Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

26 Ιουν 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ: ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ... "ΒΟΥΛΗ" Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ;



Δάνεια ΝΔ : Φταίνε οι τράπεζες και τα υψηλά επιτόκια

O βουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ρουσσόπουλο, μιλώντας στο OPEN και σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, τα έριξε στις τράπεζες και στα υψηλά επιτόκια για να δικαιολογήσει την εκτόξευση του χρέους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος, υποστήριξε ότι το χρέος δεν κατεβαίνει γιατί το κόμμα έχει πληρώσει τρεις φορές επάνω σε τόκους και μάλιστα είπε ότι φταίει και το ότι η Αγροτική Τράπεζα που έκλεισε είχε τριπλασιάσει τα επιτόκιά της.

Σφοδρή ήταν η απάντηση του Αλέξη Χαρίτση ο οποίος επεσήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό αφού έφτασαν να έχουν δανεισμό 343 εκατομμύρια ευρώ με αύξηση των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος τη στιγμή που εμφανίζουν περισσότερα έσοδα.

Πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός πώς ένας πρωθυπουργός που δεν μπορεί να μαζέψει τα οικονομικά του κόμματός του μπορεί να κάνει οικονομική πολιτική για τη χώρα είπε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει τίποτα.

Η άποψη που εξέφρασε ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος δεν ήταν προσωπική αλλά η επίσημη γραμμή του κόμματος.

Άλλωστε στις ανάλγητες τράπεζες με τα υψηλά επιτόκια ρίχνει την ευθύνη με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την εκτόξευση του χρέους του κόμματος.

Και επιμένει να υποστηρίζει παρά το τεράστιο άνοιγμα στις τράπεζες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος και μείωσε τις λειτουργικές δαπάνες από 9 εκατ. ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020.

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ετήσιοι τόκοι. Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. ευρώ.

«Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. ευρώ σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις» καταλήγει στην ανακοίνωση.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν δραστικά από 9 εκατ. ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατ. το 2020. 
Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις εξοφλούνται κανονικά, οι παλαιότερες οφειλές σε προμηθευτές μειώνονται σημαντικά, οι ρυθμίσεις σε οφειλές προμηθευτών τηρούνται ευλαβικά και δεν υπάρχουν οφειλές στο δημόσιο, ενώ στις Τράπεζες, έναντι των δανείων, έχει εκχωρηθεί σημαντικό ποσοστό της κρατικής χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα του εξορθολογισμού είναι ότι η ΝΔ έχει από το 2016 θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.
Επίσης, αναφέρει ότι στο πλαίσιο διάταξης που προβλέπεται στο καταστατικό της από το 2016, η ΝΔ δεν επιτρέπεται να δανείζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

«Και φυσικά δεν έχει δανειστεί. Στον ετήσιο δημοσιευμένο απολογισμό υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή με την ένδειξη «αναλήψεις δανείων» που πάντα έχει ποσό 0», προσθέτει.

Τέλος, η ΝΔ εξηγεί ότι αποκλειστικός λόγος αύξησης των δανειακών υποχρεώσεων της είναι οι ετήσιοι τόκοι. «Το 2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. ευρώ. Επομένως το σύνολο των τόκων την τελευταία πενταετία ανήλθε σε 158 εκατ. ευρώ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αύξηση του τραπεζικού δανεισμού στα 342 εκατ. ευρώ σήμερα», σημειώνει και προσθέτει ότι «αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν αλλά για τις εντυπώσεις».

avgi.gr

ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ Α-ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ... 

ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ..."

ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... 
ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"


ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"...


ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ...
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ... "ΒΟΥΛΗ" Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ;; 
Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;;;
 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"...Το 1960 ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν κατήγγειλε το εκδοτικό προνόμιο της ΤτΕ με αποτέλεσμα αυτό να ανανεωθεί αυτοδικαίως. 
Το 1970 ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της ΤτΕ για άλλα 30 χρόνια έως το 2000 (ΝΔ 413/22.01.1970). 
Το 1992 επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η άδεια λειτουργίας παρατάθηκε έως το 2020 (νόμος 2010/14.02.1992). 
Το 2012 επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά η άδεια λειτουργίας της ΤτΕ επεκτάθηκε για άλλα 30 χρόνια έως το 2050. (νόμος 4099/18.12.2012)

 (ΔΕΣ ΕΔΩ)

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;; ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ;;
- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!-

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ;;;

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΔΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ!! ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!!  ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ "ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ";;;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
 "...ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ 3023/2002 ΑΡΘΡΟ 7, ΝΟΜΟΣ 4304/2014 ΑΡΘΡΟ 6, Ν. 4472/2017 ΑΡΘΡΟ 39, Ν. 4475/2017 ΑΡΘΡΟ 6, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ.

 -ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ-


ΕΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ... ΓΙΑΤΙ;" ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ  Η Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ  ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ;;

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ", ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ  ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΤΕ, ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ- ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ 

ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ!!! 

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ  "ΔΑΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ FUNDS ΣΤΟ 3% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ; - ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
 ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ"
...Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. 
ΣΤΑ 424 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.... Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ.." (ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ - ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ -

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ, ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΞΑΤΕ

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΤΑΞΙΚΕΣ Ή ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ! 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΤΑΜΕΙΟ".

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ