Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

4 Ιουν 2021

ΓΙΟΖΕΦ ΜΕΝΓΚΕΛΕ: Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ



Ο Γιόζεφ Μένγκελε, ο διεστραμμένος γιατρός του Άουσβιτς, ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον 40.000 ανθρώπων λαμβάνοντας το παρατσούκλι «Άγγελος του Θανάτου».

Ο «Άγγελος του Θανάτου» στην Ελλάδα

Για 35 ολόκληρα χρόνια, ο Μένγκελε κατάφερε να κρύβει τα ίχνη του αλλάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα χώρες. Πέρασε από τη Λατινική Αμερική, από χώρες όπως η Αργεντινή, Παραγουάη και Βραζιλία, ενώ επίσης πέρασε και από την Ελλάδα μένοντας για ένα χρονικό διάστημα στην Κύθνο. Σε όλες του τις σύντομες κατοικίες, διάλεγε το μέρος όπου δεν θα μπορούσε να αναγνωριστεί από οποιονδήποτε, δηλαδή αυτό με τον λιγότερο δυνατό κόσμο. Για παράδειγμα στην Κύθνο, δεν διάλεξε ως κατοικία του κάποιο ξενοδοχείο, όπου θα ερχόταν σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλά αντίθετα διάλεξε το λιμάνι, το οποίο επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει ευκολότερη έξοδο διαφυγής.

Ο διεστραμμένος Γιόζεφ Μένγκελε κατάλαβε πως το να κρύβεσαι συνέχεια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε φορά που νοικιαζόταν ένα δωμάτιο, γινόταν γνωστό σε όλη την τοπική κοινωνία. 
Παρόλο που χρησιμοποιούσαν αυτός και η γυναίκα του διαφορετικά ονόματα, πιθανόν τα Φρίντριχ Έλντερ φον Μπρίτενμπαχ, Φάουστο Ριντόν ή Γρηγορίου και τις γνώσεις του στην ελληνική και λατινική γλώσσα, η έλευση του στο νησί έγινε γνωστή από το δημοσιογράφο του Spiegel, Χανς Μπέρταμ, ο οποίος κατευθύνθηκε στο νησί.
 Όταν έφτασε όμως ήταν αργά καθώς ο «Άγγελος του Θανάτου» και η γυναίκα του είχαν ήδη διαφύγει.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού, ανέφεραν πως ο Γιόζεφ Μένγκελε όντως διέμεινε στην Κύθνο για μια χρονική περίοδο σε μοναστήρι και όταν οι χωροφύλακες πήγαν να τον βρουν, ήταν ήδη πολύ αργά. Την πληροφορία για τον Μένγκελε στην Κύθνο είχε ο διάσημος κυνηγός των Ναζί, Σιμόν Βίζενταλ, που είχε συλλάβει και τον επικεφαλής της «Τελικής Λύσης», Άντολφ Άιχμαν.

 Αυτός ήταν ο κινητήριος μοχλός γενικότερα του κυνηγιού των Ναζί που είχαν ξεφύγει, στέλνοντας τον δημοσιογράφο Μπέρταμ στην Κύθνο. 

Ο επικεφαλής της αποστολής είχε ήδη αποκλείσει ορισμένους προορισμούς, όπως η Λατινική Αμερική καθώς είχαν εξαφανιστεί από εκεί τα ίχνη του, αλλά και από χώρες όπως Ιταλία και Γερμανία καθώς τα εξοχικά του στις συγκεκριμένες χώρες βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση.

Πιθανόν με τη βοήθεια της οργάνωσης «Οντέσα», η οποία βοηθούσε τους Ναζί να διαφύγουν, κατάφερε να φτάσει στην Παραγουάη.

 Όπως αναφέρουν και πληροφορίες από το άρθρο της Μηχανής του Χρόνου, «Ο Μένγκελε είχε συλληφθεί το 1945 από Αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι όμως τον απελευθέρωσαν, επειδή δεν τον αναγνώριζαν.

 Για πέντε χρόνια έμεινε ανενόχλητος στη γενέτειρά του, στο Γκίνσμπουργκ. 

Όταν είδε ότι το κυνήγι των Ναζί κλιμακωνόταν, αποφάσισε, όπως και άλλοι υψηλόβαθμοι του Γ’ Ράιχ, να διαφύγει στη Λατινική Αμερική. Το 1950 η «Οντέσα» τον προμήθευσε με πλαστά έγγραφα και μέσω Γένοβας, έφτασε στην Ισπανία με διαβατήριο του Ερυθρού Σταυρού. 
Ένα χρόνο μετά, βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Το 1954 απέκτησε και την αργεντίνικη υπηκοότητα. Χώρισε από τη σύζυγό του, Ιρέν και παντρεύτηκε τη χήρα του αδερφού του, Μάρθα. Κρυβόταν διαρκώς, αλλάζοντας παρουσιαστικό, διαβατήρια, ονόματα και ταυτότητες.»

Στις 2 Φεβρουαρίου το 1979, προσπαθώντας να σωθεί από πνιγμό στο Σάο Πάολο, πέθανε από εγκεφαλικό.
 Ο τάφος του βρέθηκε έξι χρόνια μετά. Ο Γιόζεφ Μένγκελε δεν δικάστηκε ποτέ για τα εγκλήματα του κατά της ανθρωπότητας και όλους τους αθώους ανθρώπους που σκότωσε υπό βάναυσες συνθήκες, εξυπηρετώντας τη διαστροφή του αλλά και τα πειράματα για την «ανάπτυξη» του Ράιχ.

ΠΗΓΗ


ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ" ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

"ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. 
ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ!

ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SOLOMON ASCH, ΠΕΙΡΑΜΑ MILGRAM, ΠΕΙΡΑΜΑ STANFORD PRISON,MONSTER STUDY,MK ULTRA, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑΖΙ, GULAG STALIN ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΧΡΕΟΣ"
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, 
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ