Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

16 Αυγ 2022

(Βίντεο) 2ο Μέρος Ακόμα μια "κρίση" βάσει σχεδίου


Στην προηγούμενη εκπομπή έγινε ξεκάθαρο πώς φτάσαμε να συζητάμε για την «επισιτιστική κρίση» που βρίσκεται προ των πυλών. Έγινε σαφές ότι δεν μας … έτυχε!

Και επειδή, όπως έχουμε αναφέρει, τέτοιου είδους σχεδιασμένες «κρίσεις» συνοδεύονται πάντα με σχεδιασμένες αντίστοιχες «σωτήριες λύσεις που επιβάλλονται μέσω νομοθεσιών, δεν αποτελεί εξαίρεση και η συγκεκριμένη.
Ας θυμηθούμε ότι στην οικονομική «κρίση», ήρθε η «σωτήρια επιβεβλημένη λύση των μνημονίων, στην κλιματική «κρίση» ήρθε η πράσινη ανάπτυξη των ΑΠΕ που καταστρέφουν ο,τιδήποτε πράσινο και αποψιλώνουν τα βουνά μας, στην υγειονομική «κρίση» ήρθαν τα … εμβόλια και πάμε λέγοντας...

«Είναι η «λύση» την οποία βρίσκω για να αντιμετωπίσω την «κρίση» ή έχω δημιουργήσει την «κρίση» για να επιβάλλω την «λύση»;…» θέτει το ερώτημα – ρητορικά από την αρχή ο κ. Μπλιάτσος,

Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε λοιπόν ποια είναι η «λύση» που την είχαν έτοιμη για να μας την σερβίρουν όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, αλλά και ποιο είναι το ανάλογο «αφήγημα» για να γίνει η σχετική προετοιμασία της κοινής γνώμης να δεχτεί την «λύση»!

Για ποιον λόγο;
 
«… Ο άμεσος στόχος τους είναι να αλλοιωθεί όλο το διατροφικό προφίλ αυτή την στιγμή της ανθρωπότητας και να διοχετευτεί σε ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο… Άρα όταν έχω εγώ αυτή την στιγμή τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα τα οποία πρέπει να διοχετεύσω στην αγορά… έχω πλέον- όπως θα δούμε- ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, για να μπορέσω να μεταστρέψω την κατανάλωση θα πρέπει να δημιουργήσω εκ των προτέρων μια εικονική κατά κάποιον τρόπο κρίση… αυτή την επισιτιστική την οποία περιγράψαμε σε γενικές γραμμές και έρχονται να την αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένες λύσεις…» μας απαντά
 ο κ. Μπλιάτσος

Και πώς έρχεται τώρα και "κουμπώνει" με την «κλιματική κρίση» το άλλο επιστημονικό δόγμα, μια αναπόδεικτη θεωρία που δαιμονοποιεί το διοξείδιο του άνθρακα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και που παίζει κατά κόρον στις ημέρες μας;;;

«…Το θέμα είναι ότι πάνω σε αυτόν τον τομέα έχω να αντιμετωπίσω τι; Ουσιαστικά, την διατροφική επάρκεια του πλανήτη… για να αντιμετωπίσω την διατροφική επάρκεια στον πλανήτη, την στιγμή που έχω κλιματική αλλαγή και έχω πρόβλημα στην πρωτογενή παραγωγή, δεν μπορώ να παράξω ποσότητες που χρειάζομαι, θα πρέπει να καταφύγω σε νέες τεχνολογικές λύσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την τροποποίηση κάποιων φυτών, με την τροποποίηση των καλλιεργειών ώστε να μπορέσω να παράγω μεγαλύτερη παραγωγή… αυτός είναι ο συνδυασμός με την κλιματική αλλαγή… εφόσον είναι ανθεκτικά στην κλιματική αλλαγή, θα μπορέσω να πάρω μεγαλύτερη παραγωγή… στόχος λοιπόν είναι να έχω ποσότητες… για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ αυτών των ποσοτήτων… δεν μιλάει κανείς!... μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος.

Πώς θα παράγω λοιπόν μεγαλύτερες ποσότητες για την σημερινή … «κρίσιμη» κατάσταση;

Τι είναι η ΗΒ4 τεχνολογία για την παραγωγή του σιταριού και τι είναι τα «διαγονιδιακά φυτά»;

Ποιος έδωσε το … «σύνθημα» ώστε να "ενθαρρύνουν" την "γεωργική και επιστημονική καινοτομία" και πώς θα καθιερωθεί αυτή σε όλον τον πλανήτη;

Τι είναι το kanola oil που έρχεται να υποκαταστήσει το ελαιόλαδο;

«Μιλάμε για μια γενετική τροποποίηση άνευ προηγουμένου… μιλάμε για το ότι η διατροφική μας αλυσίδα, αυτή την στιγμή μας οδηγεί εκτός φυσιολογίας μας άρδην…» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο κ. Μπλιάτσος

Και βεβαίως, δεν θέλει και καμιά ιδιαίτερη έρευνα για να δούμε μέσω της γραμμής του χρήματος ποιοι είναι οι συνήθεις ένοχοι για όλη αυτή την κατάσταση

«… Αν πάρουμε τις εταιρίες οι οποίες χρηματοδοτούν αυτές τις έρευνες, εταιρίες οι οποίες έχουν ιδιοκτησία τους τα βιοτεχνολογικά εργαστήρια, τις εταιρίες που έχουν τις πατέντες αυτών των γενετικά τροποποιημένων σπόρων, τις εταιρίες που χρηματοδοτούν, εταιρίες που διακινούν… αν πάρουμε και δούμε την μετοχική τους σύνθεση… ποιοι είναι οι μέτοχοι;;;
Και οι Μέτοχοι μιας Α.Ε. αυτό που τους ενδιαφέρει είναι στο τέλος της ημέρας να τραβήξουν την γραμμή τους και να δουν τι μέρισμα μοιράζεται ανά μετοχή!!! ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!... μας λέει με νόημα ο κ. Μπλιάτσος

Για να σταθεί όμως όλο αυτό το «αφήγημα» και να μπορέσει η κοινή γνώμη να αφομοιώσει αδιαμαρτύρητα την νέα πληροφορία, χρειάζεται να γίνει "μια ειδική ψυχολογική προετοιμασία".

Η κοινή γνώμη προετοιμαζόταν βέβαια χρόνια τώρα με την λεγόμενη «οικολογική ευαισθησία» καθώς μεθοδικά και οργανωμένα ενοχοποιήθηκε ο Άνθρωπος για την καταστροφή του πλανήτη και του περιβάλλοντος, ώστε να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί την όποια «λύση» έρχεται να τον … σώσει!

Τι είναι οι νέες γενιές των BEYOND MEAT και BEYOND EGGS και πώς φτάσαμε σε αυτό;;;

Τι αντίκτυπο έχουν όλα αυτά στην υγεία μας;

Την απάντηση μας την δίνει ο κ. Μπλιάτσος και όλοι εμείς πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτό το εφιαλτικό μέλλον για την Ανθρωπότητα αναστρέφεται μόνο από τους ίδιους τους Ανθρώπους!

«…Να μην προβληματιζόμαστε για ποιον λόγο εμφανίζονται και θα εμφανίζονται και νέες ασθένειες. … έρχονται καινούργιες ασθένειες… ο,τιδήποτε μπαίνει μέσα μας μέσω της διατροφικής αλυσίδας, ο,τιδήποτε τροποποιημένο, ο,τιδήποτε στειρωμένο, ο,τιδήποτε δεν αναπαράγεται, ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ… ΚΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!...Να καταλήξω λέγοντας το εξής: αναφέραμε την «λύση», την οποία δίνουν για την «επισιτιστική κρίση», η οποία «λύση» όμως παράλληλα είναι το «πρόβλημα» το οποίο δημιουργεί αποκλίσεις υγείας… όπου θα έρθουν να δώσουν κι άλλη λύση… με φάρμακα πλέον… ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΛΥΣΗ –ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΣΗ … ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ... " 

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ον

Το αφήγημα για τις παγκόσμιες επιπτώσεις των πολεμικών επιχειρήσεων, που διεξάγονται τους τελευταίους μήνες στην γειτονική μας Ουκρανία, έχει ποικίλες πτυχές και αναγνώσεις.

Πέραν της οικονομικής και ενεργειακής επίπτωσης που ήδη βιώνουμε μας προετοιμάζουν και για την επερχόμενη "επισιτιστική κρίση", σε συνδυασμό μάλιστα με την επιδεινούμενη "κλιματική αλλαγή".

Η "λύση" που αναμένεται να προκριθεί ( για αυτό άλλωστε προετοιμάζεται και το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο), προέρχεται από την επιστήμη της βιοτεχνολογίας η οποία θα συνδράμει στην διατροφική επάρκεια του πλανήτη με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα νέας γενιάς τα λεγόμενα διαγονιδιακά (διαγονιδιακές καλλιέργειες περιλαμβάνουν γενετικές τροποποιήσεις που δημιουργούνται με την προσθήκη γονιδίων από μη συγγενικά είδη).

Την απενοχοποίηση όλων των ανωτέρω έρχεται να υποστηρίξει η "φιλοσοφία του βιγκανισμού" ως μέσο για την εξοικείωση του πληθυσμού σε νέο διατροφικό τρόπο ζωής, με όλα τα εφιαλτικά για τον άνθρωπο επακόλουθα.



ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ