Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Ιουν 2021

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Ε ΚΑΙ;

 Novartis : Αμηχανία στη ΝΔ μετά την ποινική δίωξη κατά Αγγελή

Αντί αυτού, η ΝΔ αποφεύγει να απαντήσει και αναφέρει ότι «σεβόμενη διαχρονικά την αρχή της διάκρισης των εξουσιών δεν παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης». Παράλληλα, με εμφανή αμηχανία, το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παρεμβαίνει και τώρα στο έργο της Δικαιοσύνης, η οποία ως γνωστόν εξετάζει εξονυχιστικά τον ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου και άλλων στην υπόθεση της Novartis, κατόπιν της παραπομπής του από τη Βουλή των Ελλήνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Δεν περιμέναμε από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση λειτούργησε με μοναδικό γνώμονα τον έλεγχο της Δικαιοσύνης κάτι διαφορετικό από το να παρεμβαίνει και τώρα στο έργο της Δικαιοσύνης, η οποία ως γνωστόν εξετάζει εξονυχιστικά τον ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου και άλλων στην υπόθεση της Novartis, κατόπιν της παραπομπής του από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η υπόθεση των πράξεων και παραλείψεων του κατηγορουμένου πλέον πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς και όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκκρεμεί ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης και του Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου.

Η Νέα Δημοκρατία σεβόμενη διαχρονικά την αρχή της διάκρισης των εξουσιών δεν παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που φαίνεται ότι συνεχίζει να ζηλεύει το έργο του εκλεκτού για τον έλεγχο της Δικαιοσύνης κατηγορουμένου υπουργού του και από τη θέση της αντιπολίτευσης».

avgi.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ "NOVARTIS"-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Ε ΚΑΙ;;

 ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ!!! -

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ....Ο ΠΑΘΩΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ -ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ-, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ...(ΔΕΣ ΕΔΩ)

H "NOVARTIS" ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. 

ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΡΗΓΚΑΝ ΤΟ 1986 - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ "ΠΡΟΣΤΙΜΟ" ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ!!! 

ΕΤΣΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ... "ΕΡΓΟ" ΤΟΥΣ.-

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ.... ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ...

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΟΥΡΛΑ

".. Ο Ο.Ο.Σ.Α. στην έκθεσή του (Ιούνιος 2012) αναφέρθηκε σε πρόστιμα 350 εκ. δολαρίων που επέβαλαν οι δικαστικές αρχές των Η.Π.Α. τα τελευταία δύο χρόνια σε πέντε (5) πολυεθνικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρόκειται για εταιρείες που δωροδοκούσαν Έλληνες λειτουργούς προκειμένου να προωθήσουν σε οργανισμούς του Ελληνικού Δημοσίου τα προϊόντα τους, φαρμακευτικά, ορθοπεδικά, ιατρικές συσκευές, αυτοκινητοβιομηχανίας και τηλεπικοινωνίας. Ωστόσο όμως στην Ελλάδα οι ενδιάμεσοι και τελικοί αποδέκτες παρέμειναν ατιμώρητοι.

 ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ....

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

 Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ;;; 

 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014 1294 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΙΣΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ... 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ.. "ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ", ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ!!

- ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!! -

 ΚΑΙ  ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ, 

ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΣ ΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ;;;

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ;; - ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΕΥΔΩΣ-

ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ... "ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" ΚΤΛ; 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;; 

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ;; 

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;; 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΝΕΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ;;;

- ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΩΘΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ!!! -

 ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ;; 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, 

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; 

ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ;;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ;;; ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ, ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ;;

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ) Ιατρός Peter C Gøtzsche, MD: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ...

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΙΚΕΣ Ή ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

 ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΜΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

 ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ"

ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΡΩΣΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ. 

ΔΕΣ:Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ (ΜΕΡΟΣ Α)

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ...

ΠΡΩΤΟΝ:
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ-

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 49.000 ΕΡΓΩΝ 
 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.













Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ