Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

3 Απρ 2023

(Βίντεο) Παραδίδουν Γη & Ύδωρ αλλά... δεν είναι αυτό που νομίζουμε!


Μέσα σε όλο αυτό το δυστοπικό και απάνθρωπο περιβάλλον που βιώνουμε, μετά από 13 χρόνια  τεχνητής οικονομικής "κρίσης" με των επακόλουθων της, με τον πληθωρισμό να κατατρώει τα εισοδήματά μας και το κόστος της ζωής μας να έχει εκτοξευτεί στα ύψη,  συνεχίζεται  και  μάλιστα στα ... μουλωχτά, η ολοκλήρωση μιας ακόμα ιδιωτικοποίησης..
Αυτή την φορά μιλάμε για το νερό μας, ένα κοινωνικό αγαθό με μοναδικές ιδιότητες που υπάρχει άφθονο από την γέννηση του πλανήτη μας  για όλα τα έμβια όντα, ένα ζωτικό αγαθό άρρηκτα συνδεδεμένο με την ίδια την φύση. Ό,τι βλέπουμε γύρω μας είναι νερό και χωρίς αυτό, απλά δεν υπάρχει ζωή!
Μιλάμε  δηλαδή για την ίδια μας την ύπαρξη γιατί κι εμείς οι ίδιοι είμαστε νερό  κι αδιαμφισβήτητα η μεθοδευμένη στέρηση του αποτελεί έγκλημα! 

Πώς φτάσαμε ως εδώ ώστε "κάποιοι" να εμπορεύονται ένα αγαθό ζωτικής σημασίας που δεν τους ανήκει, ποιοι τους δίνουν αυτό το δικαίωμα να πουλάνε το νερό των ανθρώπων και βέβαια το πιο ουσιώδες, τι μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες για να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα μας αναλύει στην παρακάτω εκπομπή ο κ. Τζίντζιος.

Για την ιστορία, να θυμηθούμε ότι η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ είναι ήδη στο ΤΑΙΠΕΔ από το 2012  και σήμερα ήδη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΔΑΘ έχει περάσει στην ΕΕΣΥΠ, στο λεγόμενο Υπερταμείο. 

Παρόλες τις αποφάσεις του ΣτΕ που έκριναν την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο ως αντισυνταγματική  η σημερινή κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας και αποφάσισε να παίξει την τελευταία πράξη του δράματος, υπερψηφίζοντας πολυνομοσχέδιο 263 άρθρων και 357 σελίδων, όπου προβλέπει την ίδρυση Ρυθμιστικής Αρχής Υδάτων - ουσιαστικά διευρύνονται οι αρμοδιότητες της ΡΑΕ-  στην οποία περνάει ο έλεγχος της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

"... Αυτό το οποίο έχει βγάλει το ΣτΕ, το οποίο υποτίθεται έκρινε αντισυνταγματική, όχι όμως την ιδιωτικοποίηση, αλλά την ΠΛΗΡΗ ιδιωτικοποίηση... Βέβαια, όχι ότι είναι εμπόδιο μια απόφαση του ΣτΕ προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις... το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις αυτό, να καταστρατηγούνται οι νομολογίες στην χώρα.."  μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος.
 Όσο για τις παραπλανητικές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι "δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση του νερού απαντά το εξής: "... Η ΡΑΕ δεν ελέγχεται για τις αποφάσεις της από κανένα κρατικό  μηχανισμό βάσει του καταστατικού της και του νόμου της ίδρυσης της το 1999... στο άρθρο 4, αν το διαβάσουμε θα δούμε ξεκάθαρα τον ρόλο της ΡΑΕ κι ότι δεν έχει να κάνει μόνο με την ενέργεια και το νερό... αλλά έχει να κάνει με την διαχείριση του συνολικού ορυκτού πλούτου της χώρας... θα καταλάβουμε ότι αυτή η Αρχή από τότε σχεδιάστηκε να εκμεταλλευτεί τα πάντα στον ιδιωτικό τομέα..."

Κι όλα αυτά, όταν το "πείραμα" που είχε ξεκινήσει από το 1990  έχει ήδη  αποτύχει παταγωδώς, λόγω της τεράστιας αύξησης του κόστους του νερού, της μειωμένης ποσότητας και της άθλιας ποιότητας που επέφερε η ιδιωτικοποίηση του.  
Από το 2000-2015 έχουμε 237 περιπτώσεις παγκοσμίως που το νερό επαναδημοτικοποιήθηκε, όπως έγινε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταβάλλοντας όμως οι χώρες και οι δήμοι τεράστια ποσά αποζημιώσεων στις ιδιωτικές εταιρίες.
Δηλαδή, είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτοί που πληρώνουν ακριβά το ... μάρμαρο, είναι οι ίδιοι οι πολίτες!

Παρόλα αυτά εμείς  ερχόμαστε το 2012 να κάνουμε τι ακριβώς;
Όσοι νομίζουν δε, ότι αυτό αποτελεί μια μνημονιακή απαίτηση που μας επέβαλαν οι δανειστές μας, για να μας "σώσουν", θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι η επιλογή ήταν δική μας!!

"... Διαβάζοντας το μεσοπρόθεσμο του 2012, ξεκάθαρα είναι ένα γράμμα το οποίο συντάσσει ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών τότε και ο Προβόπουλος ως διοικητής της ΤτΕ προς το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και γράφει ξεκάθαρα ότι είναι δικό μας το σχέδιο... δηλαδή εμείς προτείνουμε να ιδιωτικοποιήσουμε όλους αυτούς τους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όλους αυτούς τους πόρους, εμείς προτείνουμε αυτό το πρόγραμμα, ούτως ώστε να γίνουμε πιο ελκυστικοί για να μας δώσουν τα χρήματα... δεν μας το επέβαλαν, εμείς το προτείναμε!..." μας τονίζει ο κ. Τζίντζιος.

Το πιο εξοργιστικό δε είναι ότι αυτή η "πρόταση" αναφέρει ότι δεσμεύονται με αυτές τις τακτικές πως το  δημόσιο εξωτερικό χρέος της χώρας θα πέσει κάτω από το 120% μέχρι το 2020! 
Το δεύτερο τρίμηνο του 2020 είχε φτάσει στο 206% του ΑΕΠ!!!  Δηλαδή, έπεσαν έξω από την "δέσμευση" κατά 86%!! 
Εδώ, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις από το 2012 έστρωσαν το κόκκινο χαλί και συνεχίζουν διαχρονικά το ίδιο γενοκτονικό έργο.
 Η δήθεν "αντιπολίτευση" που τώρα βγάζει κορώνες διαμαρτυρίας για την εμπορευματοποίηση του νερού το έβαλε στο Υπερταμείο. 
Η σημερινή κυβέρνηση με την σειρά της πάει να το τερματίσει, εμπαίζοντας μας κιόλας ότι... δεν είναι αυτό που νομίζουμε!.΄

Πώς γίνεται λοιπόν οι διαχειριστές που έχουμε "εκλέξει" (;;;) σε θεσμικές θέσεις για την προάσπιση του εθνικού και δημόσιου συμφέροντος να πουλάνε αυτό το ζωτικό για τον άνθρωπο αγαθό, το οποίο δεν τους ανήκει σε ιδιώτες που κρίθηκαν εκ του αποτελέσματος; 

"...Σίγουρα το νερό και η ενέργεια είναι κοινωνικά αγαθά και δεν πρέπει να χρεώνονται...  ή να υπάρχει μια ελάχιστη πάγια χρέωση για την συντήρηση των δικτύων... δεν μπορεί όμως να εμπορευματοποιηθεί όχι μόνο το νερό, αλλά ούτε η ενέργεια, έτσι όπως έχουν φτιαχτεί οι πόλεις..." μας ξεκαθαρίζει ο κ. Τζίντζιος και συνεχίζει: "...Γιατί ο διαχειριστικός μηχανισμός κράτος είναι μονοπώλιο και δεν μπορεί να μην είναι μονοπώλιο, γιατί αν δεν είναι μονοπώλιο το κράτος, τότε χάνει το όφελος που έχει από όλο αυτό το μονοπώλιο ο ίδιος ο πολίτης... δηλαδή, αντί για την εκμετάλλευση των υδάτων, της ενέργειας, των υδατοπτώσεων, της αιολικής ενέργειας, της ενέργειας του ήλιου, του ορυκτού πλούτου από το ίδιο το κράτος... αντί αυτό να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα προς τον πολίτη... δηλαδή εκμεταλλεύομαι τον ορυκτό πλούτο και κάνω έργα ή δίνω πίσω μέσω της φορολόγησης ένα τμήμα σε κάθε Έλληνα πολίτη γιατί του ανήκει.. έχουμε μια κομματική πρακτική η οποία δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον προς την πολιτεία, αντιθέτως, συνεχώς την αποδυναμώνει..."

Ποιο είναι λοιπόν το όφελος και που αποσκοπεί αυτή η στρατηγική;

 Το όφελος για όλους εμάς είναι ξεκάθαρα... ΚΑΝΕΝΑ και ο κ. Τζίντζιος το τεκμηριώνει απόλυτα με τα δείγματα όλων των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. 
"Με βάση τα δείγματα που έχουμε μέχρι τώρα με τις ιδιωτικοποιήσεις δήθεν τους αυτοκινητόδρομους με την πανδημία του κορωνοϊού, πληρώσαμε διαφυγόντα κέρδη, το ίδιο πληρώσαμε και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το 2019, πληρώσαμε διαφυγόντα κέρδη... πληρώνουμε συνεχώς την αύξηση του ρεύματος τον τελευταίο 1 χρόνο μέσα στα τιμολόγια φαίνεται ότι ένα ποσοστό που θα έπρεπε να πληρώνουμε εμείς νοικοκυριά, τελικά τα πληρώνει το κράτος που είμαστε πάλι εμείς οι ίδιοι... άρα η ιδιωτικοποίηση έχει όφελος μόνο προς  μία κατεύθυνση... αυτή της εταιρίας η οποία εκμεταλλεύεται τους πόρους... ο πολίτης δεν έχει κανένα μα κανένα όφελος. Διότι αν κάποιος πει και για τους αυτοκινητόδρομους ... ακόμη και αυτοί οι ίδιοι οι αυτοκινητόδρομοι έγιναν με κρατικά κονδύλια... οπότε δεν υπάρχει όφελος... ακόμα κι ο ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ τον πουλήσαμε 45 εκατομμύρια, του δίνουμε 50 εκατομμύρια τον χρόνο επί 15 χρόνια συν 5 έτη!..." μας θυμίζει ο κ. Τζίντζιος.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις δηλαδή υπέγραψαν μονομερείς συμβάσεις υπέρ των εταιριών διάρκειας  25-40 ετών  για διαφυγόντα κέρδη!!.  Άρα όλα αυτά τα "μαγαζιά' που επιχειρούν εις βάρος μας έχουν μηδενικό ρίσκο!

"... Με όλη αυτή την επίθεση που έχει γίνει και με τα funds και τις τράπεζες που έχουν στόχο την ιδιοκτησία μας, ξεκάθαρα με βάση τον Όλι Ρεν σε λίγο καιρό δεν θα έχει ο Έλληνας πολίτης, ο αυτόχθονας πληθυσμός δηλαδή, γη να πατήσει και να φτιάξει το δικό του κράτος... Άρα χωρίς γη, χωρίς υποδομή και χωρίς χρήματα στο παντελόνι, δέσμιο το νερό, δέσμια η τροφή, γιατί αν αυξηθούν οι λογαριασμοί ύδατος, εγώ δεν θα πω 400% αλλά 100%, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό μετακυλίεται στην παραγωγή... η κτηνοτροφία, η γεωργία, ο πρωτογενής τομέας θα δεινοπαθήσει...Αυτός ο σκοπός δείχνει ξεκάθαρα μέσα από αυτή την ανάλυση ότι είναι πλήρη φτωχοποίηση του πολίτη, ούτως ώστε να του αφαιρεθεί η βούληση..." 

Κάποτε όταν ο Πέρσης ήρθε να πάρει την Ελλάδα είχε ζητήσει Γη και Ύδωρ. Τότε δεν παραδώσαμε τίποτα και η συνέχεια είναι γνωστή...Από ό,τι φαίνεται τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σήμερα θέλουν να παραδώσουμε Γη και Υδωρ λόγω ενός υποτιθέμενου "χρέους"!! Είμαστε η γενιά που καλούμαστε να δώσουμε την απάντηση

"... Όλες αυτές οι συμβάσεις κι όλο αυτό το χρέος, είναι υπογεγραμμένο από την Γενική Κυβέρνηση, δηλαδή από το Διοικητικό Συμβούλιο των Αντιπροσώπων του Προσώπου... Το Πρόσωπο ως πρόσωπο ποτέ δεν αποφάσισε γιατί τίποτα... δεν μετέχει πουθενά σε καμία απόφαση... Άρα η μόνη λύση ήταν, είναι και θα είναι να εμφανιστεί το ίδιο το Πρόσωπο με μια νομική προσωπικότητα, δομημένη την νομική εκπροσώπηση του να εκφράσει την Βούληση του...Να αποφασίσει δηλαδή το σύνολο των Ελλήνων πολιτών τι θέλει να κάνει με την Ελλάδα και τους πόρους της... αυτό δεν έχει γίνει ποτέ..." μας δηλώνει ο κ. Τζίντζιος.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ας θυμηθούμε την λάσπη που έριξαν σύσσωμοι οι κομματικοί μηχανισμοί με την αμέριστη βοήθεια των ΜΜΕ βεβαίως, στον κ. Αρτέμη Σώρρα, Πρόεδρο του μοναδικού Πολιτικού Φορέα εκπροσώπησης των Ελλήνων Πολιτών, ο οποίος το 2012 σταμάτησε την πτώχευση της χώρας με την κατάθεση των 600 δις στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας
Είναι ο μόνος που μίλησε για "εκπροσώπηση", ο μόνος που μίλησε για τον τεράστιο πλούτο των Ελλήνων και για την αποπληρωμή του όποιου "χρέους"- αν και εφόσον υπάρχει- για να μην ξεπουληθεί τίποτα!

Μήπως τελικά η επίθεση που δέχθηκε  ως πρόσωπο και όλο αυτό το κυνήγι έγινε, είναι ακριβώς επειδή οι εθνικοί μας αντιπρόσωποι ήθελαν και θέλουν να παραδώσουν Γη και Ύδωρ και είναι το μόνο πρόσωπο που αποτέλεσε μοναδικό και καθοριστικό εμπόδιο στα σχέδια τους;

Ο κ. Τζίντζιος μας δίνει όλες τις απαντήσεις για τον δρόμο της μοναδικής μεταρρύθμισης, ώστε να ανατρέψουμε μια και έξω την δεινή κατάσταση στην οποία εσκεμμένα και μεθοδευμένα μας έχουν οδηγήσει και δηλώνει ξεκάθαρα: "...Η στρατηγική υπάρχει... το σχέδιο είναι εδώ... τα χρήματα, ο πλούτος, η ενέργεια, οι οικονομικοί μηχανισμοί είναι εδώ κι υπάρχουν όχι μόνο για να ξεχρεώσουμε αλλά να κάνουμε και μια επανεκκίνηση, η οποία θα μας βάλει στην αιχμή του δόρατος της Παγκόσμιας Οικονομίας, γιατί θα γίνουμε η πρώτη χώρα στον κόσμο χωρίς εξωτερικό δημόσιο χρέος...άρα αυτό το οποίο απαιτείται είναι να ενωθούμε όλοι στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και να δώσουμε μια χαριστική βολή σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την γη και το ύδωρ μας..."

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com






Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ