Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Αυγ 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) 4' ΑΛΗΘΕΙΑΣ -ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑ!

 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ...

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑ!

"...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ.

ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 1947. 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.


«Δ. ΜΠΑΤΣΗΣ: "Το βιβλίο μου το εξαφάνισαν από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε. Η "άρχουσα τάξη" δεν θέλει ελεύθερη και ανεξάρτητη την Ελλάδα". 
Συνέλαβαν τον Δημήτρη Μπάτση και τον εκτέλεσαν, γιατί αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξη του τεράστιου ορυκτού πλούτου στο υπέδαφος της χώρας. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
Αποκάλυψε και την επιδίωξη των αμερικάνων να αρπάξουν αυτόν τον ορυκτό πλούτο με την σκοτεινή 70 ετή Σύμβαση COOPER.

"ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ COOPER, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ"  γράφει ο Δημήτρης Μπάτσης
Τον σκότωσαν γιατί ήταν πατριώτης. Για τον ίδιον λόγο δολοφόνησαν και τον βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη αλλά και πολλούς άλλους ακόμα.
ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. 'Ενας από αυτούς τους αξιόλογους Έλληνες ήταν ο Αλέκος Παπαγεωργίου. 
52 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Τον θεωρούσαν λίαν επικίνδυνο επειδή κατά την διάρκεια της κατοχής από τους Γερμανούς, αυτός έφτιαχνε βόμβα και χειροβομβίδες για την αντίσταση. Τον κατηγόρησαν ως κομμουνιστή, ενώ αυτός τα όπλα που έφτιαχνε τα έδινε και στους αριστερούς αντάρτες και του ΕΛ.ΑΣ και στους δεξιούς του ΕΔΕΣ

-«ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ;»

-Α. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:«ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ!... ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ; ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ;ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΠΟΙΟΝ;ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Ο ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ»
Και για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα της καταστροφής το πρώτο πράγμα που απαίτησε η εξουσία της Ευρώπης από την Ελλάδα ήταν η καταστροφή της Πρωτογενούς Παραγωγής.
Έδιναν επιδοτήσεις για να πετάξουν οι αγρότες τα προϊόντα τους στις χωματερές και να ξεριζώσουν και τα δέντρα τους. 
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ.
Επίσης εξαφάνισαν και τα εμπορικά πολυκαταστήματα, ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ, ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, επειδή δεν ήσαν κρατικά για να τα κρατήσουν με νόμο τα έκαψαν με γκαγκστερικό τρόπο. Στην θέση τους φύτρωσαν τα ξένα πολυκαταστήματα: «PRAKTIKER, CARREFOUR, IKEA, LIDL”...
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ.
«ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ» ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
Το είπε ο Κίσσινγκερ, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι όντως εκεί κτυπάνε!
ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ..."



Σε αυτό το ολιγόλεπτο βιντεάκι λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες! Η Σύμβαση COOPER κυρώθηκε με τον νόμο 2220/17-2-1940 επί Μεταξά για 70 χρόνια.
Ουσιαστικά παραχώρησαν σε αμερικάνικη εταιρία το προνόμιο εκμετάλλευσης της δύναμης του ύδατος του ποταμού Αχελώου- κι όχι μόνο- για την παραγωγή της ηλεκτροχημικής ενέργειας, όπως και παραχώρησαν οριστικά την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.
Το "ΟΧΙ" του Μεταξά, στην ουσία, ήταν ένα μεγάλο "ΝΑΙ" στην πλήρη εκμετάλλευση από τις ξένες δυνάμεις όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας.

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσεις πολλά που δεν μας έχουν πει για να κατανοήσεις δικαιότερα τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας τόσα χρόνια τώρα... 

ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER/UNRRA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ


Όπως κι αυτό...

Η κατοχή πλέον δεν χρειαζόταν όπλα. Η οικονομική υποτέλεια ήταν αποτελεσματικότερη, όπως αποδείχθηκε στην πορεία- καθώς ο εχθρός δεν ήταν ορατός και έτσι δρούσε ύπουλα τόσα χρόνια και τα διάβρωνε όλα εκ των έσω.
Τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα και έπεται συνέχεια... αν τους αφήσουμε!

Όταν έληξε η Σύμβαση COOPER το 2010, μετά από 70 χρόνια, μας επέβαλαν το πρώτο μνημόνιο. Τυχαίο; Τύχη δεν υπάρχει! Παρέδωσαν λοιπόν την Εθνική μας Κυριαρχία ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ!!!
Κατά τα άλλα, βγαίνουν στα κανάλια με φανφάρες για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας!
Η Ελλάς δεν έπρεπε να αναπτυχθεί, έπρεπε να μείνει υποτελής και υποδουλωμένη σε "χρέος" για να αναπτύσσονται εις βάρος μας όλες οι δήθεν "βιομηχανικές χώρες".

Αυτό το αποδεικνύουν οι συνθήκες που υπογράφησαν από την Ίδρυση του "ανεξάρτητου" ελληνικού κράτους, που όμως κυρίαρχο και ανεξάρτητο δεν υπήρξε ποτέ!
Στην πραγματικότητα ιδρύθηκε το "αληθές προτεκτοράτο" των τριών μεγάλων δυνάμεων "Βασίλειο της Ελλάδος" κι όχι των Ελλήνων, οι οποίες ήθελαν και να επιβάλλουν την επιρροή τους στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο μέσω της δικής μας υποδούλωσης.
(ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 1827, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 1830, ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1832) 

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Στο ELEFSIS TV KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ υπάρχει πληθώρα εκπομπών με σκοπό την πλήρη ενημέρωση μας μέσω αποδείξεων και στοιχείων και εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας η πραγματική ιστορία...

Για να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς, έπρεπε οι Έλληνες πολίτες να μην γνωρίζουν την πραγματική ιστορία. Η αλλοίωση της ιστορίας, του πολιτισμού, της γλώσσας  μας και τελικά της μνήμης μας μας οδήγησαν στην άγνοια και στην λήθη...και εν τέλει στον αφανισμό μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Και μας αποκάλυψε τον πλούτο μας και την πραγματική δύναμη μας!
Τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν εντέχνως μέσα από φανφάρες και ψευτοιδεολογίες που όλες κατέπεσαν με το πέρασμα των χρόνων. Το μόνο που εξυπηρετούσαν ήταν να μας κρατούν διαιρεμένους!
Αποδεδειγμένα πλέον, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από το τιμόνι της χώρας, εφάρμοσαν την ίδια γενοκτονική πολιτική και ακόμα συνεχίζουν. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την συνέχεια των ίδιων των νομοθετημάτων τους...Κανείς δεν κατήργησε κανένα νομοσχέδιο προηγούμενης κυβέρνησης, ακόμα και αν φώναζε ως αντιπολίτευση!! 

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΝΑΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ!


Γι αυτό κι όλα τα κόμματα σύσσωμα τάχθηκαν εναντίον του και συμμετείχαν  συντονισμένα σε όλον αυτόν τον οχετό λάσπης που έριξαν προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρύψουν την αλήθεια... γιατί αν αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες και κατανοήσουν τι έχει συμβεί, αυτό αυτομάτως σηματοδοτεί και το τέλος της ύπαρξης τους. 

Γι αυτό δέχθηκε αυτόν τον πόλεμο με αποκορύφωμα την πολιτική του δίωξη... ώστε να κλείσουν τα στόματα, να φοβηθούν οι πολίτες και να μην πλησιάσουν για να γνωρίσουν την δυνατότητα που έχουμε σήμερα, όλοι μαζί, ως σύνολο, ως μία μονάδα, ως Έθνος.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ Α Σ Υ Λ Ι Α ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.

ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ  ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ! 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΤΑΜΕΙΟ".
ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ