Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

1 Ιουν 2021

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Πώς η βιομηχανία ζάχαρης ενοχοποίησε τα λιπαρά για τις καρδιακές παθήσεις

Η βιομηχανία ζάχαρης πλήρωσε επιστήμονες στη δεκαετία του 1960 για να υποβαθμίσει τη σύνδεση μεταξύ της ζάχαρης και των καρδιακών παθήσεων και για να προωθήσει ως ένοχο τα κορεσμένα λιπαρά. 
Αυτό αναφέρουν έγγραφα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, σύμφωνα με μια ιστορική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό JAMA Internal Medicine. 
"Πώς η βιομηχανία ζάχαρης ενοχοποίησε τα λιπαρά για τις καρδιακές παθήσεις"

Εσωτερικά έγγραφα της βιομηχανίας ζάχαρης που ανακαλύφθηκαν δείχνουν ότι πέντε δεκαετίες έρευνας για το ρόλο της διατροφής στις καρδιακές παθήσεις, μπορεί να έχουν διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό από τη βιομηχανία της ζάχαρης.

“Η βιομηχανία ζάχαρης ήταν σε θέση να εκτροχιάσει τη συζήτηση σχετικά με τον πραγματικό ρόλο της ζάχαρης για δεκαετίες”, δήλωσε ο Stanton Glantz, καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο.
Η ζάχαρη απειλεί την καρδιά πολύ περισσότερο από το αλάτι

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το Sugar Research Foundation, γνωστό σήμερα ως Sugar Association, πλήρωσε τρεις επιστήμονες του Χάρβαρντ το σημερινό ισοδύναμο των 50.000 δολαρίων για να δημοσιεύσει το 1967 μια μετα-ανάλυση σχετικά με το ρόλο της ζάχαρης και του λίπους στις καρδιακές παθήσεις (ο τίτλος ήταν Dietary Fats, Carbohydrates and Atherosclerotic Disease).

Οι μελέτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο της μετα-ανάλυσης επιλέχθηκαν από τους ανθρώπους του Sugar Research Foundation και τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο γνωστό επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιπτώσεις της ζάχαρης στην υγεία και συκοφαντώντας τα κορεσμένα λιπαρά.

Μύθος ότι τα κορεσμένα λιπαρά προκαλούν καρδιαγγειακές παθήσεις

Ακόμη και αν αυτό συνέβη μισό αιώνα πριν, πιο πρόσφατες διατροφικές εκθέσεις δείχνουν ότι η βιομηχανία τροφίμων συνέχισε να επηρεάζει την επιστήμη της διατροφής μέσω χρηματοδοτήσεων.

Για παράδειγμα, το 2015, ένα άρθρο στην εφημερίδα The New York Times αποκάλυψε ότι η Coca-Cola, ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο των ζαχαρούχων ποτών, είχε δώσει εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει ερευνητές οι οποίοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη σχέση μεταξύ ζαχαρούχων ποτών και παχυσαρκίας.

Times: Η Coca Cola ξέρει να… πληρώνει έρευνες

Τον Ιούνιο του 2016, το Associated Press ανέφερε ότι ο κλάδος της καραμέλας χρηματοδότησε μελέτες που κατέληξαν στο περίεργο συμπέρασμα ότι τα παιδιά που τρώνε γλυκά έχουν την τάση να ζυγίζουν λιγότερο σε σχέση με αυτά που δεν τρώνε γλυκά.

Ανθυγιεινά ειδικά για παιδιά τα μισά τρόφιμα του εμπορίου

49.000 δολάρια για μια μελέτη
Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ που πλήρωσαν τα στελέχη της βιομηχανίας ζάχαρης για το άρθρο του 1967 δεν είναι πλέον εν ζωή. 
Επρόκειτο όμως για κορυφαία ονόματα της διατροφικής επιστήμης της εποχής.
Ο πρώτος ήταν ο δρ Mark Hegsted, ο οποίος έγινε επικεφαλής του τμήματος διατροφής του Αμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας και το 1977 βοήθησε στην σύνταξη των διατροφικών οδηγιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο δεύτερος ήταν ο δρ Fredrick J. Stare, ο ιδρυτής και πρόεδρος του τμήματος διατροφής του Χάρβαρντ, συγγραφέας πολλών βιβλίων και επί πολλά χρόνια σύμβουλος της αμερικανικής κυβέρνησης σε θέματα διατροφής.

Ο τρίτος ήταν ο Robert McGandy συνεργάτης του Hegsted.

Οι αποκαλύψεις είναι σημαντικές γιατί η διαμάχη σχετικά με τις επιβλαβείς συνέπειες της ζάχαρης και του κορεσμένου λίπους συνεχίζεται μέχρι σήμερα, δήλωσε ο Glantz.

“Τροφή-Φάρμακο”: 
Οι αποκαλύψεις είναι σημαντικές και για έναν ακόμη λόγο.. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουμε ΚΡΙΤΙΚΗ σκέψη και να μην δίνουμε την εμπιστοσύνη μας, ειδικά όταν αφορά την υγεία, σε ΚΑΝΕΝΑΝ “ειδικό”, εάν τα λεγόμενα/αποτελέσματα ΔΕΝ συνάδουν με την ΛΟΓΙΚΗ.

Τρανό παράδειγμα η κατάστασις όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο με αφορμή μία λοίμωξη από έναν κορονοϊό, όπου ό,τι ισχύει σήμερα, αναιρείται αύριο και συνεχώς λέγονται και συμβαίνουν πράγματα τα οποία κυριολεκτικά προκαλούν την ΛΟΓΙΚΉ!

Για πολλές δεκαετίες, οι αξιωματούχοι υγείας ενθάρρυναν τους Αμερικανούς να μειώσουν την πρόσληψη λίπους, η οποία οδήγησε πολλούς ανθρώπους να καταναλώνουν τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, κάτι που τώρα ορισμένοι ειδικοί λένε ότι τροφοδότησε την παχυσαρκία αντί να την αναχαιτίσει.
Αναξιόπιστα τα στοιχεία για τα Χαμηλά λιπαρά: Σύνδεση με παχυσαρκία και καρδιαγγειακά

«Ήταν πολύ έξυπνο αυτό που έκανε η βιομηχανία ζάχαρης, διότι οι μετα-αναλύσεις, και ειδικά αυτές που δημοσιεύονται σε ένα σημαντικό περιοδικό, τείνουν να διαμορφώσουν τη συνολική επιστημονική συζήτηση», είπε ο Glantz.

Ο δρ Hegsted χρησιμοποίησε την έρευνά του για να επηρεάσει τις διατροφικές συστάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίες τόνιζαν ότι το κορεσμένο λίπους είναι η κινητήρια δύναμη της καρδιακής νόσου, ενώ η ζάχαρη συνδεόταν μόνο με τη φθορά των δοντιών.

Σήμερα, οι προειδοποιήσεις για τα κορεσμένα λιπαρά παραμένουν ο ακρογωνιαίος λίθος στις διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές της αμερικανικής κυβέρνησης, αν και τα τελευταία χρόνια ο Αμερικανικός Σύνδεσμος Καρδιάς, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και άλλες υγειονομικές αρχές έχουν αρχίσει να προειδοποιούν ότι η υπερβολική ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο.

Υψηλή Χοληστερόλη: Δεν είναι τα λιπαρά ένοχα-Άλλος είναι ο πραγματικός εχθρός

Η Marion Nestle, καθηγήτρια διατροφής στο New York University, η οποία έγραψε το συνοδευτικό άρθρο της ιστορικής δημοσίευσης αναφέρει ότι τα εσωτερικά έγγραφα της βιομηχανίας αποτελούν “πειστικές αποδείξεις” ότι η βιομηχανία ζάχαρης είχε κινηθεί για να απαλλάξει τη ζάχαρη από τη ρετσινιά ως σημαντικού παράγοντα κινδύνου για στεφανιαία νόσο.

Στεφανιαία νόσος: Παράγοντες κινδύνου-Διατροφή-Αντιμετώπιση
Ο Walter Willett, πρόεδρος του Harvard T. H. Chan School of Public Health ανέφερε ότι οι ακαδημαϊκοί κανόνες σύγκρουσης συμφέροντος έχουν αλλάξει σημαντικά από το 1960, αλλά ότι τα εσωτερικά έγγραφα της βιομηχανίας υπενθυμίζουν “γιατί η έρευνα θα πρέπει να υποστηρίζεται με δημόσια χρηματοδότηση και όχι από χρηματοδότηση της βιομηχανίας”.

Ο Willett πρόσθεσε:

“Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, έχουμε δείξει ότι οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες και κυρίως τα ζαχαρούχα ποτά αποτελούν παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο, αλλά και ότι το είδος του διατροφικού λίπους είναι επίσης πολύ σημαντικό”.

Γιατί οι επεξεργασμένες τροφές διαταράσσουν την υγεία

Η ιστορική δημοσίευση στο JAMA Internal Medicine βασίστηκε σε χιλιάδες σελίδες αλληλογραφίας και άλλα έγγραφα που η Cristin Kearns, οδοντίατρος και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ανακάλυψε σε βιβλιοθήκες του Χάρβαρντ, του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και αλλού.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το 1964, ο John Hickson, κορυφαίο στέλεχος της βιομηχανίας ζάχαρης, συζήτησε ένα σχέδιο με άλλους στη βιομηχανία για να στρέψει την κοινή γνώμη “μέσα από την έρευνα και τις πληροφορίες μας και νομοθετικά προγράμματα”.

Βιομηχανία τροφίμων: Λόμπι πολυεθνικών αποφασίζει τι θα τρως

Εκείνη την εποχή, οι μελέτες είχε αρχίσει δείχνουν μια συσχέτιση των τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και των καρδιακών παθήσεων.

Παράλληλα, άλλοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και του φυσιολόγου Ancel Keys, – του σημαντικότερο ανθρώπου που επηρέασε τις διατροφικές απόψεις – ερευνούσαν μια άλλη θεωρία: ότι το κορεσμένο λίπος ήταν αυτό που αποτελούσε τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τα εμφράγματα διότι ανέβαζε την χοληστερίνη (χοληστερόλη).

Ο Hickson πρότεινε να αντιμετωπιστούν τα ανησυχητικά συμπεράσματα για τη ζάχαρη από τη βιομηχανία με χρηματοδοτούμενη έρευνα. Το 1965 στρατολόγησε τους ερευνητές του Χάρβαρντ για να γράψουν μια κριτική που θα κατέρριπτε τις μελέτες κατά της ζάχαρης.

Τους κατέβαλε συνολικά 6.500 δολάρια, τα οποία σήμερα έχουν αγοραστική αξία 49.000 δολάρια. Ο δρ Hegsted διαβεβαίωσε τα στελέχη της ζάχαρης: “Γνωρίζουμε πολύ καλά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας”, έγραψε, “και θα το καλύψουμε αυτό, καθώς μπορούμε”.

Όσο οι τρεις ερευνητές του Harvard επεξεργάζονταν το άρθρο του 1967, συζητούσαν τα προσχέδια με τον Hickson, ο οποίος απάντησε ότι ήταν ευχαριστημένος με αυτά που έγραφαν. Οι ερευνητές του Χάρβαρντ είχαν απορρίψει τα δεδομένα που ενοχοποιούσαν τη ζάχαρη ως αδύναμα και έδωσαν έμφαση στα δεδομένα που ενέπλεκαν το κορεσμένο λίπος ως αιτία των καρδιακών προσβολών.

Τα τρανς λιπαρά σκοτώνουν και όχι τα κορεσμένα λίπη

Όταν είδε το άρθρο, ο Hickson είπε στους ερευνητές: “Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό είναι ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας, και ανυπομονούμε για την εμφάνισή του σε έντυπη μορφή”.

Σύμφωνα με τον Glantz, μετά την δημοσίευση αυτού του άρθρου που υποτίθεται πως ήταν μια αντικειμενική επιθεώρηση όλων των μελετών που είχαν δημοσιευθεί για το θέμα μέχρι το 1967, η συζήτηση γύρω από το ρόλο της ζάχαρης στις καρδιακές παθήσεις “πέθανε”, ενώ οι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτες είχαν κερδίσει την έγκριση πολλών αρχών υγείας.



ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967....

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΘΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ" ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. 

ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ...

Η ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ. 
Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ, 
ΕΝ ΤΕΛΕΙ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΣ ΕΔΩ

ΑΡΑ... ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ... 
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ  ΣΤΟ ELEFSIS TV ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.


ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΙΑΤΣΙΟΣ, ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. 
ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ‘’Ε’’ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΞΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ.

(ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ)

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΧΡΕΟΣ"
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, 
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ