Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

24 Απρ 2023

Πόσο άδικο θα "καταπιούμε" ακόμα;

 

Ανήλικα παιδιά και νέοι στα πρώτα βήματά τους στην ζωή καταρρέουν ψυχικά και μπαίνουν σε φαρμακευτικές αγωγές με αμφίβολο αποτέλεσμα και χωρίς να γνωρίζουμε αν ποτέ θα καταφέρουν να απεξαρτηθούν από αυτά ή θα βιώνουν όλη την υπόλοιπη ανούσια ζωή τους σε καταστολή.
Ένα από τα 6 φάρμακα που κάνουν χρήση οι ηλικίες των 45-59 χρονών είναι ψυχοτρόπο
Το είπε και η εκπρόσωπος της Επιτροπής ψυχικής υγείας στο Πανελλήνιο Συνέδριο των ασθενών, ότι "οι ασθενείς με ψυχικές διαταραχές έχουν φτάσει στα 2,5 εκατομμύρια!!!
Το είπε και η Υπουργός ψυχικής υγείας κ. Ράπτη : 1 στους 4 έχει θέματα ψυχικής υγείας!

Έχουμε γεμίσει νούμερα και στατιστικές που αποτυπώνουν την ημίτρελη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας σε διαφορετικές βαθμίδες ο καθένας μας, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η χώρα κατάντησε σε ένα μεγάλο σανατόριο.

Άλλωστε το παραδέχτηκαν και επίσημα χείλη ότι δεν πάμε καθόλου καλά, χωρίς όμως να μιλάνε για τα αίτια που μας οδήγησαν σε αυτή την οριακή κατάσταση.
Και τι προτείνει η κυβέρνηση ως λύση;
Μα περισσότερα κέντρα ψυχικής υγείας και άλλους ψυχίατρους κι άλλα ψυχοφάρμακα κι άλλη καταστολή!!!…διαιωνίζοντας έναν φαύλο κύκλο που μας βουτάει όλο και περισσότερο στα σκοτάδια της λήθης και της τρέλας.
"Πες μας τον πόνο σου, πάρε το χάπι σου και περίμενε τον θάνατο σου.. Μια κοινωνία σε καταστολή για να αντέξουμε την αφόρητη καθημερινότητα μας και να μην αντιληφθούμε ποιοι είναι οι υπαίτιοι της ψυχικής και σωματικής μας κατάπτωσης, του παραλογισμού και του ηθικού εξευτελισμού που επικρατεί γύρω μας.

Αυτή όμως η "αφόρητη καθημερινότητα" δεν συμβαίνει από μόνη της, ούτε τυχαία! Και που θα πάει όλο αυτό;;;

 Η πνευματική, η γνωσιακή και η υλική μας φτωχοποίηση έχει την υπογραφή όλων αυτών των κομματικών μηχανισμών που κυβέρνησαν, κυβερνούν και διαχειρίζονται την ζωή μας, τον πλούτο, την ενέργεια μας μέχρι και σήμερα. 
Και εμείς συμμετέχουμε απαθείς σε ένα στημένο παιχνίδι που άλλοι επιβάλλουν τους παράνομους, ανήθικους και παράλογους νόμους και κανόνες και εμείς πληρώνουμε πολύ ακριβά τις συνέπειες. 
Μας κλέβουν την "Αφθονία"  και μας καταδικάζουν στον Φθόνο με όλες τις ασθένειες που αυτός επιφέρει στα ανθρώπινα σύνολα μας.
Δεν θα αναφερθώ στις χιλιάδες παρεμβάσεις και στις μεταλλάξεις που με νόμους επιτρέπονται να συμβαίνουν στο γενετικό μας κώδικα, αλλά και στο γενετικό κώδικα της πανίδας και της χλωρίδας του πλανήτη μας και οι οποίες νομοτελειακά οδηγούν στην ασθένεια, καθιστώντας μας έτσι όλους μας πειραματόζωα- πελάτες των φαρμακοβιομηχανιών.
Ούτε για το πώς μεθοδευμένα τα τελευταία 100 χρόνια «δολοφόνησαν» τον Ιπποκράτη, ο οποίος απέδιδε την πηγή της ασθένειας μας στο ίδιο το περιβάλλον, στον τρόπο διαβίωσης μας, στην διατροφή μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε...
Ούτε θα αναλύσω το πώς μας καθιστούν έρμαια, συναισθηματικών χειρισμών, απενεργοποιώντας μας την λογική, κατακερματίζοντας την τριαδικότητα του υπερ-εργαλείου που λέγεται εγκέφαλος από την κοιλιά της μητέρας μας και καθ' όλη την διάρκεια και της μετέπειτα "εκπαίδευσης" μας, καθιστώντας μας επιρρεπείς και ευάλωτους σε οποιαδήποτε ασθένεια.

Ακόμα και ο Π.Ο.Υ ομολογεί ότι η ψυχική μας υγεία συνδέεται άμεσα με τις κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικές συνθήκες. 
Ποιοι τις "καθορίζουν" όμως αυτές τις "συνθήκες"; Ποιοι είναι αυτοί που καταστρώνουν σχέδια και ατζέντες εν αγνοία μας, οι οποίες όμως κατασκευάζουν όλο το αυτό το ασφυκτικό, στρεσογόνο και τοξικό περιβάλλον που προσπαθούμε να επιβιώσουμε όλοι εμείς;

Αν θέλουμε πραγματική ΥΓΕΙΑ, για το σύνολο της κοινωνίας μας θα πρέπει για αρχή, να παραδεχτούμε ότι εμείς επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτή η παρανοϊκή κατάσταση που ζούμε, άρα εμείς πρέπει να πάρουμε την ευθύνη για να την σταματήσουμε.
Πρέπει να κτυπήσουμε στην ρίζα του προβλήματος συλλογικά και να αλλάξουμε άρδην το τεχνητό περιβάλλον που μας έχουν επιβάλλει και παράγει παραιτημένους σύγχρονους είλωτες, οι οποίοι "πιστεύουν" ότι είναι "ελεύθεροι" καταπίνοντας ψυχοφάρμακα για να μην αντιληφθούν τα δεσμά τους.
Αν θέλουμε λοιπόν ψυχική υγεία, θα πρέπει πρώτα να ανακτήσουμε το σθένος μας και την ελευθερία μας και να αποφασίζουμε εμείς για τις "συνθήκες" διαβίωσης μας. Κι όχι, να υπομένουμε τεχνητές "συνθήκες" φόβου, φτωχοποίησης και εξαθλίωσης που πυροδοτούν τα πιο σκοτεινά μας συναισθήματα και ένστικτα.
Πρέπει να διαμορφώσουμε εμείς αυτή την υγιή μήτρα- Πολιτεία γιατί αλλιώς...είναι σαν να πλημμυρίζει το σπίτι μας και αντί να κλείσουμε την βρύση, εμείς να δανειζόμαστε για να αγοράζουμε... κουβάδες!
Κι αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, όχι μόνο μπορούμε να "κλείσουμε την βρύση" αλλά να διαμορφώσουμε έτσι τις συνθήκες ώστε να μην κινδυνεύσουμε ποτέ ξανά!

Ας μην ξοδεύουν λοιπόν οι κυβερνώντες τα χρήματα μας για να μας "σώσουν" άλλο, χρεώνοντας μας με νέα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης, με τα οποία θα γίνουν υποτίθεται οι "νέες δομές" της κ. Ράπτη.
 Χρήματα τα οποία, όπως συνήθως, θα ξοδευτούν κατά το δοκούν, εις υγείαν όλων ημών των κορόιδων που θα τα χρυσοπληρώσουμε, καταπίνοντας χούφτες τα ψυχοφάρμακα, μήπως καταπιούμε κι όλο αυτό το άδικο που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού. Πόσο άδικο θα "καταπιούμε" ακόμα; 

... Δεν χρειαζόμαστε κι άλλα "κέντρα ψυχικής υγείας" κι άλλους ψυχίατρους και ψυχοφάρμακα...
Θέλουμε το "αυτονόητο" για το πώς αρμόζει να ζει ο Άνθρωπος που το έκαναν να μοιάζει "ουτοπικό" και ανέφικτο...
 Θέλουμε να ζούμε αρμονικά μέσα το φυσικό μας περιβάλλον, να νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι, να μπορούμε να κάνουμε δικά μας σχέδια για το δικό μας αύριο,
Θέλουμε δωρεάν πραγματική Παιδεία, βασισμένη σε αληθινή γνώση και στην πραγματική μας ιστορία για να ενθυμηθούμε ποιοι είμαστε, το τεράστιο γένος μας και τον σκοπό της ύπαρξης μας...
 Θέλουμε τις Αξίες μας, οι οποίες μας καθορίζουν ως ανθρώπινες κοινωνίες και μας οδηγούν στην Αυτογνωσία μας... 
Θέλουμε δωρεάν πραγματική Υγεία, φτηνή ενέργεια, θέλουμε δημιουργική εργασία-κι όχι δουλεία-με αξιοπρεπείς συνθήκες και μισθούς, οι οποίοι να μπορούν να καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες μας αλλά και ό,τι άλλο επιθυμούμε στην ζωή μας, για το ευ ζειν κι όχι  για το επιζείν!
Θέλουμε το σπίτι μας, τον Οίκο μας, την Γη μας, το μερίδιο στον δικό μας Πλούτο, θέλουμε Ελευθερία, να δημιουργούμε να καινοτομούμε και να ανελισσόμαστε συλλογικά, παράγοντας Πολιτισμό με κέντρο πάντα τον ίδιον τον Άνθρωπο.
Και πάνω από όλα, όλες αυτές οι αποφάσεις για το πώς θέλουμε να ζούμε στην χώρα μας, θέλουμε και πρέπει να είναι δικές μας.
 Από εμάς για εμάς μέσω των δικών μας εκπροσώπων- όπως άλλωστε ορίζει και η πραγματική Δημοκρατία. 
Με λίγα λόγια, θέλουμε να είμαστε Κυρίαρχοι στην χώρα μας και στην ζωή μας... 
Και τώρα, όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε!

Αυτήν την υγιή μήτρα- Πολιτεία μόνο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μπορεί να εγγυηθεί, γιατί την έχει ήδη σχεδιάσει, χρηματοδοτήσει και έχει καταθέσει ως γραπτή δέσμευση στον Άρειο Πάγο αυτό το "όνειρο" που θα το ζήσουμε ξύπνιοι, όλοι μαζί, αν το θελήσουμε...
Είναι η ώρα να πετάξουμε τα διάφορα "χάπια" που μας σερβίρουν για να χάσουμε την λογική μας και να ξεχάσουμε την ανθρώπινη φύση μας...
 Είναι η ώρα να ζήσουμε, ως νοήμονες άνθρωποι στην δική μας φυσική Πολιτεία, στον δικό μας πλανήτη και να βάλουμε υγιή και ιερά (σταθερά) θεμέλια για τις επόμενες γενιές των Έλλην Ανθρώπων. 
Μόνο έτσι η ασθένεια θα αποτελέσει την εξαίρεση κι όχι τον κανόνα... 
 Η επιλογή πλέον είναι στο χέρι μας.





ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ