Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

9 Αυγ 2022

«O δρόμος της κολάσεως είναι σπαρμένος με αγαθές προθέσεις».


Ισραηλινοί επιστήμονες δημιούργησαν συνθετικά έμβρυα! – Άνοιξε η «πόρτα» της Κολάσεως

Οι «Replicants» (άνθρωποι αντίγραφα) του Blade Runner γίνονται πραγματικότητα…

Mία εφιαλτική εξέλιξη σημειώνεται στο Ισραήλ όπου επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο «συνθετικό έμβρυο» στον κόσμο ανοίγοντας την «πόρτα» τoυ τρόμου στο τι μπορεί να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.


Όπως λέει και το ρητό «ο δρόμος της κολάσεως είναι σπαρμένος με αγαθές προθέσεις».

Μελετώντας τις λεπτομέρειες της έρευνας, που σύμφωνα με την «The Guardian» δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Cell», δεν μπορεί να μην ανατριχιάσει κανείς όταν διαβάζει ότι για να δημιουργηθεί το συνθετικό έμβρυο δεν χρειάστηκαν ούτε σπερματοζωάρια ούτε ωάρια.
Η πρώτη «επιτυχία» της έρευνας είναι ότι καθιστά παντελώς αχρείαστη τη διαδικασία της γονιμοποίησης, την ταυτόχρονη συμβολή του θηλυκού και του αρσενικού για τη δημιουργία μιας νέας ζωής.

Το μόνο που χρειάστηκαν για τα πειράματά τους οι ερευνητές του Weizmann Institute ήταν πολυδύναμα κύτταρα ποντικών, γνωστά και ως βλαστοκύτταρα.

Συνενώνοντας δύο βλαστοκύτταρα και καθοδηγώντας τα κατάλληλα με τη χρήση χημικών ουσιών, κατάφεραν να αποκτήσουν ένα πειραματικό έμβρυο. Μάλιστα, μεγαλώνοντας το έμβρυο εμφάνισε στο εσωτερικό του τις πρώτες σύνθετες κυτταρικές δομές, οι οποίες είχαν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά να εξελιχθούν σε καρδιά που χτυπάει, έντερο ή εγκέφαλο.

 Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητή Jacob Hanna, τα συνθετικά έμβρυα εξέλιξαν από μόνα τους ομφάλιο λώρο και παράλληλα τη μεμβράνη που περιβάλλει τα φυσικά έμβρυα στην κοιλιά της μητέρας, γνωστή ως λεκιθικός ασκός.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η δημιουργία των συνθετικών εμβρύων θα βοηθήσει την επιστήμη να κατανοήσει καλύτερα την ανάπτυξη των φυσικών εμβρύων και των οργάνων.

Προσθέτουν ότι χάρη σε αυτό θα μπορούσαν πιθανώς να ανακαλυφθούν νέα φάρμακα για σοβαρές ασθένειες και ότι ανοίγουν νέοι δρόμοι για την έρευνα.

Φυσικά η δημιουργία συνθετικών ανθρώπων μπορεί να έχει κι άλλες εφαρμογές όπως η απόκτηση εργατικού δυναμικού που θα μπορεί να λειτουργεί με όρους και καθεστώς δουλείας.

Αυτό θα έχει κι άλλες επιπτώσεις ηθικού, φιλοσοφικού περιεχομένου αλλά και πρακτικού καθώς θα καταστήσει αχρείαστη την αναπαραγωγή ανθρώπων με φυσικό τρόπο.

Δηλαδή δεν θα χρειάζονται πλέον ζευγάρια για να παραχθούν άνθρωποι οι οποίοι θα δώσουν συνέχεια στον πολιτισμό και την ιστορία της Ανθρωπότητας.

Επί της ουσίας επιβεβαιώνεται το σενάριο της θρυλικής ταινίας του «Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ, βασισμένη στο εξίσου θρυλικό βιβλίο του Φίλιπ Ντικ, «Το Ηλεκτρικό Πρόβατο» (Do Androids Dream of Electric Sheep?), στα οποία σε ένα κοντινό δυστοπικό μέλλον η Ανθρωπότητα παράγει γενετικά προηγμένες «ρέπλικες» (replicants), οι οποίες είναι εξωτερικά όμοιες με τους ανθρώπους.

 Η χρήση τους στη Γη απαγορεύεται, και ρυθμίζονται αποκλειστικά για επικίνδυνες ή ιατρικές εργασίες, σε αποικίες του εξώκοσμου.

Οι ρέπλικες που αψηφούν την απαγόρευση και επιστρέφουν στη Γη καταζητούνται και θανατώνονται («αποσύρονται») από ειδικούς εργαζόμενους της αστυνομίας, γνωστούς ως «Blade Runners».

Όλα αυτά θα γίνουν σε ένα ιδεατό και αγγελικό κόσμο. Γνωρίζοντας όμως από ποιους συνήθως κυβερνάται ο πλανήτης οποίο ζούμε ξέρουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά χωρίς να υπάρχει όφελος και κέρδος.

Και το μεγαλύτερο κέρδος είναι πάντοτε η δημιουργία σκλάβων για τους οποίους δεν θα υπάρχει καν νομικό πλαίσιο ότι όντως είναι σκλάβοι.

Γιατί ο σκλάβος δουλεύει δωρεάν, γίνεται πειραματόζωο δωρεάν και πεθαίνει επίσης δωρεάν…

ΠΗΓΗ


Αν κανείς, διαβάζοντας αυτές τις λίγες γραμμές, δεν αισθανθεί την φρίκη και δεν αντιληφθεί το τι συμβαίνει και τι μέλλει γενέσθαι στην Ανθρωπότητα... τότε είναι ήδη είναι πολύ αργά γι αυτόν!
Ο Άνθρωπος εκβιαστικά ωθείται  με ποικίλους τρόπους να ξεχάσει και να σβήσει οποιαδήποτε σχέση του με το φυσικό του περιβάλλον και τους αθάνατους  και αέναους νόμους της ίδιας τους της δημιουργίας του με αποτέλεσμα να οδεύει κυριολεκτικά τυφλός, ολοταχώς για τον αφανισμό του.

 Έχουν στην κυριολεξία στειρώσει τον πλανήτη και τον άνθρωπο με όλα αυτά τα γενετικά μεταλλαγμένα που μας ταϊζουν, αλλά μετά "υποβοηθούν" την ίδια την φύση με εργαστηριακές μεθόδους όπως της εξωσωματικής γονιμοποίησης, και κανείς δεν ασχολείται γιατί τα ποσοστά της υπογονιμότητας στα νέα ζευγάρια συνεχώς αυξάνουν.

 Η γέννηση μας, δηλαδή ο πρώτος μας άθλος,  ο ΓΕΝΑΘΛΟΣ μας, είναι  μία και μοναδική απόλυτη και αληθινή δημιουργική διαδικασία, όπως είναι η γέννηση και η δημιουργία των γαλαξιών, των συμπάντων, των ήλιων και των πλανητών και δεν μπορεί κανένας να αλλοιώνει και να παρεμβαίνει χωρίς να υποστεί τις συνέπειες.
Παρεμβαίνουν επίσης και  στην καταλυτική κρίσιμη περίοδο για τον άνθρωπο και για την ψυχική και σωματική του υγεία,, που είναι η φάση του θηλασμού.
Γνωρίζουν πολύ καλά πως να μας κάνουν επιρρεπείς σε ένα σωρό ασθένειες, που αντί να μειώνονται από την τόση... "επιστήμη", εμφανίζονται και καινούργιες.
Και τώρα ... το τερμάτισαν!!! 
Δεν θα χρειάζονται λένε τώρα καν τα "σπερματοζωάρια και τα ωάρια"!!!... Κι αυτό είναι εξέλιξη;; Θα πρέπει να χαρούμε;
Μπορεί κανείς να αναλογιστεί τις συνέπειες αυτού του εγχειρήματος ή να "πιστέψουμε" στις "καλές" προθέσεις όλων αυτών των παρανοϊκών που μας κυβερνούν;;
Ας κάνει ο καθένας τους συνειρμούς του... 
Η γενετική μηχανική, το πατεντάρισμα του ανθρώπινο γονιδιώματος και η επίδραση που έχει στην δημόσια υγεία, ήδη είχε απασχολήσει τους "μικρούς θεούς" που έδωσαν τις κατευθύνσεις χρόνια πριν για το πώς θα θέσουν το νομικό πλαίσιο, όχι για την προστασία βέβαια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και φυσιολογίας, αλλά για το πώς θα προστατεύσουν τα δικά τους κερδοσκοπικά και διαστροφικά συμφέροντα. Το δόγμα που πρεσβεύουν είναι ότι η "φύση είναι ατελής" και έρχονται τώρα οι "ειδικοί" να την ...διορθώσουν!!! 
Και αναρωτιόμαστε: Αν ένας άνθρωπος σε μία-δύο δεκαετίες έχει τροποποιηθεί - για το καλό του κατά το δόγμα του μετα-ανθρωπισμού, ένας άνθρωπος που θα διαθέτει μοριακές ακολουθίες και γονίδια κατοχυρωμένα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από κάποιες... "ΕΤΑΙΡΙΕΣ", ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ;;;

Πόσο τυχαία ήταν τα λόγια της Ψαρούδα-Μπενάκη στην ορκωμοσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια το 2005, ήτοι 17 χρόνια πριν, που μέσα σε όλα τα φρικτά που είπε, δήλωσε και το εξής: ."...ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ..."

Αφού έφεραν την ανθρωπότητα στα μονοπάτια της λήθης της λήθης, να κατρακυλάει στην άβυσσο λόγω άγνοιας και φόβου,  την  αφανίζουν στο όνομα της "προόδου της τεχνολογίας και της επιστήμης" και κατασκευάζουν έναν εφιαλτικό πλανήτη για όλους μας!

Είναι η ώρα οι άνθρωποι να αφυπνιστούν και να δουν χωρίς παρωπίδες τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας και πόσο σοβαρές και κομβικές είναι οι στιγμές που ζούμε.  

Δεν χρειαζόμαστε "καινοτόμα φάρμακα" και "νέες θεραπείες"!!! 

Χρειαζόμαστε μια ολιστική ΙΑΣΗ σε όλα τα επίπεδα και μια πραγματική μεταρρύθμιση, μετά τον αποστατικό ρυθμό που σήμερα ζούμε, να αρχίσουμε να διαβιώνουμε σε αρμονία μέσα στο φυσικό μας περιβάλλον που ανήκουμε και είμαστε αναπόσπαστο μέρος του και φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις διευκολύνσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας οι οποίες πρέπει να έρθουν στα χέρια των Ανθρώπων, βασισμένες στο έθος και στην ηθική.

Είναι η ώρα της Ένωσης μας,  για να δημιουργήσουμε τη φυσική μας Πολιτεία, μια Πολιτεία που να στηρίζεται σε πραγματικές Πανανθρώπινες Αξίες και Αρχές που θα θέσει πάλι σε τροχιά ανέλιξης όλη την Ανθρωπότητα!
Τώρα γνωρίζουμε την φυλακή μας... γνωρίζουμε και τι χρειάζεται για να βγούμε για πάντα από αυτήν... Γιατί εμείς την συντηρούμε και εμείς με την βούληση μας μένουμε δέσμιοι, ακόμα κι αν η πόρτα της φυλακής μας είναι ορθάνοιχτη μπροστά μας...








ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ