Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

6 Ιουν 2021

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ"

 

Καταδίκη της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών: «Παραβιάσατε το Κράτος Δικαίου»!
Καταδίκη της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών: «Παραβιάσατε το Κράτος Δικαίου»!
«Ράπισμα» από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών σε Κ.Μητσοτάκη και Κ.Τσιάρα

Κόλαφος για την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη το ομόφωνο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών, το οποίο καλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό να προβεί σε κάθε ενέργεια που θα επαναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης στις βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου.

Συγκεκριμένα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δημοσιοποίησε, με ανακοίνωση της, το ομόφωνο ψήφισμα-καταδίκη του αποκλεισμού των Δικαστικών Ενώσεων από το υπουργείο Δικαιοσύνης, στο οποίο προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 κατά την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, με συμμετοχή εκπροσώπων από 33 χώρες.

Ένα από τα κορυφαία προβλήματα ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης που συζητήθηκε ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα όπως διαμορφώθηκε μετά την στρατηγική επιλογή του υπουργείου Δικαιοσύνης να αποκλείσει τις Δικαστικές Ενώσεις από όλες τις Επιτροπές που αφορούν τη Δικαιοσύνη και τους Δικαστικούς Λειτουργούς. «Παραθέσαμε αναλυτικά συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν βάσιμα τους ισχυρισμούς μας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.


«Οι Ευρωπαίοι Δικαστές θεωρούν απειλή για την Δικαστική Ανεξαρτησία και το Κράτος Δικαίου την πολιτική που ακολουθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα ο υπουργός Δικαιοσύνης και καλούν την ελληνική κυβέρνηση σε συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της. 
Το Ψήφισμα που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών ήταν ομόφωνο και δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις της Ένωσής μας. Καλείται πλέον ο πρωθυπουργός της χώρας, στον οποίο κοινοποιούμε το ψήφισμα, να προβεί σε κάθε ενέργεια που θα επαναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης στις βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου ώστε να αποφύγουμε και στο μέλλον την διεθνή καταδίκη της χώρας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το Ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών:

«Το Κράτος Δικαίου είναι θεμελιώδης ιδρυτική αρχή της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 2 της Συνθήκης). 
Επομένως, όταν προωθούνται νομοθετικές μεταβολές που αφορούν ουσιώδη ζητήματα της κατάστασης των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών –όπως η προαγωγή, η αξιολόγηση και ο πειθαρχικός έλεγχος-, θεωρούμε ότι αποτελεί νομική υποχρέωση κάθε κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμπεριλάβει επισήμως τις δικαστικές ενώσεις στη νομοπαρασκευαστική διαδικασία.
Η μη συμμόρφωση ενός κράτους μέλους με αυτές τις βασικές αρχές είναι δυνατό να θεωρηθεί ως παραβίαση της αρχής του Κράτους Δικαίου. 
Πόσο μάλλον όταν οι νομοθετικές μεταβολές, που αφορούν την προαγωγή και αξιολόγηση των δικαστικών λειτουργών και ιδίως τον πειθαρχικό τους έλεγχο, δύνανται να αποτελέσουν απειλή για τη δικαστική ανεξαρτησία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών, ζητεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να διασφαλίσει αποτελεσματικά και άμεσα ότι οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων στην Ελλάδα θα συμμετέχουν χωρίς εξαιρέσεις σε κάθε νομοπαρασκευαστική διαδικασία που λαμβάνει χώρα ενόψει νομοθετικών μεταβολών που αφορούν το δικαστικό σώμα και ειδικά την επαγγελματική κατάσταση των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών».

ΠΗΓΗ : pronews

 "ΕΝΟΙΑΞΕ" ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ" ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ"!!!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ WASINGTON D.C. 
ΚΑΙ Η "ΒΟΥΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;
 
ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ";

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ Ο "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ)...

 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!



ΠΟΣΟ ΨΕΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"  ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!! 

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...
 ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ:
ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ - Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....
ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ - ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΑΔΕ, (Ν. 4389/2016)
ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, 
ΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΑΔΕ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - 
- ΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ... 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;
ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

"...Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. 

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

-      ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..." 

Η   ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ 
ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΣΩΜΑ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ), 
 ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΣΩΜΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ" ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... 
(  -ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ...ΥΠΑΡΧΕΙ)-
ΩΣΤΕ - ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ- ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ;;;;

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3847/2010, 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3845/2012... Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΥΡΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ/ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ"...
Σ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ
 ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!

\ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ" ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ... ΕΔΩ


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!!!
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ... ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ:"
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών, ζητεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να διασφαλίσει αποτελεσματικά και άμεσα ότι οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων στην Ελλάδα θα συμμετέχουν χωρίς εξαιρέσεις σε κάθε νομοπαρασκευαστική διαδικασία που λαμβάνει χώρα ενόψει νομοθετικών μεταβολών που αφορούν το δικαστικό σώμα και ειδικά την επαγγελματική κατάσταση των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών».

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ