Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

9 Αυγ 2022

(Βίντεο) Ακόμα μια "κρίση" βάσει σχεδίου


 Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα μπαράζ "κρίσεων", οικονομική, μεταναστευτική, υγειονομική, ενεργειακή, κλιματική και μας προετοιμάζουν για την λεγόμενη "επισιτιστική"...

 Πριν 12 χρόνια  ο όρος "κρίση" λειτουργούσε στο υποσυνείδητο μας ως "κάτι" που μας κτυπάει από το πουθενά,  κάτι που μας "έτυχε". Οι κυβερνήσεις δε, δεν γνωρίζουν τίποτα ποτέ για την γενεσιουργό αιτία της εκάστοτε "κρίσης", ούτε πώς φτάσαμε σε αυτήν! Αυτή έρχεται και μας βρίσκει και συνήθως αφορά "εξωγενείς παράγοντες" που  οι εγχώριοι θεσμοί και εθνικοί μας αντιπρόσωποι" κάνουν ό,τι μπορούν να μας... σώσουν" ! 

Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά υποστούμε "το κακό που μας βρήκε" για οποίο φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν συχνά ότι "ήρθε για να μείνει" και ότι "πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό..." -  και βέβαια πρέπει να ακολουθούμε αδιαμαρτύρητα τις  μοναδικές "σωτήριες λύσεις" που έρχονται και επιβάλλονται μέσω νομοθεσιών.

Κι αν πλέον- εκ του αποτελέσματος - αντιλαμβανόμαστε ότι μόνο "λύσεις" δεν είναι, σίγουρα όμως είναι "ευκαιρίες" για όλους αυτούς που διαχειρίζονται την ζωή μας και παίρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς, στήνοντας τα σχέδια τους στις πλάτες μας. 

  Κάθε φορά, μετά από μια "κρίση" και την "αναγκαία και  επιβαλλόμενη "λύση" της, όταν ακόμα επικρατεί ο πανικός, η σύγχυση και ο φόβος που προκαλεί στους ανθρώπους, ιδιώτες και εταιρίες πλουτίζουν και κερδοσκοπούν εις βάρος μας και εμείς ως πολίτες χάνουμε δικαιώματα, χάνουμε περιουσίες, γινόμαστε όλο πιο φτωχοί στην τσέπη και στο μυαλό, συρρικνωνόμαστε, και αφανιζόμαστε...

Μέχρι να καταλάβουμε τι έχει γίνει, είμαστε μέσα σε μια νέα δίνη και πάμε λέγοντας... Η τακτική είναι η ίδια, δοκιμασμένη και μέχρι σήμερα αποτελεσματική, χρόνια τώρα. 

Το θέμα της "επισιτιστικής κρίσης" θα απασχολήσει αυτή την εκπομπή ... και όπως όλες οι "κρίσεις"  σχεδιάστηκε μαζί με την "σωτήρια λύση" της! 

Βέβαια, διεθνείς οργανισμοί "ανησυχούσαν" χρόνια πριν και μας "προειδοποιούσαν" για την επερχόμενη "επισιτιστική κρίση", αλλά χρειαζόταν και η αφορμή, το κατάλληλο αφήγημα για να έρθει και να ... κάτσει κι αυτή πάνω στις προηγούμενες.


"...Οι πολεμικές επιχειρήσεις που συμβαίνουν στην γειτονιά μας είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να περάσει το συγκεκριμένο αφήγημα...", μας λέει ο  κ. Μπλιάτσος. "...Μας προετοίμαζαν εδώ και μια τριετία για παγκόσμια επισιτιστική κρίση, γιατί η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει τις καλλιέργειες… με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής γίνονται όλα. 
Η ευκαιρία λέγεται πόλεμος στην Ουκρανία. Η Ουκρανία και η Ρωσία είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς σιτηρών με την Αργεντική και την Βραζιλία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού....Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ήταν πολύ εύκολο να δημιουργηθεί αυτή η λεγόμενη επισιτιστική κρίση που είναι προ των πυλών.... Είμαστε και προ των πυλών μιας ενεργειακής κρίσης με τα καύσιμα να έχουν πάρει την ανιούσα τους τελευταίους μήνες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το πώς ακριβώς από το φθινόπωρο θα διαχειριστούμε την έλλειψη ενέργειας και την έλλειψη φυσικού αερίου. 
Μην ξεχνάμε ότι φυσικό αέριο τουλάχιστον για την χώρα μας το 65% του φυσικού αερίου που εισάγουμε και χρησιμοποιούμε, είναι για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. Αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό το αφήγημα θα έχει τρομερές επιπτώσεις και πάνω σε αυτόν τον τομέα....
Άρα όλο αυτό το πλέγμα των κρίσεων, όλο αυτό το τρομακτικό αφήγημα δεν γίνεται για κανέναν άλλον λόγο παρά μόνο για να τρομοκρατήσει και να χειραγωγήσει τον πληθυσμό. Να προετοιμάσει ψυχολογικά γι αυτό το οποίο επέρχεται…"
Και συνεχίζει: "... Δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι και την ενεργειακή κρίση και την επισιτιστική κρίση, τιμωρώντας την Ρωσία… Με την δύναμη της κοινής λογικής, δεν μπορεί να εξηγηθεί… δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί, δεν μπορώ να τιμωρώ εγώ πολύ πιο σκληρά τον εαυτόν μου από ό,τι επιθυμώ να τιμωρήσω αυτόν στον οποίο απευθύνομαι, στην συγκεκριμένη περίπτωση την Ρωσία...Άρα είναι μια πολύ καλή "ευκαιρία" για να περάσω κάποια άλλα πράγματα… να δημιουργήσω τα προβλήματα στα οποία θα έρθω να δώσω την λύση… Υπάρχουν όμως αυτά τα προβλήματα; διερωτάται ο κ. Μπλιάτσος

Τι δείχνουν οι πίνακες της ΠΑΣΙΓΕΣ  Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών για την αυτάρκεια μας σε προϊόντα εγχώριας παραγωγής, όπως το ρύζι, το σιτάρι, το ελαιόλαδο κτλ. για το έτος 2010; 

Πώς επηρέασαν οι μνημονιακές πολιτικές όλα αυτά τα χρόνια την εγχώρια παραγωγή;

Γιατί δεν έχουμε πιο πρόσφατα δεδομένα για την αυτάρκεια μας σε προϊόντα; 

"... Αυτή την στιγμή έχουμε την επαπειλούμενη κλιματική αλλαγή η οποία επηρεάζει τα πάντα. Προφανώς επηρεάζει και τις καλλιέργειες, στοιχεία πλέον δεν έχουμε! Άρα μπορούμε να διατεινόμεθα για ο,τιδήποτε. Δεν έχουμε στοιχεία άραγε, εντελώς τυχαία; Ή δεν έχουμε στοιχεία λόγω του ότι αυτό το οποίο έρχεται πρέπει να βασιστεί σε ένα αφήγημα της επισιτιστικής κρίσης; αναρωτιέται ο κ. Μπλιάτσος.
 
Πώς είναι δυνατόν το super-market της γειτονιάς σας να μην έχει φέτα Μυτιλήνης ή φέτα Ελασσόνας για παράδειγμα, εξαιτίας ενός πολέμου που γίνεται στην Ουκρανία;... Βέβαια όλο αυτό το αφήγημα το χρησιμοποίησαν πάρα πολύ καλά για να αυξήσουμε κατακόρυφα, εκτός τις τιμές των καυσίμων και του φυσικού αερίου, να αυξηθούν οι τιμές όλων των προϊόντων. 
Αυξήθηκε το κόστος μεταφοράς λόγω των καυσίμων, αυξήσαμε λόγω έλλειψης για να καλυφθεί η ζήτηση σιτηρών… όπως είπαμε που σταμάτησαν οι εξαγωγές από Ουκρανία και Ρωσία και φτάσαμε να διπλασιάσουμε σχεδόν την τιμή του ψωμιού, που είναι το βασικό διατροφικό είδος σε καθημερινή βάση.... 
Είδαμε λοιπόν ότι όλο αυτό το οποίο φροντίζουν να έρθει, εκτός από οικονομική κρίση, έρχεται και η λεγόμενη επισιτιστική… 
Για ποιον λόγο όμως;..." θέτει το ερώτημα ο κ. Μπλιάτσος

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο αναγνώστης μπορεί να ανατρέξει σε προηγούμενες εκπομπές που έχει ήδη αναλυθεί το πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή "ανησυχούσε" για το αντίκτυπο της γενετικής μηχανικής στην δημόσια υγεία, είχε ήδη φροντίσει 20 χρόνια πριν, να θέσει το νομικό πλαίσιο για την κατοχύρωση του ανθρώπινου γονιδιώματος για να θωρακίσει νομικά... όχι τον ίδιο τον άνθρωπο και την φυσιολογία του, αλλά όλες τις βιοτεχνολογικές επιχειρήσεις, με στόχο να γίνουν ανταγωνιστικές με εκείνες των ΗΠΑ... και να μπορούν να κατοχυρώνουν με πατέντες τα "επιστημονικά τους ευρύματα"!!!



Έτσι θα κατανοήσει δικαιότερα αυτό που μας περιγράφει ο κ. Μπλιάτσος: Έχουμε τα τελευταία χρόνια όλα τα εργαστήρια βιοτεχνολογίας τα οποία έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να δημιουργήσουν νέα είδη και νέα προιόντα... Θα δούμε ότι έχουμε και νέα γενιά γενετικά τροποποιημένων προιόντων… έχουμε περάσει στην επόμενη φάση… η τεχνολογία προχωρά και όσο εφαρμόζεται η λεγόμενη γεωπονική γενετική μηχανική… που σημαίνει ότι δεν έχουμε τίποτα φυσικό πλέον. Δεν βασιζόμαστε σε τίποτα φυσικό…Είδαμε ότι αν προσέξουμε την αυτάρκεια μας, μπορούμε να την έχουμε… το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μέσα σε μία κοινή αγορά όπως λεγόταν παλιότερα, βρισκόμαστε μέσα σε μια ΈΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ όπου δεν μπορούμε και δεν θέλουν ως κυβερνώντες να τηρήσουμε αυτά τα οποία θα έπρεπε για την δική μας χώρα αυστηρά. 
Είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε συνδεδεμένοι με όλους αυτούς τους εφιαλτικούς παράγοντες…»

Γιατί είμαστε "αναγκασμένοι" και τι ρόλο παίζουν οι ευρωβουλευτές μας την στιγμή που είναι αυτοί που βρίσκονται στο κέντρο λήψης των αποφάσεων;

Το θέμα συνεχίζεται στην επόμενη εκπομπή που ο κ. Μπλιάτσος θα εστιαστεί στις ... "λύσεις" που δίνονται για το "πρόβλημα" που δημιούργησαν αλλά και το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς αντί να παραμένουμε θεατές σε αυτό το σχέδιο του αφανισμού του ανθρώπου και της ίδιας της φύσης.

Κλείνουμε με τα τελευταία του λόγια που μας προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει... 

"...Πρόβλημα και λύση… Επιφυλασσόμεθα για την συνέχεια που θα δούμε πράγματα που θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα… διότι η λύση η οποία έρχονται να προτείνουν είναι έτοιμη, άρα έπρεπε πρώτα να δημιουργήσω το πρόβλημα κι όχι και μόνο να προτείνω μια λύση, αλλά θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να απενοχοποιήσω αυτό το οποίο θα κάνω…
Θα σας το πολύ απλά… η κλιματική αλλαγή τα τελευταία 30 χρόνια που επικαλούνται έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στην ζωή μας… τεράστιες αλλαγές στην ζωή μας… η κλιματική αλλαγή όσον και να σας φαίνεται παράξενο και παράδοξο, έχει επιφέρει ακόμα και την ψηφιοποίηση του ατόμου. 
Βλέπετε ότι θα είμαστε πλέον ψηφιακά μοντέλα κι όχι άνθρωποι και ζωντανοί οργανισμοί… εκεί προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν...
Η κλιματική αλλαγή ενοχοποίησε τον άνθρωπο… Άρα ο άνθρωπος θα πρέπει να αλλάξει άρδην ό,τι γνώριζε μέχρι τώρα, να αλλάξει τρόπο ζωής, να αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς, να αλλάξει τρόπο κοινωνικοποίησης...Μέσα σε όλη αυτή την επερχόμενη αλλαγή αλλάζει πλέον και την διατροφική μας βάση και η διατροφική μας συνήθεια λόγω της κλιματικής αλλαγής και αυτή είναι η "λύση" που θα έρθει να επιβληθεί για την περιβόητη "επισιτιστική κρίση" και το πρόβλημα που έχουμε…"

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ


Το αφήγημα για τις παγκόσμιες επιπτώσεις των πολεμικών επιχειρήσεων, που διεξάγονται τους τελευταίους μήνες στην γειτονική μας Ουκρανία, έχει ποικίλες πτυχές και αναγνώσεις.

Πέραν της οικονομικής και ενεργειακής επίπτωσης που ήδη βιώνουμε μας προετοιμάζουν και για την επερχόμενη "επισιτιστική κρίση", σε συνδυασμό μάλιστα με την επιδεινούμενη "κλιματική αλλαγή".

Η λύση που αναμένεται να προκριθεί ( για αυτό άλλωστε προετοιμάζεται και το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο), προέρχεται από την επιστήμη της βιοτεχνολογίας η οποία θα συνδράμει στην διατροφική επάρκεια του πλανήτη με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα νέας γενιάς τα λεγόμενα διαγονιδιακά (διαγονιδιακές καλλιέργειες περιλαμβάνουν γενετικές τροποποιήσεις που δημιουργούνται με την προσθήκη γονιδίων από μη συγγενικά είδη).

Την απενοχοποίηση όλων των ανωτέρω έρχεται να υποστηρίξει η "φιλοσοφία του βιγκανισμού" ως μέσο για την εξοικείωση του πληθυσμού σε νέο διατροφικό τρόπο ζωής, με όλα τα εφιαλτικά για τον άνθρωπο επακόλουθα.



ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ