Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

23 Αυγ 2022

(Βίντεο) 2ο Ο Νόμος-"ταφόπλακα" & ο πραγματικός εφιάλτης του καθεστώτος


Όπως δεσμευτήκαμε, αυτή η 2η εκπομπή έρχεται για να ολοκληρώσει την εικόνα του εγκλήματος, δηλαδή το πώς η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου περνάει σε χέρια Ανώνυμων Εταιριών, μετοχοποιείται και... ξεκοκαλίζεται, γεμίζοντας τα δικά τους ταμεία με τον πλούτο μας και φτωχοποιώντας μέχρι αφανισμού όλους εμάς... Κι όλα αυτά συμβαίνουν πάντα... "χάριν του δημοσίου συμφέροντος"!

Και για να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε ο κ. Τζίντζιος μας θυμίζει : " Το ΤΑΙΠΕΔ, το ΤΧΣ... αυτά είναι 'πλυντήρια"... αυτά διαχειρίζονται ιδιωτική και δημόσια περιουσία του δημοσίου... Το ΤΑΙΠΕΔ μετατρέπει την δημόσια περιουσία στο βωμό ενός χρέους που θα πρέπει να αποπληρώσουμε σε περιουσία του "Ελληνικού Δημοσίου"... ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ", αλλά είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία είναι υπό την εποπτεία της ΤΡΟΙΚΑ... στην ουσία το ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζει τον πλούτο σε αυτή την εταιρία....Άρα το πήραμε από κάποιον που το είχε δημιουργήσει, από τον έλληνα πολίτη δηλαδή, το μεταβιβάσαμε στο ΤΑΙΠΕΔ χωρίς αντάλλαγμα βάσει το μεσοπρόθεσμου και το ΤΑΙΠΕΔ το πήρε από εκεί και το μεταβίβασε στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να αποπληρώσει τα χρέη... δηλαδή δεν το έδωσε πίσω στους Έλληνες.. για να ξεκαθαρίσουμε τι λέμε... το ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! "

Με λίγα λόγια, βλέπουμε την διαδρομή των μεταβιβάσεων της δημόσιας περιουσίας μας μεταξύ αυτών των ανώνυμων εταιριών που ο κ. Τζίντζιος τα ονομάζει "πλυντήρια".
Στο συγκεκριμένο δείγμα που μας δίνει ο κ. Τζίντζιος  το ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζει την δημόσια περιουσία που πήρε χωρίς αντάλλαγμα από τον Έλληνα πολίτη, στην ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- η οποία φοράει τον μανδύα του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ"- ενώ στην ουσία αποτελεί το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας HELLENIC REPUBLIC S.A. 
Παίζοντας με τις λέξεις για ακόμα μια φορά, η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε ... ΙΔΙΩΤΙΚΗ, έτσι απλά! 

Κι έτσι απλά... τυφλοί από την άγνοια μας, ζούμε την παράνοια, ο εκλεγμένος από τις αποδεδειγμένα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ κι όχι εκλεγμένες κυβερνήσεις, Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ΔΙΟΡΙΖΕΙ με την σειρά του, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας "HELLENIC REPUBLIC S.A. δηλαδή την εκάστοτε "Γενική Κυβέρνηση" που είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της ΤΡΟΙΚΑ, ώστε να αποφασίζει και καθορίζει το πώς θα ληστεύουν και θα γενοκτονούν με παράνομους νόμους όλοι μαζί, τον Έλληνα Πολίτη. 

Κατά τα άλλα... κόμματα και αποκόμματα διαφόρων ψευτοιδεολογιών, μας κρατούν διαιρεμένους, ζητώντας κάθε τόσο την ψήφο μας στις κάλπικες κάλπες και αφού πάρουν την πληρεξουσιότητα, χρησιμοποιούν την συλλογική μας δύναμη που εμείς τους παραδίδουμε, εναντίον μας και προς όφελος των ιδιωτικών και εταιρικών συμφερόντων τους. 

Κι αυτό το ονομάζουν..."Δημοκρατία"

Δείτε σχετικά: 

Ο κ. Τζίντζος μας επισημαίνει: " Άρα, όταν ακούμε "Ελληνικό Δημόσιο στις Συμβάσεις δεν νοείται το σύνολο των Πολιτών... μιλάμε γι αυτό το θετό δίκαιο που αυτοί οι χαοτικοί εγκέφαλοι... αυτά  τα όντα τα χαοτικά με αυτή την ζωώδη ενστικτώδη αντίδραση που έχουν την εγκεφαλική, γράφουν και συγγράφουν και θέτουν όρους οι οποίοι καθορίζουν τις ζωές των ανθρώπων από θέσεις διοίκησης και χρησιμοποιούν τεράστιους εννοιολογικούς κωδικούς για να καλύψουν στην συνείδηση των ανθρώπων, αυτό το οποίο πραγματικά συμβαίνει... το οποίο είναι το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, Η  ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, αυτός ο οποίος είναι ιθύς του γένους με αιματολογική συνέχεια, για να μην έχει χώρο να πατήσει και να μην έχει δίκαια... Σε αυτό το σημείο να θυμίσω σε όλους από τις πρώτες ομιλίες του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, Αρτέμη Σώρρα, μίλησε για τα "ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ" ως σύνολο Ελλήνων Πολιτών... Αυτοί  αφαιρώντας το έδαφος, αφαιρούν τα δίκαια... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, όπως ορίζει και το κομμουνιστικό μανιφέστο του Μαρξ και του Ένγκελς και το βλέπουμε να γίνεται πράξη μέσα από φιλελεύθερες κυβερνήσεις..."

Ας εστιάσουμε όμως στο θέμα, στο λεγόμενο "Υπερταμείο" ή αλλιώς στην "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε" (ΕΕΣΥΠ) όπως αποτυπώνεται  στο άρθρο 184 του Νόμου 4389/2016  που αφορά την ίδρυση της. Μια Ανώνυμη Εταιρία  που  μόνο Ελληνική δεν είναι και καμία σχέση δεν έχει με τον δημόσιο τομέα. 
Από την αρχή ξεκαθαρίζεται ότι είναι μια Ανώνυμη Εταιρία που λειτουργεί "επαγγελματικά και επιχειρηματικά", σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας,  ΑΛΛΑ... και "προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος"!!!

Τώρα πώς γίνεται αυτό, μόνο αυτοί οι "ειδικοί υπερ-εγκέφαλοι" μπορούν να το απαντήσουν.

Εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα  αφού προχωρήσουμε την ανάλυση μας... 

Πόσο είναι το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΕΣΥΠ και ποιος το καλύπτει;;;

Γιατί έπρεπε να προβλέψουν στον νόμο ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΩΝΤΑΙ οι μετοχές της εταιρίας και των θυγατρικών της;

Ποιος θα ήταν αυτός που θα μπορούσε να τις κατάσχει, αν όπως είδαμε, η ΕΕΣΥΠ είναι ο ίδιος ο πιστωτής; 

Την απάντηση την δίνει ο κ. Τζίντζιος: " Είναι μια οξύμωρη κατάσταση... Είναι ξεκάθαρα αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι μας έχουν δανείσει και ασκούν την εποπτεία και τον έλεγχο και τους οφείλουμε εμείς υποτίθεται τα πάντα, τους παραδώσαμε γη και ύδωρ, άνευ όρων, τους τα παραδώσαμε όλα... θα πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένας μηχανισμός στον οποίο θα χρώσταγε όλο αυτό το εταιρικό σχήμα και θα μπορούσε αυτός να έρθει και να κάνει αίτηση πτώχευσης για κατάσχεση... άρα αυτοί οι ίδιο που δάνεισαν, δεν μπορεί να είναι...... ΆΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!

Υπάρχει όμως αυτός το "ΠΡΟΣΩΠΟ" που θα μπορούσε να προσβάλλει την όλη διαδικασία, να ελέγξει και να βρει τι του χρωστάνε όλοι αυτοί οι "μηχανισμοί" και να κατάσχει τις μετοχές τους;;;

Ποιος είναι  ο φόβος και ο τρόμος του καθεστώτος για να έρθει με την διαδικασία του κατ' επείγοντος ο νόμος -ταφόπλακα του ελληνικού κράτους το 2016 ενώ είχε προβλεφθεί από το 2011 μέσω του Μεσοπρόθεσμου;

Πόσο "τυχαία" ήταν η χρονική στιγμή της ψήφισης του και ποια σημαντικά γεγονότα εξελίσσονταν τότε στην χώρα μας;

Αυτά τα πολύ σημαντικά ερωτήματα θα μας απαντήσει με αποδείξεις και στοιχεία ο κ. Τζίντζιος για να αντιληφθούμε όλοι τελικά, πόσο μεγάλη είναι η δύναμη μας όταν ενωθούμε πραγματικά, χωρίς ταμπέλες και κομματικές ανύπαρκτες "ιδεολογίες"!
 Σε μια πραγματική βάση, οικονομικών, γνωσιακών αλλά και αξιακών δεδομένων τα οποία, για πρώτη φορά, μας δίνουν την χρυσή ευκαιρία να απελευθερωθούμε πραγματικά από κάθε λογής διαχρονικούς δυνάστες που μας πίνουν το αίμα τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια.

"... Αυτό που χρειάζεται να συμβεί είναι να θυμηθούν οι Έλληνες ποιοι είμαστε.... Πρέπει όλοι να θυμηθούμε... είναι απόλυτη ανάγκη να θυμηθούμε ποιοι είμαστε... είμαστε παιδιά του ΛΕΩΝΙΔΑ, όπου θέλεις παγκόσμια να μιλήσεις για Ανδρεία και Γενναιότητα επικαλείσαι τον Λεωνίδα...Είμαστε ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! Και θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι... δεν είμαστε ραγιάδες, δεν είμαστε γραικοί, δεν είμαστε αυτοί οι οποίοι διακόσια χρόνια μας παιδεύουν μέσα από τα σχολεία να μάθουμε μια ψεύτικη ιστορία ότι εμείς δεν είμαστε παιδιά των προγόνων μας!....ΟΧΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ... και έχουμε την δυνατότητα αυτή την στιγμή, υπάρχει το συνταγματικό όχημα... μπήκε σε διαδικασία εκλογικής αναμέτρησης το 2019.... Έδειξε σε όλους ότι είμαστε έτοιμοι...  και αυτή την στιγμή κάνουμε ένα τεράστιο κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες αδελφούς μας, στην ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, σε ένα επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής για την επίτευξη του μονίμως ίδιου στόχου και σκοπού που δεν είναι άλλος από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ... ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ..." μας τονίζει ο κ. Τζίντζιος.

Αυτό είναι το κλειδί της ελευθερίας μας .. άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Β ΜΕΡΟΣ


Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια ραγδαία αύξηση στην δημιουργία Α.Ε με υποτιθέμενο δημόσιο χαρακτήρα να εκμεταλλεύονται δημόσια περιουσία υπό τον χαρακτηρισμό ως ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου.

 Εταιρείες όπως ΕΕΣΥΠ, ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ, ΤΧΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5G, ΣΤΑΣΥ, ΟΚΑΑ, ΟΑΣΑ και πολλές άλλες έχουν εμφανιστεί ως διαχειριστές του Ελληνικού Δημοσίου δια μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2012-2015, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Βουλή των Ελλήνων και πληρώνουμε με παχυλούς μισθούς & ειδικούς στην διοίκηση επιχειρήσεων να μας ξεπουλήσουν την χώρα. 

Αυτή η μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας σε ανώνυμες εταιρείες αποτελεί το τελικό χτύπημα στο ελληνικό κράτος από την πολιτική ηγεσία αυτού, διότι χωρίς έδαφος δεν μπορείς να συστήσεις κράτος. 
Αυτό συμβαίνει εν αγνοία των πολιτών οι οποίοι ακόμη θεωρούν ότι οι κομματικοί μηχανισμοί που λυμαίνονται τα έδρανα της Βουλής ενδιαφέρονται για το κοινό όφελος όλων των Ελλήνων και κατ’ επέκταση ολόκληρης της χώρας. 
Η λύση σε αυτό το άνευ προηγουμένου δολοφονικό σχέδιο εναντίων όλων μας βρίσκεται στην ένωση όλων των Ελλήνων στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αλλάξουμε την πορεία αυτήν προς την καταστροφή.



ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ