Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

30 Αυγ 2022

(Βίντεο) Stress: Κι όμως είναι στο χέρι μας να το σταματήσουμε!

Μετά από αυτή την συνέντευξη του κ. Δάρα για το Στρες και τα Ψυχικά Νοσήματα, ίσως πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά, πριν τρέξουμε στον κάθε "ειδικό" για τα  διάφορα συμπτώματα που νιώθουμε λόγω στρες και να εστιάσουμε στο να αλλάξουμε ριζικά την γενεσιουργό του αιτία....

Τι είναι λοιπόν το "στρες"; 

Ακόμα και αν κάποιος δεν μπορεί να δώσει τον σαφή ορισμό του με λέξεις, σίγουρα το γνωρίζει γιατί το βιώνει καθημερινά. Μπορεί ο καθένας μας να το διαχειρίζεται και να το εκφράζει με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικό βαθμό, αλλά κανένας δεν γλυτώνει. Είτε το "διαχειρίζεσαι" είτε όχι, το βιώνεις! Και τα τελευταία χρόνια, δεν μιλάμε για "στρες", αλλά ακροβατούμε στα πρόθυρα της τρέλας!

Πόσες φορές έχετε ακούσει - κι από χείλη "ειδικών"-... "δεν είναι τίποτα...  στρες είναι ...! Που σημαίνει ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει εμφανή παθογένεια σε κάποιο όργανο του σώματος μας... οπότε, "έλα όταν την αποκτήσεις".

Βεβαίως, για το καλό σου πάντα,  σε πολλές περιπτώσεις, σε στέλνουν και στους άλλους "ειδικούς" της ψυχιατρικής που με ένα κοκτέιλ χημικών σκευασμάτων, σου "λύνουν"  το πρόβλημα, καταστέλλοντας τις λειτουργίες σου και έτσι περιφέρεσαι νεκρο-ζώντανος, όμως χωρίς στρες- έτσι κι αλλιώς δεν αισθάνεσαι και τίποτα πια- μέχρι να σε αναλάβει κάποιος άλλος "ειδικός", όταν θα έχουν πια δηλητηριαστεί και καταστραφεί άλλα ζωτικά σου όργανα, από όλη αυτή την χημεία!

Τελικά το "στρες" πώς μας... προκύπτει; Τι είναι αυτό μας κάνει που ασφυκτιούμε; Τι μας σφίγγει σαν αόρατη μέγγενη γύρω μας συνεχώς;;;

Ή είναι μια "φυσιολογική" κατάσταση, σύμφωνα με την λογική του παραλόγου που επικρατεί, επειδή δεν εξαιρείται κανείς πλέον που να μην το βιώνει;  Όπως και το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι, αφού πεθαίνουμε σχεδόν όλοι άρρωστοι, είναι "φυσιολογικό" όταν μεγαλώνει κανείς να ασθενεί και να πεθαίνει;

"... Είναι μια  μάστιγα των τελευταίων αρκετών πολιτικών επιλογών που έχει κάνει ο Έλληνας πολίτης και το εννοώ αυτό που λέω..." μας απαντά ο κ. Δάρας και συνεχίζει: "Καταρχήν, το στρες είναι ένα ψυχοσωματικό νόσημα... Είναι μια κατάσταση πίεσης που ο άνθρωπος ασφυκτιά σε ένα επίπεδο τόσο ψυχικό, όσο και νευρολογικό και όλο αυτό καταλαβαίνετε ότι έχει συνέπεια σε πάρα πολλά θέματα... μπορεί να έχει συνέπεια στο κομμάτι της υγείας του, να έχει θέματα στο κομμάτι της συμπεριφοράς του... είναι ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα... Προκαλεί και παθογένειες στο ανθρώπινο σώμα, δηλαδή μπορεί κάποιος λόγω στρες να νοσήσει στο στομάχι του... να έχει ευερέθιστο έντερο, να παρουσιάζει εξανθήματα, γενικώς προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σωματικό κομμάτι, αλλά όπως είπαμε και με το ψυχολογικό..."

Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία της κατάστασης που ονομάζουν "στρες"; 

Γιατί ως γνωστόν, όταν η σύγχρονη ιατρική "δολοφόνησε τον Ιπποκράτη", έκτοτε δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την αιτία της ασθένειας, παρά μόνο με τα συμπτώματα της.

Δείτε σχετικά:ΠΟΙΟΣ ''ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ'' ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ;

ΠΟΙΟΣ ''ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ'' ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ; (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Τα αποτελέσματα αυτής της κατεύθυνσης που πήρε η "ιατρική επιστήμη" σχεδόν 100 χρόνια πριν, τα βλέπουμε σήμερα με την έξαρση ψυχικών και σωματικών ασθενειών και την συνεχή εμφάνιση νέων. 

"... Σίγουρα έχει να κάνει με τις συνθήκες διαβίωσης, τις συνθήκες εργασίας, τις κοινωνικές σχέσεις, τις προσωπικές σχέσεις, το πολιτικό κλίμα, την οικονομική κατάσταση και το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο έχει επεισέλθει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια των μνημονίων....μας λέει ο κ. Δάρας και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε γιατί αν σκεφτούμε έναν-έναν τους παράγοντες που προανέφερε... μόνο η σκέψη σχετικά με αυτούς, είναι ικανή να μας προκαλέσει άγχος και στρες, - ιδιαίτερα την σημερινή εποχή που ζούμε !!

Άρα είναι ΟΛΟ το περιβάλλον και ο τρόπος που επιβιώνουμε- και όχι διαβιώνουμε- μέσα σε αυτό που δημιουργεί το στρες...

 Και εδώ δημιουργούνται οι ερωτήσεις:

Και ποιος διαμορφώνει αυτό το ασφυκτικό νοσηρό περιβάλλον που ζούμε όλοι μας;

 Ποιος καθορίζει τις "στρεσογόνες συνθήκες";;; Είναι οι επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα του βίου μας από το πολιτικό-οικονομικο-κοινωνικό μέχρι το προσωπικό; 

Και κατά πόσο οι επιλογές  είναι "ΜΑΣ" και δεν χειραγωγούνται μέσω του ελέγχου της πληροφορίας, που ποτέ δεν "φέρει το πλήρες"; Παρά μόνο διαστρεβλώνεται ή αποκρύπτεται, ώστε να βρισκόμαστε συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο λανθασμένων "επιλογών" που μας οδηγούν ξανά και ξανά σε στρεσογόνα αδιέξοδα;;

"... Σκεφτείτε ότι τα πάντα μέσα στον κρατικό μηχανισμό είναι σαν γρανάζια. Το ένα είναι αλληλένδετο με το άλλο.... Η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει μόνο τον πολίτη, αν δεν προστατεύσει το ίδιο το σύστημα "υγείας"... δεν μπορεί να μην ελέγχει και να μην προφυλάσσει το σύστημα αυτό -και για τους γιατρούς- με νόμους... δεν γίνεται να υπάρχει ένα ασύδοτο εμπόριο από τις φαρμακοβιομηχανίες με πριμ, με χρηματοδοτήσεις σε διαδικασία της χρηματικής απολαβής και να αφήνουν δεύτερη την αξία του Ανθρώπου...Από την στιγμή που χάνεται αυτή η ηθική, αυτός ο ηθικός κανόνας, αυτό το ηθικό θεμέλιο, τότε μια κοινωνία γκρεμίζεται..." μας δηλώνει ο κ. Δάρας.

Και επειδή το... "ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"  ...συνέπεια της κατάπτωσης όλων των Αξιών της Ανθρώπινης κτίσης μας και των νόμων της ίδιας της φυσιολογίας μας, είναι κι όλη αυτή η σαπίλα και η διαφθορά που βλέπουμε με σκάνδαλα επί σκανδάλων από τον "κρατικό" μηχανισμό και στον τομέα της Υγείας και τα οποία συνεχώς μπαίνουν κάτω από το χαλί... μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και να κάνει "καθαρίσει" μια και καλή τον  οίκο του, αν θέλει να βρει την υγειά του!

Και συνεχίζει"... Να σας πω μόνο στατιστικά ότι μέχρι το 2014 και δεν φτάνω μέχρι σήμερα... τα συμπεράσματα είναι όλων των πολιτών και των τηλεθεατών σας... μέχρι το 2014 το 4,7% έχει κάποιο ψυχικό νόσημα... έχουμε δηλαδή αύξηση από την προ μνημονίου εποχή 80!!!... Όταν λοιπόν το "κράτος" έρχεται και παίρνει τα στατιστικά και βλέπει το 80% αύξηση... όχι μόνο είναι τεράστιο το νούμερο, ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ; Είδατε να συμβαίνει κάτι γι αυτό; Δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως... ίσα - ίσα πράττουμε ως κράτος με τέτοιο τρόπο ώστε να στέλνουμε τους πολίτες μας ακόμα πιο βαθιά στην κρίση...

Και διερωτάται ο κ. Δάρας " ... πώς μπορεί η ιατρική να προσεγγίσει με χημεία, φαρμακολογικά ένα πρόβλημα,  μια ασθένεια της ψυχής, όταν μια ψυχή δηλαδή, έχει χάσει το σθένος της, Αυτό ξέρετε πώς το κάνουμε;; Όταν ο άνθρωπος σταματήσει να κάνει αρνητικές σκέψεις...!..".. Πώς μπορεί να συμβεί   όμως αυτό, εφόσον αντιλαμβάνεται στο περιβάλλον του ότι τα πάντα είναι αρνητικά και οι προσλαμβάνουσες που δέχεται είναι μόνο αρνητικές;;; ..."

Είναι σαφές ότι η μόνη λύση είναι ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

 Και όπως μας επιβεβαιώνει ο κ. Δάρας "... και το περιβάλλον στην οικονομία και το περιβάλλον στην υγεία, στον πολιτισμό, στα εθνικά θέματα, στην διαβίωση μας, στην στέγαση μας, στην εξασφάλιση μας... γιατί...ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΣΤΕΓΑΝΑ, ΜΕ ΗΘΙΚΗ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Μετά από τόσα χρόνια πορείας,  έχει αποδειχτεί πλέον ότι...
 
Αν δεν αλλάξει όλο το περιβάλλον της Πολιτείας μας ... και για την ακρίβεια, αν δεν γίνουμε πραγματική Πολιτεία η οποία να διοικείται από τους ίδιους τους Πολίτες της και όχι από κομματικά και εταιρικά συμφέροντα που διαμορφώνουν με παράνομους νόμους το νοσηρό ημίτρελο περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας και πλουτίζουν από αυτό... 

Τότε ο αφανισμός μας  ως Ανθρωπότητα είναι μονόδρομος! 

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε εμείς;

Όσο και αν δυσκολευόμαστε να το αντιληφθούμε, ιδιαίτερα την ώρα που μας καταβάλλει το άγχος και το στρες της επιβίωσης, όσο και να βαλλόμαστε από όλο αυτό το άδικο που ζούμε και νιώθουμε φοβισμένοι, απομονωμένοι και ότι είμαστε πολύ "λίγοι" για να σταματήσουμε την κατρακύλα....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. 
 ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Α-ΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

 Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙ-ΛΟΓΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.
Κλείνοντας, να αποτυπώσουμε τα τελευταία λόγια του κ. Δάρα και ο καθείς ας κάνει τους συνειρμούς του..." Θέλουμε ενεργούς Πολίτες... πολίτες που θα δουν ότι όλα αυτά τα έχουμε ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ υπογράψει!... πολίτες που θα δουν ότι στο σύστημα διακυβέρνησης πραγματικής Δημοκρατίας που θέτουμε και παραθέτουμε, έχουμε βάλει και πάνω από όλα, ένα ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που θα γίνει θεσμός με την ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ... και θα μπει πάνω από το Σύνταγμά μας, έτσι ώστε πότε και κανένας να μην μπορεί να παραβιάσει την οποιαδήποτε αξία, τον σεβασμό, την ηθική, το δίκαιο, τις αξίες, τις αρχές τους Νόμους της Νομοτέλειας, την φυσιολογία του Ανθρώπου, το περιβάλλον, το κράτος, την ασφάλεια...να μην μπορεί κατά το δοκούν να βλάψει, γιατί θα υπάρχει μια δικλείδα ασφάλειας με την οποία θα ελέγχονται τα πάντα! Και να μπορεί να ελέγχει ο ίδιος ο Πολίτης... κι ο πολίτης σήμερα είναι "σβηστός"... πρέπει να ενεργοποιηθεί και πρέπει να αναλάβει δράση... άρα αναλαμβάνοντας δράση, θα μπορέσει ο ίδιος να διαχειριστεί και να παράξει πολιτική... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! 'Οχι αυτό το κακώς κείμενο, αυτό το μόρφωμα που βλέπουμε... αυτό που κάνουν οι σημερινοί "πολιτικοί"ν είναι μια μαρκετίστικη διαδικασία πώλησης υποσχέσεων, πώλησης ελπίδας και ευχολογίων!!!

ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Οι μη φυσιολογικές συνθήκες στις οποίες βιώνει ο άνθρωπος (οικονομικές, πολιτειακές, κοινωνικές, περιβαλλοντολογικές) έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένους δείκτες άγχους και στρες και την πανδημιακή εξάπλωση των ψυχικών νοσημάτων. Οι επιπτώσεις του άγχους στην ψυχική υγεία είναι άμεσες, βαθμιαίες και έμμεσες. Πανικός, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, κατάθλιψη, κατάχρηση ουσιών, αυτοκτονικότητα, ψυχοσωματικά νοσήματα, αυτοάνοσα, άσθμα, καρδιοπάθειες.


Ενώ οι μελλοντικές επιπτώσεις στην κοινοτική υγεία είναι η αυξημένη κοινωνική αστάθεια, αυξημένη διαπροσωπική επιθετικότητα και κακοποίηση, αυξημένη βία και εγκληματικότητα.

Πώς επιδρά το στρες στον άνθρωπο, πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τους πολίτες, πώς θα αλλάξουμε τελικά όλο αυτό το ψυχοσωματικά επικίνδυνο περιβάλλον;

Τις απαντήσεις δίνει ο κ. Δάρας Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" και Υποψήφιος Βουλευτής, στην εκπομπή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον Στέφανο Σουφλερό.




ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ