Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

21 Αυγ 2022

(Βίντεο) Ο Νόμος- "ταφόπλακα" - πώς οι Α.Ε κυβερνούν την χώρα!

 

Στην συγκεκριμένη εκπομπή στην Πολιτεία - Πύλη Πολιτών θα αντιληφθεί κανείς πώς ακριβώς παίζουν με την νοημοσύνη μας όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί που παρέδωσαν την χώρα και την ασυλία επί των περιουσιακών μας στοιχείων, άνευ όρων και αμετάκλητα καθώς και των δικαιωμάτων που θα αποκτήσουν στο μέλλον, σε ξένα εταιρικά συμφέροντα για 99 χρόνια. 

Όλη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου έχει περάσει στα χέρια Ανώνυμων Εταιριών, οι οποίες στην ουσία, ληστεύουν τον δικό μας πλούτο για να πλουτίζουν οι ίδιες. 

Μετά από αυτή την εκπομπή, αλλά και την επόμενη που θα ακολουθήσει, για να γίνει απόλυτα κατανοητό, το πως ακριβώς έχουν στήσει το έγκλημα... μόνο τραγέλαφο μπορεί να προκαλέσουν οι πρόσφατες δηλώσεις του νυν πρωθυπουργεύοντος Κυριάκου Μητσοτάκη "περί εξόδου της χώρας από την "ενισχυμένη εποπτεία", όπως και του Αλέξη Τσίπρα που λίγο καιρό πριν διατεινόταν ότι  μας "έβγαλε από τα μνημόνια"!!

Μόνο ως εμπαιγμό και προς παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών μπορούμε να τα εκλάβουμε όλα αυτά, έτσι ώστε όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί να μπορούν να συνεχίζουν να αρπάζουν με δόλο την ψήφο μας, άρα την συνολική δύναμη μας, και να συνεχίζουν αποδεδειγμένα πλέον, το καταστροφικό τους έργο.

Άλλωστε, όπως μας επιβεβαιώνει κι ο κ. Τζίντζιος "... Μπήκαμε στην εποπτεία με ένα ΦΕΚ... δεν έχουμε δει κάποιο αντίστοιχο ΦΕΚ που να αναιρεί το προηγούμενο...οπότε δηλώσεις εντυπωσιασμού και επικοινωνιακά τερτίπια δεν μπορούμε να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Αυτά είναι κομματικές αντιδράσεις για να μπορέσει επικοινωνιακά να κινηθεί το συμφεροντολογικό παιχνίδι..."

Βέβαια, θα πρέπει να αποσαφηνιστούν οι όροι και οι έννοιες για να αντιληφθούμε όλοι, ποιος είναι ποιος, ποιος είναι ρόλος και ο σκοπός του, αλλά και ποια είναι η δική μας θέση ως Πολίτες, ποια είναι η πραγματική δύναμη και δυναμική μας και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς  συλλογικά για να σταματήσουμε και να αντιστρέψουμε την κατέλιξη, σε πορεία πραγματικής ανέλιξης και ανάπτυξης. 

Τι εννοούμε λοιπόν με τον όρο "Ελληνικό Δημόσιο", ποια λογίζεται ως "δημόσια περιουσία" και ποια ως "ιδιωτική περιουσία" του δημοσίου;;;

Πώς μπορεί να υφίσταται "ιδιωτική περιουσία του δημοσίου" και τι μας αποδεικνύει αυτό;

Ποιος αντιπροσωπεύει το "ελληνικό δημόσιο" στις συμβάσεις;

Ποια είναι η HELLENIC REPUBLIC S.A. και ποιος είναι ο σκοπός της;

"Αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι ναι μεν, ο όρος "Ελληνικό Δημόσιο" είναι σαφέστατα, όπως αναλύει και η Ελληνική γλώσσα, το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών... Όμως στην ουσία του πράγματος είναι μια μεταμφίεση για να καλύψει μια Εταιρία, η οποία έχει δημιουργηθεί από πολύ παλιά.... Από την αρχή σύστασης αυτού του κράτους, μετά την ελληνική επανάσταση, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια....ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!...Δεν έχει υπάρξει ουδεμία περίοδος στην ιστορία που δεν είχαμε χρέος... ενώ το κράτος είναι μοναδικής μορφής ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, το οποίο έχει υπό την διαχείριση του τα πάντα!... μας τονίζει ο κ. Τζίντζιος.

Ποια είναι λοιπόν η επισφράγιση των ανθελληνικών τους πολιτικών που ασκούνται διαχρονικά; 

Ποια είναι τα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για την δημιουργία ενός ΚΡΑΤΟΥΣ και γιατί ο Νόμος 4389/2016 αποτελεί ταφόπλακα για το Ελληνικό Κράτος;

"... Είναι ολοφάνερο ότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε την μεταχείριση από τους διαχειριστές της δύναμης μας, που λέγεται κυβέρνηση, βουλή κτλ. ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ... μας αντιμετωπίζουν ως ΥΠΗΚΟΟΥΣ, γιατί για ο,τιδήποτε θέλουμε να κάνουμε μέσα στο κράτος μας, που δεν είναι δικό μας ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!...Πληρώνουμε για να συνδεθούμε στην ΔΕΗ, να συνδεθούμε δηλαδή στην ενέργεια που είναι δικιά μας, πληρώνουμε Τέλος σύνδεσης για να συνδεθούμε στον αγωγό ύδρευσης... πληρώνουμε τέλος σύνδεσης στον αγωγό αποχέτευσης, πληρώνουμε φόρο μεταβίβασης ακινήτων... πληρώνουμε φόρο ιδιοκτησίας, πληρώνουμε φόρο πάνω στα έσοδα μας, πληρώνουμε το ειδικό τέλος επιτηδεύματος, γιατί εργαζόμαστε μέσα εδώ... δηλαδή, κάποιος μας επιτρέπει... αυτό είναι το τέλος επιτηδεύματος... κάποιος μας επιτρέπει να είμαστε επιτηδευματίες μέσα σε αυτόν τον χώρο... ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!..."

Μέσα λοιπόν στον νόμο 4389/2016 περί σύστασης της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) και η οποία χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης- συγκεκριμένα στο άρθρο 184 μας παρουσιάζεται σε όλο της το... μεγαλείο η ΕΕΣΥΠ Α.Ε., με άλλα λόγια την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε...το γνωστό σε όλους μας "ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ".

Μπορεί κανείς ακούγοντας την επωνυμία "Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας...." να νομίζει, επειδή δεν γνωρίζει, ότι έχουμε να κάνουμε με το "Ελληνικό Δημόσιο"...

Είναι όμως έτσι; 

Αυτό ξεδιαλύνεται αμέσως πιο κάτω παράγραφο στο άρθρο που σύμφωνα με αυτό που διαβάζουμε, ή ο ... "νομοθέτης" έπαθε τρικυμία εν κρανίω ή θέλει να μας την προκαλέσει σε όλους εμάς...

Για ποιον σκοπό λοιπόν συστήνεται η ΕΕΣΥΠ, πόση διάρκεια έχει και από που απορρέουν οι "πόροι" που διαθέτει;

Σε όλα τα πιο πάνω ερωτήματα απαντά ο κ. Τζίντζιος μέσα από το ίδιο το ΦΕΚ, έτσι όπως το έχουν αποτυπώσει, προσπαθώντας να κρύψουν μέσα σε κενές έννοιες και λέξεις την Αλήθεια. 

Κανένας όμως δεν μπορεί να εξαφανίσει την αλήθεια. Μόνο να την κρύψει για λίγο μπορεί και τώρα είναι η ώρα που όλα βγαίνουν στο φως... όλα εμφανίζονται μπροστά στα μάτια μας και είναι δική μας επιλογή να πάρουμε γνώση και θέση!

Τέλος, ας δώσουμε βάση στις παρακάτω δηλώσεις του κ. Τζίντζιου: "... Απευθύνομαι στην νόηση όλων των τηλεθεατών... ο μόνος που δίνει εντολή μέσα στην χώρα είναι ο Έλληνας Πολίτης, κάθε φορά που τον καλούν σε εκλογές.... Θα πρέπει δηλαδή ο καθένας μας να νοήσει την θέση που βρίσκεται. την δύναμη και την δυναμική που έχει ως οντότητα με την ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, την οποία μας θύμισε σε όλους μας ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, Αρτέμης Σώρρας ότι αν ο Άνθρωπος δεν είναι Πολίτης, τείνει να είναι ζώο... δηλαδή δεν ήρθαμε εδώ για να αναπνέουμε, να τρώμε, να κοιμόμαστε, να τεκνοποιούμε, να πληρώνουμε φόρους, να πηγαίνουμε που και που καμιά θάλασσα και μετά να πεθαίνουμε... εδώ ήρθαμε για να συνδράμουμε στην Πολιτεία, να συνδράμουμε στον τρόπο λειτουργίας, στην διασφάλιση της αφθονίας για τις επόμενες γενεές και να υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια τόσο του Πολίτη, όσο και της Πολιτείας, ακόμα και με την ίδια μας την ζωή... Αυτός είναι ο ρόλος του Ανθρώπου ως Πολίτη..."

Και καταλήγει: "...είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει ο Έλληνας Πολίτης σήμερα ότι είναι ο μόνος που δίνει την Εντολή. και την ώρα που αυτός δίνει την εντολή, δηλαδή προεκλογικά έρχεται ο εκάστοτε υποψήφιος βουλευτής, το εκάστοτε κομματίδιο και τον παρακαλάει να του δώσει την ψήφο του, μετά τις εκλογές, ο ίδιος ο πολίτης που του έδωσε την εντολή, να πηγαίνει σε ένα βουλευτικό γραφείο να παρακαλάει να του δώσουν μια δουλίτσα... Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!. Δώσαμε μεγάλη αξία σε αυτά τα ανδρείκελα, διότι εμείς αγνοούμε την θέση μας ως Πολίτες... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ήρθε για να σπάσει οποιαδήποτε ρίζα υπάρχει μέσα στο Ελληνικό κράτος που είναι απέναντι στον Έλληνα Πολίτη... είτε είναι κομματική, είτε δογματική, είτε είναι εταιρική, είτε είναι ιδεολογική... που δεν υπάρχει αυτός ο όρος, γιατί δεν υπάρχει ιδέα που να μην έχει λογική μέσα της... άρα αυτά περί ιδεολογιών να τα αφήσουμε στην άκρη... και να αναδείξει τον Πολίτη ως πρωταγωνιστή της Πολιτείας...είναι αυτός που πρέπει να μετέχει των αποφάσεων κι όχι να αφήνει την διοίκηση σε ξένα χέρια τα οποία άσχετα αν φέρουν πολλά πτυχία στο βιογραφικό τους, που τα περισσότερα είναι αγορασμένα, έχουν φτάσει την χώρα σε κατάσταση επαιτείας..."

Πρέπει να απαντήσουμε λοιπόν στο ερώτημα "Δημόσια Διοίκηση ή Εταιρική Διακυβέρνηση";

Μας βύθισαν στα σκοτάδια της άγνοιας, σε έναν συνεχή αγώνα επιβίωσης... μας φυλάκισαν τον καθένα μόνο του στον μικρόκοσμο και στα μικροσυμφέροντα του, μας έκλεψαν τον Οίκο μας και την διοίκηση του, μας έχουν αρπάξει το Ταμείο της χώρας και μας κλέβουν με θράσος την γη μας και τον πλούτο της, μας  κλέβουν την δύναμη των αποφάσεων μας μέσω της αντι-προσώπευσης και όχι της εκπροσώπησης μας...

 Μας έκλεψαν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και μας αλυσόδεσαν με ένα χρέος που κανείς από όλους αυτούς τους ακριβοπληρωμένους "παρα-μορφωμένους" διαχειριστές μας, δεν θέλησε ποτέ να ελέγξει... 

Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί... γιατί είναι αυτοί που το δημιουργούν και είναι ακριβώς σε αυτές τις θέσεις για να διασφαλίσουν στα αφεντικά τους ότι δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε ποτέ κεφάλι, εσαεί υπάκουοι δούλοι, αντικείμενα και περιουσιακά στοιχεία ανωνύμων εταιριών...μέχρι να μας αφανίσουν ολοσχερώς!

Αυτό το έγκλημα τελειώνει εδώ...

Έρχεται κι η συνέχεια....


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια ραγδαία αύξηση στην δημιουργία Α.Ε με υποτιθέμενο δημόσιο χαρακτήρα να εκμεταλλεύονται δημόσια περιουσία υπό τον χαρακτηρισμό ως ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου.

 Εταιρείες όπως ΕΕΣΥΠ, ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ, ΤΧΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5G, ΣΤΑΣΥ, ΟΚΑΑ, ΟΑΣΑ και πολλές άλλες έχουν εμφανιστεί ως διαχειριστές του Ελληνικού Δημοσίου δια μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2012-2015, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Βουλή των Ελλήνων και πληρώνουμε με παχυλούς μισθούς & ειδικούς στην διοίκηση επιχειρήσεων να μας ξεπουλήσουν την χώρα. 

Αυτή η μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας σε ανώνυμες εταιρείες αποτελεί το τελικό χτύπημα στο ελληνικό κράτος από την πολιτική ηγεσία αυτού, διότι χωρίς έδαφος δεν μπορείς να συστήσεις κράτος. 
Αυτό συμβαίνει εν αγνοία των πολιτών οι οποίοι ακόμη θεωρούν ότι οι κομματικοί μηχανισμοί που λυμαίνονται τα έδρανα της Βουλής ενδιαφέρονται για το κοινό όφελος όλων των Ελλήνων και κατ’ επέκταση ολόκληρης της χώρας. 
Η λύση σε αυτό το άνευ προηγουμένου δολοφονικό σχέδιο εναντίων όλων μας βρίσκεται στην ένωση όλων των Ελλήνων στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αλλάξουμε την πορεία αυτήν προς την καταστροφή.


ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ