Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

18 Ιουν 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ" ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ 39 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!



Γιατί εγκρίνεται ένα φάρμακο που στην πορεία αποδεικνύεται καρκινογόνο;

Γράφει ο Zaxarias Mytilinios

Που λέτε το 1976 οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα φάρμακο που υποσχόταν θαύματα στην αντιμετώπιση του έλκους στομάχου. Η δραστική ουσία ονομαζόταν ρανιτιδίνη και πράγματι μετά από 5 χρόνια εργαστηριακών και κλινικών δοκιμών, το 1981, το φάρμακο αυτό κυκλοφόρησε στην αγορά και κυριολεκτικά έκανε πάταγο.

Ίσως να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πάρει έστω και ένα χάπι από το πασίγνωστό ΖΑΝΤΑΚ.

Το 1987 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το κατατάσσει στη λίστα με τα ΑΝΑΓΚΑΙΑ φάρμακα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται εκείνα τα σκευάσματα που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα προκρίνει ως τα ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ.

Είκοσι χρόνια αργότερα, το 2007, οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ άρχισαν να κυκλοφορούν στο αναδυόμενο τότε διαδίκτυο διάφορες «υπερβολές και ψευδείς ειδήσεις» σύμφωνα με τις οποίες το φάρμακο αυτό αντί να αντιμετωπίζει το έλκος στομάχου και τους προκαλούμενους από αυτό καρκίνους, ουσιαστικά γεννά νέους καρκίνους

Πολλοί λοιπόν ιατροί, φαρμακολόγοι, γαστρεντορολόγοι κλπ “ειδικοί” μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΙ (σημαντική λεπτομέρεια) έβγαιναν στα παράθυρα των ΙΔΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και έλεγαν το ποίημα τους, ότι δηλαδή το ζαντάκ και τα γενόσημα του μείωσαν τους καρκίνους κατά πολλές μονάδες και διάφορες άλλες ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.
Φυσικά οι ψεκασμένοι όπως πάντα είχαν αποκλεισθεί από τον “διάλογο”.


Το 2019 το εν λόγω φάρμακο αλλά και όλη η σειρά φαρμάκων με την ίδια δραστική ουσία αποσύρθηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ με εντολή του Αμερικανικού FDA ακολούθησε το Ευρωπαϊκός MDA και ο ΕΟΦ γιατί πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτά τα φάρμακα ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.

Έρευνα FDA και ΕΟΦ για καρκινογόνο ουσία στο Zantac και γενόσημα

Σε μελέτη που είχε κυκλοφορήσει στον Αμερικάνικο τύπο το 2019 αναφέρθηκε ότι, ο ετήσιος τζίρος των δύο φάρμακων (Zantac και το γενόσημο Ranitidine) ξεπερνούσε τα 2 δις το χρόνο.

39 χρόνια κυκλοφορίας…

12 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις των ψεκασμένων…

Μάθαμε πόσο κόσμος έπαθε καρκίνο από αυτά;

ΌΧΙ και ούτε πρόκειται.

Τέλος Μαθήματος.
Διάλειμμα.




ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ..

 ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ; 

ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ;;

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ "ΕΠΕΙΣΑΝ" ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;

ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...

"ΚΡΑΤΗ"- ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ 
... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΤΑ ΟΠΛΑ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΟΤΑΝ Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΓΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ!

ΤΟ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ" ΓΙΑ 39 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ;;; 

-ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ- ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΡΗΓΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ- ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΤΟ... ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ.
 ΔΕΣ ΕΔΩ
 
ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΝΟΧΗΣ
 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ - ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ,

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ 
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ...

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ...

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 

ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 
Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΑΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ
 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 
«ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

"... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SOLOMON ASCH,ΠΕΙΡΑΜΑ MILGRAM,ΠΕΙΡΑΜΑ STANFORD PRISON,MONSTER STUDY,MK ULTRA ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑΖΙ,GULAG STALIN ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ