Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Αυγ 2022

(Βίντεο) "Μικροί θεοί, "μαθητευόμενοι μάγοι" & το εφιαλτικό μέλλον της ανθρωπότητας

Μια σειρά εκπομπών στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ αναλύουν σχεδόν όλο το κείμενο της Agenda 21 και πώς εδώ και 30 χρόνια τώρα, από το 1992 που υπογράφτηκε αυτή η Διεθνής Συνθήκη έθεσε όλες τις κατευθυντήριες γραμμές για το μέλλον του πλανήτη και της Ανθρωπότητας τον 21ο αιώνα. 

Σήμερα, δηλαδή 30 χρόνια μετά, πολλά τα έχουμε ήδη νιώσει στο πετσί μας!

 Όπως λέει η ιστοσελίδα του ίδιου του ΟΗΕ: " είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης πρέπει να ληφθεί παγκοσμίως, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο από οργανισμούς του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, των κυβερνήσεων και των μείζονων ομάδων (ΜΚΟ) σε κάθε τομέα, σε κάθε περιοχή στην οποία ο άνθρωπος δημιουργεί επιπτώσεις στο περιβάλλον"

Μια μικρή παράγραφος που όμως τα λέει όλα, γιατί πάνω από όλα, για να δεχτούμε εμείς οι άνθρωποι αυτό το απάνθρωπο σχέδιο, όπως αποδεικνύεται, θα έπρεπε να χάψουμε πρώτα το αφήγημα της "ενοχοποίησης" μας.  Να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα ότι όλη αυτή η καταστροφή που έχει υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον, έχει συμβεί από εμάς τους ίδιους και την καθημερινή μας δραστηριότητα.

Βέβαια, σε αυτήν την προπαγάνδα στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί ΜΚΟ και ΜΜΕ, παγκόσμια και εγχώρια.

Όλοι συντονισμένοι δείχνουν τον μοναδικό "ένοχο" τον Άνθρωπο που πρέπει περιορίσει τις δραστηριότητες του, να αλλάξει άρδην τον μέχρι τώρα τρόπο της καθημερινότητας του, τον τρόπο που ζει, στεγάζεται, εργαζεται, να αρχίσει να τρώει ακόμα και έντομα   και να φυλακιστεί ως ένα κορμί μονάχο, χωρίς καμία ιδιοκτησία, οικειοθελώς στο ψηφιακό κλουβί που του ετοιμάζουν!!!

 Κι όλα αυτά... για να σωθεί ο πλανήτης! 

Ένας πλανήτης που θα πρέπει να μεταλλαχθεί ολοσχερώς σε ένα ιδιωτικό μαγαζί με υπαλλήλους-είλωτες  που θα δουλεύουν έναντι πινακίου φακής για να εκτελούν τα σχέδια των παγκόσμιων δολοφόνων.

"... Μία από τις κύριες κατευθύνσεις της Αgenda 21 πέρα του οποιουδήποτε κεφαλαίου αναλύουμε είναι η εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η εμπλοκή των τραπεζών πάνω στην χρηματοδότηση-υπερχρέωση κάποιων συγκεκριμένων δραστηριοτήτων... γιατί όταν έχεις τον άλλον χρεωμένο, τον κατευθύνεις όπως θέλεις, αλλά κατά κύριο λόγο, η έμφαση δίνεται στην ιδιωτικοποίηση των πάντων..." μας υπενθυμίζει ο κ. Μπλιάτσος.

Δείτε σχετικά:(Βίντεο) Η "προστασία της βιοποικιλότητας" και ο αφανισμός του Ανθρώπου

Δεν μας κάνει λοιπόν εντύπωση που από το 1992 είχαν προνοήσει σχετικά με την Διαχείριση της ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Μπορεί αν διαβάζαμε το κεφάλαιο 16 περί διαχείρισης της τότε, πιθανότατα να μην καταλαβαίναμε τίποτα.

"Η Βιοτεχνολογία ήταν ένα αναδυόμενο πεδίο γνώσης και ένα σύνολο τεχνικών που επιτρέπουν την επίτευξη συγκεκριμένων ανθρωπογενών αλλαγών στο dna, ή γενετικό υλικό σε φυτά και ζώα και μικροβιακά συστήματα οδηγώντας σε "χρήσιμα προϊόντα' και τεχνολογίες..." αναφέρεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Έπρεπε να συμβούν αρκετά από αυτά στα τριάντα χρόνια που πέρασαν, να βιώσουμε τις "πολιτικές" της Αgenda 21 για να έρθουμε σήμερα να αντιληφθούμε που ακριβώς οδεύουμε.

Δείτε σχετικά:«O δρόμος της κολάσεως είναι σπαρμένος με αγαθές προθέσεις».

(Βίντεο) Και μας τα παίρνουν και τα χρυσοπληρώνουμε!!

"... Ξεκινήσαμε από την βιώσιμη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη. Πώς θα την κάνουμε αυτή;... Θα την κάνουμε βεβαίως γιατί πρέπει να διατηρήσουμε και την βιολογική μας ποικιλομορφία... ποιοι είναι οι βιολογικοί πόροι που πρέπει να διατηρήσουμε; Όπως λέει και το ΦΕΚ είναι όλες οι μεταλλάξεις κι όλες οι γενετικές τροποποιήσεις... Άρα εγώ νομιμοποιώ την χρήση όλων αυτών των γενετικών τροποποιημένων σπόρων και γενετικά τροποποιημένων τροφών... για να μπορώ να έχω την αγροτική μου ανάπτυξη βιώσιμη, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιώ συγκεκριμένους σπόρους και προϊόντα... εφόσον έχω τις Τράπεζες Γονιδίων κι έχω όλη την δυνατότητα να έχω την βιολογική μου ποικιλομορφία διαθέσιμη, με όλα τα ανθρωπογενή προϊόντα, δηλαδή όλα τα γενετικώς τροποποιημένα κι έχω κάνει και νόμο για την βιοποικιλότητα, ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Με την δυνατότητα που μου δίνει η επιστήμη της ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.... όλα είναι συνδεδεμένα άριστα με μια όμορφη αλυσίδα-αλληλουχία πραγμάτων και αποφάσεων..." μας..." τονίζει ο κ. Μπλιάτσος.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι η γενετική μηχανική έδωσε την ώθηση στην βιοτεχνολογία και όταν μιλάμε για "γενετική μηχανική" εννοούμε ακριβώς τον τρόπο που παρεμβαίνουν για να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα των πάντων, είτε αυτός είναι σπόρος, είτε μικρόβιο, είτε αυτό είναι ο ίδιος ο άνθρωπος!!!

Κι ό,τι παράγει η Βιοτεχνολογία είναι ένα "προϊόν"!!

Και όπως είδαμε κάποια χρόνια μετά, το 2000 η Ευρωπαϊκή Ένωση τρέχει να θέσει τις γραμμές για το νομικό πλαίσιο ώστε τα εργαστήρια της Βιοτεχνολογίας της Ευρώπης να είναι ανταγωνιστικά με εκείνα των ΗΠΑ και να κατοχυρώνουν τα "επιστημονικά ευρήματά" τους με τις γνωστές σε όλους μας "πατέντες", που αποφέρουν τεράστια κέρδη στις εταιρίες που δρουν ως μονοπώλια.

Δείτε σχετικά: (ΒΙΝΤΕΟ) "ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ"- ΟΝΕΙΡΟ Ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ;

(ΒΙΝΤΕΟ) 2ο ΜΕΡΟΣ "ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ"- ΟΝΕΙΡΟ Ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ;

" ... Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιους ανθρώπους.... έχουμε να κάνουμε με το εξής: έχουν αντιληφθεί και το λένε συνεχώς και το λένε με μεγάλη παρρησία ότι η "φύση έχει κάνει σφάλματα, έχει κάνει λάθη και ερχόμαστε εμείς τώρα ως οι μέγιστοι επιστήμονες να διορθώσουμε τα λάθη... της φύσης!!... είναι "μικροί θεοί" κατά κάποιον τρόπο... και έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο να έχουμε τρομερή παρέμβαση στο γενετικό κώδικα των πάντων!!!...""Βλέπουμε ότι ο βιασμός της διατροφικής αλυσίδας" μας λέει ο κ. Μπλιάτσος, "... γιατί δεν είναι μόνο η δηλητηρίαση αλλά ο βιασμός γενικότερα της διατροφικής αλυσίδας συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου στρες και του άγχους που έχουν δημιουργήσει σε όλη την κοινωνία, βλέπουμε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα υπογεννητικότητας... και δεν είναι απλά το θέμα ότι ενσυνείδητα οι άνθρωποι δεν τεκνοποιούν. Υπάρχει βιολογικό πρόβλημα αυτή την στιγμή και γι αυτό έχουν αναδειχθεί κάποια παρακλάδια αυτής της βιοτεχνολογίας... οι υποβοηθούμενες μέθοδοι αναπαραγωγής, η λεγόμενη "εξωσωματική γονιμοποίηση... "υποβοηθούν" την αναπαραγωγή κατά τον ίδιον τρόπο που υποβοηθούν την αναπαραγωγή και τα φυτά, και στα τρόφιμα και σε όλα... που οδηγούν όλα αυτά;;;..." διερωτάται.

Που αλλού εκτός από τον αφανισμό μας ως ανθρώπινα νοήμονα όντα; 

Δείτε σχετικά: (ΒΙΝΤΕΟ) "Υποκαθιστώντας" την φύση και με... ασυλία!

(Βίντεο) 2ο Μέρος "Υποβοηθώντας" ή "Υποκαθιστώντας" την φύση;

Και συνεχίζει με νόημα: "... Το να ανήκω κάπου οικειοθελώς είναι εντελώς διαφορετικό από το να βρίσκομαι σε ένα πεδίο το οποίο ΜΕ ΚΑΤΕΧΕΙ!!... γιατί μου έχουν μετατρέψει τον γενετικό μου κώδικα. Είμαι άλλος από αυτό που γεννήθηκα!  μας τονίζει ο κ. Μπλιάτσος 

Κι έτσι, ο γενετικά τροποποιημένος - για το καλό του- "μετα-άνθρωπος" αποτελεί μονοπωλιακό προϊόν, ιδιοκτησίας συγκεκριμένων πολυεθνικών υπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο τους!

Δείτε σχετικά: "Μετανθρωπιστικές σανολογίες" και στην Ελλάδα!

Τόσο ωραία τακτοποιημένα και "νόμιμα" τα έχουν σχεδιάσει χρόνια τώρα με το πρόσχημα να "σώσουν" τον πλανήτη, αφανίζοντας όμως τον ίδιον τον Άνθρωπο! 

Το ερώτημα είναι ένα και καυτό: Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η γενοκτονία του ανθρώπινου γένους και της φυσιολογίας  και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι αυτό;

Ο κ. Μπλιάτσος μας δίνει την απάντηση ... δείτε την εκπομπή μέχρι το τέλος!

ΑΤΖΕΝΤΑ 21- ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Η παραποίηση του γενετικού κώδικα των έμβιων όντων του πλανήτη μέσω επιστημονικής νομιμοποίησης είναι πλέον γεγονός και έχει ακραία δυσμενείς επιπτώσεις.
Μεταλλάξεις, τροποποιήσεις, υβριδιακές κατασκευές, δημιουργούνται με την πεποίθηση ότι η επιστήμη διαθέτει την δυνατότητα να διορθώσει τις ατέλειες της δημιουργίας.
 "Μικροί θεοί και "μαθητευόμενοι μάγοι" έχουν φτιάξει ένα ζοφερό παρόν και ιδιαίτερα σκοτεινό μέλλον για την ανθρωπότητα κι όλα αυτά ... για το καλό της!
Για την μέγιστη ύβρη προς την ίδια την φύση, αλλά και την φυσιολογία του ανθρώπου όπως επιβλήθηκε από την Agenda 21 μας μιλάει ο κ. Μπλιάτσος Αντώνιος, υποψήφιος βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. στην εκπομπή 'ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον Γιάννη Μυλωνά.


ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ