Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

30 Απρ 2023

(βίντεο) Ποιο είναι το μοναδικό "προϊόν" που αυξάνεται ραγδαία στην χώρα μας;

 
Ποιο είναι το μοναδικό "προϊόν" που αυξάνεται ραγδαία στην χώρα μας;

Το μόνο "προϊόν" που η παραγωγή του αυξάνεται αλματωδώς την χώρα μας κι όπως φαίνεται, δεν έχει σταματημό, είναι το Χρέος! Συγκεκριμένα το Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης. Είναι το μοναδικό προϊόν που έχει ... ανάπτυξη! 
Και για να γίνουμε ξεκάθαροι: ¨Οταν λέμε "Δημόσιο Χρέος" είναι αυτό που έχουν δημιουργήσει και δημιουργούν οι εκάστοτε Γενικές Κυβερνήσεις, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και το οποίο βεβαίως, πέφτει στα κεφάλια όλων μας και λόγω αυτού βεβαίως, οι "εθνικοί μας σωτήρες μας έδεσαν χειροπόδαρα για 99 χρόνια, με "δανειακές" συμβάσεις και υπογραφές. 
Τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε και παρουσίασε στην " Πολιτεία- Πύλη Πολιτών" ο κ. Τζίντζιος  είναι  αποκαλυπτικά και αποδεικνύουν το τι έχει συμβεί στην χώρα μας και ποιοι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της οικονομικής, υλικής και ηθικής μας κατάπτωσης. 
Κι επειδή έχουμε κοντή μνήμη,  ιδιαίτερα τώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου γαρ, κατά την οποία τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες έχουν την τιμητική τους, είναι αναγκαίο, θα λέγαμε,  να κάνουμε μια αναδρομή με αφετηρία το 1975, για να δούμε όλη την εξελικτική πορεία του δημόσιου χρέους της κεντρικής διοίκησης μέχρι και σήμερα.

"... Θα βγουν να μας πουν άλλη μια φορά, να μας υποσχεθούν... έχουμε χορτάσει να ακούμε για "Ανάπτυξη", "Αύξηση παραγωγής", Θέσεις Εργασίας και μάλιστα καλοπληρωμένες και πολλές, είχε πει ο κ. Μητσοτάκης το 2019 ... κι άλλα τέτοια εύηχα πράγματα με τα οποία θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να αποπροσανατολίσουν τον Έλληνα για να του υφαρπάξουν ό,τι πολυτιμότερο έχει όσον αφορά το Παρόν του... που το παρόν του καθενός και οι αποφάσεις στο παρόν καθορίζουν και το μέλλον όχι μόνο το δικό μας αλλά και των επόμενων γενεών.. αυτό είναι η Εντολή, η Ψήφος του" μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος κι ο οποίος ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι: "...έχει μεγάλη σημασία να το αποτυπώνουμε ακριβώς έτσι "το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης, γιατί αποδεικνύεται ότι το χρέος αυτό προκύπτει από την ΜΗ Ορθή Διοίκηση της χώρας μας..."

Ας δούμε όλη την αλήθεια ανά χρονικές περιόδους σε μια εικόνα...


Όπως φαίνεται λοιπόν, ξεκινήσαμε με 0% δημόσιο χρέος, βγαίνοντας από το καθεστώς της δικτατορίας, που ναι μεν διαμόρφωσε όλη την Ελλάδα και έκανε πολλά δημόσια έργα, αλλά κράτησε την ομερτά για το πού βρήκε τα χρήματα να τα κάνει.
 Από το 1975 ως το 1981 με 2 συνεχόμενες κυβερνήσεις της Ν. Δημοκρατίας,  (Καραμανλή, Ράλλη) το Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης έφτασε 1,7 δις ευρώ σημερινά χρήματα .
Μετά, ακολούθησαν 2 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ από το 1982-1989 και πριν κάποιοι αυτοματικά πουν ότι ήταν μια εποχή που τρώγαμε με "χρυσά κουτάλια", ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα...
Το Δημόσιο Χρέος δεν αυξήθηκε απλώς! Εκσφεντονίστηκε στα ύψη συν 28 δις ευρώ με ένα ποσοστό αύξησης που έφτασε το 1671%!!!

 Πώς δημιουργήθηκε όμως η ψευδαίσθηση της "χρυσής επταετίας";;;
Την απάντηση μας την δίνει ο κ. Τζίντζιος: "... Γιατί πολύ απλά δανειζόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου εις το όνομα του Έλληνα Πολίτη και μας έδινε δανεικά λεφτά, αυξάνοντας 3 φορές τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων... - δεν έχω τίποτα με τους δημόσιους υπαλλήλους- και δημιουργώντας μια ρευστότητα στην αγορά η οποία όμως φαινομενικά ήταν υπαρκτή... γιατί ουσιαστικά ήταν δάνεια.. κι έτσι εκσφεντονίστηκε το χρέος της χώρας από το 1,7 δις στα 28 δις ευρώ επιπλέον..."



Μετά από την Οικουμενική του Τζανετάκη - Ζολώτα, το 1990 που μας πρόσθεσε 8,3 δις ευρώ στο χρέος, το 1991-1993 έχουμε ξανά Ν. Δημοκρατία με Κ. Μητσοτάκη με + 35 δις ευρώ, το 1994-2003 ακολουθούν 2 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ -Α. Παπανδρέου Σημίτη- με όλα τα σκάνδαλα - χρηματιστηρίου, αφαλιστικών ταμείων κτλ κλτ- που αυξάνουν το δημόσιο χρέος συνολικά 97,5 δις ευρώ!!! 
2004-2009 επανερχόμαστε με κυβέρνηση Ν. Δημοκρατία, με τον Κώστα Καραμανλή στο τιμόνι που έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα! 130 δις ευρώ δημόσιο χρέος στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών που έχουμε μπει σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή... όπως φαινόταν τότε!
Το 2010-2011 πάλι ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση της χώρας και με 25 δις ευρώ περισσότερα στο χρέος μας, το οποίο στο σύνολο έχει φτάσει τα 326 δις ευρώ. Γι αυτό άλλωστε, όπως μας είπαν, μπήκαμε στα μνημόνια και αρχίσαμε να ξεπουλάμε τα πάντα!
"...Ποιος προξένησε λοιπόν αυτή την απίστευτη παραγωγή χρέους;..."διερωτάται ο κ. Τζίντζιος και η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια μας... και συνεχίζει: " ... και γιατί εμείς το 2010 δεν τους πετάξαμε έξω και να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο θα αποφασίζαμε εμείς ότι πρέπει να αλλάξουμε την ιστορία της Ελλάδος μέχρι τώρα και να μπούμε σε μια τροχιά ανάπτυξης,  να σταματήσουμε δηλαδή να παράγουμε χρέος;.... διότι μας παραπλανούν συνεχώς, μέσα από τα πληρωμένα ΜΜΕ και ο συνυποψήφιος μου κ. Πασχαλίδης έχει αναφέρει τι χρωστάνε τα κανάλια, εφημερίδες κτλ. για να μπορεί να συντηρηθεί αυτό το κομματικό καθεστώς στην Ελλάδα το οποίο όπως βλέπουμε αλλάζει την σκυτάλη συνεχώς Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΝΔ...." 
Το 2012-2014 θυμόμαστε όλοι την τριτοκομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να βάζουν όλοι μαζί την μνημονιακή ταφόπλακα για να διαλύσουν την χώρα εκ των βάθρων και αυξάνουν το δημόσιο χρέος κατά 8,5 δις ευρώ
Το 2015 το υβριδιακό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, μια κατασκευή μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, η "πρώτη φορά αριστερά" υπογράφει το 3ο μνημόνιο και φορτώνει με άλλα 25 δις ευρώ, στο δημόσιο χρέος, δημιουργεί το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ) με το οποίο αρχίζει την διασπάθιση της δημόσιας περιουσίας χαρίζοντας την σε υπό τύπου "επενδυτές".
Έτσι φτάνουμε και στο σήμερα με κυβέρνηση Ν.Δ. η οποία από το 2019-2023 αύξησε το δημόσιο χρέος της Κεντρικής Διοίκησης 41 δισ. ευρώ και από τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύεται ότι μέχρι το τέλος του 2022 το σύνολο του δημόσιου χρέους έχει φτάσει στα 400 δις!! 

Με λίγα λόγια, οι "άριστοι των αρίστων", οι παραμορφωμένοι του Χάρβαρντ δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, ζητούν ξανά και ξανά την ψήφο μας, αλλάζοντας ταμπέλες και ονόματα, ενώ όλοι μαζί χάρισαν την κυριαρχία της χώρας μας εν ονόματι ενός επονείδιστου "χρέους" που δημιούργησαν οι ίδιοι. 
Και αντί αυτό να μειωθεί όπως μας έταζαν με τα "σωτήρια μνημόνια" που μας επέβαλαν,  αυξάνεται ραγδαία ενώ η δική μας ζωή συρρικνώνεται όλο και περισσότερο μέχρι αφανισμού μας.

Το τραγικό είναι ότι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή για την διακυβέρνηση της χώρας μας, εκτός από τους ίδιους κομματικούς μηχανισμούς που τελικά, ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι η αέναη παραγωγή δημόσιου χρέους και η μεταβίβαση του πλούτου μας σε ανώνυμες εταιρίες και τράπεζες. Ο μόνος κερδισμένος όπως μας επιβεβαιώνει ο κ. Τζίντζιος από όλες αυτές τις κομματικές πρακτικές είναι οι τράπεζες και οι ίδιοι με τους παρατρεχάμενους τους! 

Δεν είναι η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την κοροϊδία που στην κυριολεξία, μας σκοτώνει; Κι αν ναι, πώς μπορούμε  να σπάσουμε τα οικονομικά μας δεσμά που αποδεδειγμένα πλέον όλα τα κόμματα σφίγγουν όλο και περισσότερο γύρω μας;

"... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δημιουργήθηκε από την ανάγκη να επαναστατήσει ο Έλληνας, να αναστηθεί δηλαδή και να επαναπροσδιοριστεί ο ίδιος μέσα στην ίδια του την Πολιτεία, όχι ως πολίτης μιας άλλης χώρας, όχι ως υπήκοος μιας άλλης χώρας, αλλά ως Ιδιοκτήτης, Πολίτης της ίδιας του της πατρίδας και να πάρει τα ηνία στα χέρια του... Τα χρήματα υπάρχουν που είναι πολύ σημαντικό για να μπορούμε να βγούμε από το χρέος, να γίνει δηλαδή έλεγχος τόσο του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μίλησε για αποπληρωμή και των δύο μετά από έλεγχο να δούμε ποιος δάνεισε ποιον, πόσα, γιατί μας δάνεισε, που πήγαν τα χρήματα... και εφόσον αποτυπωθεί το αληθές, θα υπάρξει και η αποπληρωμή.... έχουμε ακούσει και από τον κ. Κασιμάτη τον συνταγματολόγο ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να πούμε είναι πώς θα αποπληρωθεί το χρέος... αν δεν αποπληρωθεί το χρέος δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική ζωή στην Ελλάδα...γιατί δεν μπορεί να γίνει πολιτική, όταν εσύ είσαι υπόχρεος σε κάποιον άλλον... Πολιτική θα κάνεις όταν πάρεις τα ηνία της χώρας και της οικονομίας στα χέρια σου...Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας, οι Έλληνες πολίτες δημιουργήθηκε... αυτό το συνταγματικό όχημα που λέγεται ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. και φέρει όλα τα εφόδια για να μπορέσει να αλλάξει το παρόν και το μέλλον των επόμενων γενεών..." δηλώνει ο κ. Τζίντζιος.

Και αυτή την φορά έχουμε την χρυσή ευκαιρία  να το πράξουμε. Όλα είναι έτοιμα και περιμένουν ... η παραγωγή χρέους σταματάει εδώ, αν το θελήσουμε.
Τώρα αρχίζει η διαδικασία διαχείρισης του δικού μας πλούτου... που όσο και να προσπάθησαν τελικά, δεν κατάφεραν να μας κρύψουν.
Τώρα η αλήθεια έχει βγει στο φως και περιμένει υπομονετικά την ένωση όλων μας.





ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ