Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

8 Ιουν 2021

ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;

   "ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,

 ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"


Μπορούμε και είναι καθήκον μας να τα πάρουμε όλα τα δίκαια και τα δικά μας. Εμείς δίνουμε το δικαίωμα σε όλους αυτούς που ως 'Εθνικοί μας Αντιπρόσωποι" διαχειρίζονται τα δικά μας, εμείς πρέπει να το πάρουμε πίσω, για να σταματήσει όλο το άδικο και το ψέμμα που μας αρρωσταίνει.

Εμείς δίνουμε την δύναμη μας στα κόμματα που μας κομματιάζουν, που μας έκαναν αποικία  και μας κατάντησαν επαίτες. Εμείς τους εκχωρούμε λευκή επιταγή κάθε 4 περίπου χρόνια, στο όνομα μιας ψευτο-δημοκρατίας, για να μας αφανίζουν και μας αντικαθιστούν από αλλογενείς δίνοντας τους την Ελληνική Ιθαγένεια με ένα νόμο.
Σχεδιάζουν μια Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες... 
Αν δεν καταλαβαίνουμε, θα χρειαστεί να το ζήσουμε...

Μας χρέωσαν, πληρώσαμε τα δάνεια των ιδιωτών, τραπεζών, κομμάτων και των ΜΜΕ.
 Όλων αυτών δηλαδή που έδιωξαν τα παιδιά μας, όλων αυτών που καταστρέφουν και υφαρπάζουν με χίλιους τρόπους και απάνθρωπους νόμους ό,τι έχει απομείνει.
Όλων αυτών που τους ταΐζουμε και τους θρέφουμε χρόνια ολόκληρα, γενεές ολόκληρες και  μας κουνάνε το δάκτυλο! 
Ως πότε; Αφανίζεται ο Άνθρωπος! Το επιτρέπεις;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΕΔΩ)

" Συνέλληνες μου θέλω να ξέρετε ότι όλος ο πλανήτης είναι μια εταιρία. Όλα τα κράτη είναι εταιρικά! 
Και δεν είναι τώρα, είναι πολύ παλιά η γελοιότητα όλων αυτών των υπανθρώπων.
Όλες οι μυστικές υπηρεσίες που εσείς λέτε "μυστικές", είναι ιδιωτικές. Τα δικαστήρια είναι ιδιωτικά. Όλη η γελοιότητα είναι κάτι ιδιώτες με μετοχολόγιο πολύ συγκεκριμένο.

Είναι χιλιάδες τα αρνητικά που είναι δίπλα σας και πρέπει σιγά-σιγά να τα αντιλαμβάνεστε και να τα μεταφέρετε στον πολίτη για να τα καταλάβει ο κόσμος.
Σήμερα ο πλανήτης κτίζεται πάνω στον Άνθρωπο, χωρίς τον Άνθρωπο και δεν κτίζεται καν για τον Άνθρωπο... Για να δυναστεύει και να αφανίζει τον Άνθρωπο.

Το UCC το δικό σας που δεν το ξέρετε ποιο είναι, το προσωπικό σας, αυτά τα ζώα χρεώνουν το κορμί σας, το σαρκίο σας, την ψυχή σας και δανειοδοτούν την εξέλιξη και την ανέλιξη του πλανήτη και φτιάχνουν την πλατφόρμα,  πώς θα σε δυναστεύσουν και πώς θα σε βάλουν σε αυτά τα καλούπια.
Το αντιλαμβάνεσαι; Δεν πειράζει! Θα το δείτε αργότερα...

Συνέλληνες μου, μένουμε σε έναν τόπο αυτή την στιγμή που τον έχουν σφίξει γεωγραφικά με γελοία ψεύτικα σύνορα, που είναι γεμάτα αλλογενείς, εβραιογενείς, επήλυδες, σκουπίδια, υβρίδια... Δεν φαντάζεστε τι ζώα κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
Και έχουμε 5-7-8 κόμματα, κομμάτια δηλαδή ξενόφερτων ψεύτικων γελοίων ιδεολογιών να διοικούν την Ελλάδα μας και να αφήνουμε όλα αυτά τα ζωντόβολα να τσακώνονται όλα μαζί σε μια βουλή για να ακούμε εμείς και να νομίζουμε ότι γίνεται ένα πολιτικό παιχνίδι;
Εμείς να ζούμε μια γελοιότητα όλοι μαζί;

Αλλά φτάσαμε το 2018 να μπούμε φυλακή γιατί τα 600 δις είναι 5 φορές στον κρατικό προυπολογισμό; Και καθόμαστε ακόμα να συζητάμε τι εκεί έξω; Περιμένετε όλοι εσείς εκεί έξω τι; Να γίνει, τι;
Δεν θα γίνει τίποτα χωρίς εσένα, γιατί όλα γίνονται για σένα συνέλληνα μου!

Συστρατευτείτε .. Γρήγορα 'Ελληνα πολίτη να πάρεις τώρα την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια σου. 
Η τεράστια λεωφόρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ανοιχτή προς όλους και για όλα. 
Αποφάσισε σε ποιο μέρος.. πού θέλεις να κάτσεις; Με την δημιουργία σου ή με την αποστασία σου; Αν κάτσεις στην αποστασία σου, θα αφανιστείς Έλληνα μου!
Έλα να υπογράψεις και να κάνεις την Εξώδικη Εντολή τώρα και να δηλώσεις ότι είσαι "Αυτόχθων Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής" με όλα τα τεράστια δικαιώματα.
Αλλά θα πρέπει να είσαστε συστρατευμένοι, πειθαρχημένοι σε μια διαδικασία σοβαρότατη για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις... Γιατί είναι πολύ σοβαρές οι καταστάσεις και οι διαδικασίες που εξελίσσονται στην χώρα μας.
Αφανίζονται οι Έλληνες πολίτες, αφανίζεται ο Άνθρωπος... ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;
Για να κτίσουμε μια πραγματική Ελλάδα όπως την ονειρευτήκαμε, όπως την θέλουμε, ένα κόσμημα στον κόσμο! Η πραγματική καθέδρα θα έχει το μεγαλείο που της αρμόζει και μόνο!
Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δεχτείτε και να την αναγνωρίσετε. Όσο πιο γρήγορα την αναγνωρίσετε, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει δικιά σας.

Να συστρατευτεί το Έθνος αυτή την στιγμή. Μιλάμε για μια τεράστια Εθνοσυνέλευση και το Έθνος κάθεται και κοιτάει; Ποιον;
Χρειάζομαι το Έθνος συστρατευμένο. Έθνος; Ο Έλλην Άνθρωπος. Όχι ο Ελλαδίτης που μένει εδώ στα γεωγραφικά σύνορα, που μιλάει ελληνικά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ελληνικότητα.

Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων!
Να το φωνάξετε δυνατά!
Είναι η ώρα του Ανθρώπου, είναι η ώρα του Έλλην Ανθρώπου!

Η Ελλήνων Πολιτεία είναι γεγονός. Η Καθυστέρηση οφείλεται μόνο σε σένα!
'Οσο πιο σύντομα έρθεις, όσο πιο σύντομα κατανοήσεις και ενωθείς, χωρίς να βλέπεις πρόσωπα, παρά μόνο ιδιότητα, στόχο και σκοπό, τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί.
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος!..."

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ