Φράνσις Ντάλτον το 1883, ο οποίος είναι πρώτος ξάδελφος του Δαρβίνου, αλλά προέρχεται και από το συγγραφικό έργο του ίδιου του Δαρβίνου γιατί σε κάποια σημεία ανέφερε συγκεκριμένα πράγματα.... ότι θα μπορούσαμε για παράδειγμα να περιορίσουμε τους ανθρώπους που έχουν "ιδιαίτερες" συμπεριφορές, ιδιαίτερες ασθένειες, να μην τις κληρονομήσουν στην επόμενη γενιά... προσδιοριστικά, θα έλεγα ότι ήταν μια μελέτη που έκανε ο Ντάλτον που θέτει τους όρους για να βελτιωθεί ένας πληθυσμός μέσω ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ..." μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος.

Με λίγα λόγια, ό,τι συμβαίνει τόσα χρόνια στις καλλιέργειες, στα φυτά, στα ζώα, με όλα αυτά τα γενετικά τροποποιημένα που μας έχουν επιβληθεί στην διατροφή μας , τα οποία προκαλούν, στείρωση, υπογονιμότητα και νέες νευροεκφυλιστικές ασθένειες, τις οποίες έρχεται η ... "επιστήμη" να "θεραπεύσει"!!!

Η Θεωρία της Ευγονικής μπορεί να πρωτακούστηκε το 1883 και μέχρι την δεκαετία του 1930 αλλά ουσιαστικά παίρνει σάρκα  και οστά στις αρχές του 20ου αιώνα και δεν μας κάνει εντύπωση ότι χρηματοδοτήθηκε από όλους τους εύρωστους οικονομικά παράγοντες των ΗΠΑ και από τα ιδρύματά τους, ώστε να ελεγχθεί η ανθρώπινη αναπαραγωγή και να επικρατήσουν μόνο τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, εξαλείφοντας τα ανεπιθύμητα. 

Δεν μας κάνει εντύπωση ότι θεσμοθετήθηκαν με νόμο διάφορα προγράμματα στείρωσης, στην αρχή σε ψυχικά διαταραγμένους μέσα σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η ερώτηση όμως που τίθεται είναι: "Ποιος και με ποιον τρόπο, κρίνει ποιος είναι αυτός που θα αναπαραχθεί ή όχι ως είδος;"

"... Μελετώντας κάποια έγγραφα και κάποιους νόμους εκείνης της εποχής σε κάποιες πολιτείες, όπως στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου έγινε και το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ που διεξήχθη... μιλάμε για 200.000 ανθρώπους που στειρώθηκαν... φανταστείτε, όπως κάνουμε στα αδέσποτα σήμερα για να μην αναπαράγονται, κατά τέτοιον τρόπο παρενέβησαν στην ανθρώπινη φύση... Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση ήταν ότι ένα από τα κριτήρια για να στειρωθεί ένας άνθρωπος ήταν και η ΑΝΟΗΣΙΑ..." μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος

Ποιοι είναι αυτοί όμως κρίνουν έναν άνθρωπο, ως ανόητο; Ποια είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιούν; Ποιοι είναι αυτοί οι "διορθωτές της φύσης"; Τελικά, η "ανοησία" είναι γονίδιο και κληρονομείται;;;

"... Αυτό ξεκινάει ακόμη και από την χρηματοδότηση του Δαρβίνου γιατί χρηματοδοτήθηκε για να βγάλει την 'ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ" και την "ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" κι όλα αυτά τα βιβλία που έχουν γίνει "σημαία" σε κάποιες χώρες και σε κάποιες επιστήμες... γενικότερα η "ΕΞΕΛΙΞΗ"... "ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ"... μας το πέρασαν πάρα πολύ όμορφα...ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ", ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!! ...Πρέπει να εξοργιστούμε... διαφορετικά θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν 150 χρόνια τώρα, ερήμην μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν και διάφορα  ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ που περιορίζουν τις "αντιδράσεις", να "μαλακώνουν" την συμπεριφορά. ...εσείς πώς νομίζετε ότι έχουν βγει όλα αυτά; Δεν έχουν γίνει πειράματα; Δεν έχουν αντλήσει τεράστια βιβλιογραφία από όλα αυτά;... διερωτάται ο κ. Μπλιάτσος και συμπληρώνει: "...Ο τρόπος που πλασάρω την οποιαδήποτε θεωρία και δημιουργώ και φανατικούς οπαδούς, δημιουργώ και υποστηρικτές και παράλληλα εφόσον ελέγχω τα ΜΜΕ, δημιουργώ την αντίστοιχη προπαγάνδα ούτως ώστε να κάνω την διασπορά όπως χρειάζεται... Από την άλλη μεριά, χρησιμοποιώ τα ίδια μέσα για να συκοφαντήσω και να δαιμονοποιήσω όσους είναι αντίθετοι σε αυτή την άποψη... Δηλαδή έχουμε έναν ΑΚΡΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ο οποίος επικρατεί ανεξαρτήτως πολιτεύματος, ανεξαρτήτως χώρας, σε όλον τον πλανήτη... τουλάχιστον για 150 χρόνια!!..."

Ή δεν είναι έτσι; Αυτή ήταν και είναι η πάγια τακτική για να μπορέσουν να επιβάλλουν κάθε φορά "λύσεις" για δήθεν "προβλήματα- κρίσεις" που οι ίδιοι δημιουργούν εσκεμμένως και στο τέλος,  μόνο "λύσεις" δεν είναι... παρά η απαρχή νέων "προβλημάτων-κρίσεων" και νέου κύκλου πόνου και φόβου και τελικά της υποδούλωσης των ανθρώπων.

Ποιος είναι όμως ο Χέλμετ φον Μπράουν και τι φυγάδευσε όταν έφυγε από την Γερμανία μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο;

Ποιο ήταν το σχέδιο "ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ" και τι ρόλο έπαιζε το Ινστιτούτο American Eugenics Society;

"... Καταρρίπτοντας κάποια θέσφατα της επιστήμης, γιατί το ΔΟΓΜΑ στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...το ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ... ότι "αυτό το αποδέχομοαι όπως είναι και κτίζω μια υπόθεση περαιτέρω, η οποία όταν καταρριφθεί δεν υπάρχει!... όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "νομιμοποιηθούν" πάρα πολλά και παντός είδους ιατρικά πειράματα .... την τελευταία 20ετία με την έκρηξη της πληροφορικής, μπορεί να μαθευτεί πιο εύκολα κάτι, οπότε έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο ελέγχου των κοινωνιών και ελέγχου της ανθρωπότητας..." μας επισημαίνει ο κ. Μπλιάτσος

Ποιος ήταν ο William J. Gates και η Mairy Maxwell και τι σχέση έχoυν με τον Bill Gates και τις σημερινές του..."φιλανθρωπικές δραστηριότητες;"

"... Θέλω να καταλήξω στο εξής: Ξεκινήσαμε με την ευγονική και πώς θα παρέμβω στην ανθρώπινη φύση και να μεταλλάξω και να καθοδηγήσω το ανθρώπινο είδος. Περνάω στα τεχνολογικά ζητήματα που είναι το λογισμικό των υπολογιστών, το σύστημα λειτουργίας τους, το software των υπολογιστών και ξαφνικά φεύγω από την Microsoft και πηγαίνω στο Ίδρυμα μου, γίνομαι..."φιλάνθρωπος" και πλέον ασχολούμαι με το "ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"... καταλήγει κλείνοντας ο κ. Μπλιάτσος, βάζοντας μας αμέσως στο κλίμα της επόμενης εκπομπής και για τα πειράματα που έγιναν στους ανθρώπους και έχουν να κάνουν όχι μόνο με την σωματική υγεία, αλλά και με την ψυχολογική παρέμβαση και συμπεριφορά...

Είναι η ώρα οι άνθρωποι να αφυπνιστούν και να δουν χωρίς παρωπίδες τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας και πόσο σοβαρές και κομβικές είναι οι στιγμές που ζούμε.  

Δεν χρειαζόμαστε "καινοτόμα φάρμακα" και "νέες θεραπείες"!!! 

Χρειαζόμαστε μια ολιστική ΙΑΣΗ σε όλα τα επίπεδα και μια πραγματική μεταρρύθμιση, μετά τον αποστατικό ρυθμό που σήμερα ζούμε, να αρχίσουμε να διαβιώνουμε σε αρμονία μέσα στο φυσικό μας περιβάλλον που ανήκουμε και είμαστε αναπόσπαστο μέρος του και φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις διευκολύνσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας οι οποίες πρέπει να έρθουν στα χέρια των Ανθρώπων, βασισμένες στο έθος και στην ηθική.

Είναι η ώρα της Ένωσης μας,  για να δημιουργήσουμε τη φυσική μας Πολιτεία, μια Πολιτεία που να στηρίζεται σε πραγματικές Πανανθρώπινες Αξίες και Αρχές που θα θέσει πάλι σε τροχιά ΑΝΕΛΙΞΗΣ κι όχι "ΕΞΕΛΙΞΗΣ" όλη την Ανθρωπότητα!

ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Μεγάλη θα μπορούσε να είναι η συζήτηση γύρω από την εξέλιξη του Ανθρώπου. Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια περί "βελτίωσης" του ανθρώπινου είδους μέσω παρέμβασης στο γενετικό κώδικα.

Τεχνικά εκθέματα και η γενετική υπόσχονται την αύξηση της διάνοιας και των φυσιολογικών δυνατοτήτων των ανθρώπων. Πολυεθνικοί κολοσσοί, η βιομηχανία της ιατρικής, χιλιάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα λανσάρουν και πουλούν την ενίσχυση των ανθρώπινων δυνατοτήτων.

Ποιο είναι όμως το σχέδιο που κρύβεται πίσω από τον "ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ" και σε τι αποσκοπεί; Ο κ. Μπλιάτσος Αντώνιος, Υπ. Βουλευτής στον Ν. Λαρίσης με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αποκαλύπτει την πραγματικότητα της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ στην εκπομπή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΠΥΛΗ ΠΟΛΊΤΩΝ"

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

(ΒΙΝΤΕΟ) "Μεγάλη επανεκκίνηση" ΚΑΙ στην δια(Σ)τροφή!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο SCHWAB TO ... ΘΥΜΑ!

ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ