Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

2 Αυγ 2022

(Βίντεο) Και μας τα παίρνουν και τα χρυσοπληρώνουμε!!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΠΛΑΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ!

"Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή ήταν μια κακιά γυναίκα, η Κρουέλα ντε Βιλ που έκλεβε πλακούντες και τους πουλούσε για να γίνουν κρέμες και βλαστοκύτταρα… 
Όταν έμαθε ότι κάποιες μανούλες κατάφεραν να γλυτώσουν τους πλακούντες από τα νύχια της, λύσσαξε και άρχισε να τις καταδιώκει και να τις απειλεί… 
Όμως οι μανούλες δεν φοβήθηκαν και έκρυψαν τους πλακούντες στις αυλές τους, κάτω από όμορφα δεντράκια. 
Η Κρουέλα ντε Βιλ έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, μέχρι που κατέληξε σε ένα μέρος που κλείνουν όλους αυτούς τους ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα. 
Μια φορά κι έναν καιρό η Κρουέλα ντε Βιλ (δηλαδή η κακιά της πόλης) έγινε σκέτη Κρουέλα και οι αυλές γέμισαν όμορφα δεντράκια."


Και επειδή τα μυθιστορήματα, συνήθως, είναι μια μυθοποιημένη πραγματικότητα, ας δούμε και μια ιστορία που το αποδεικνύει:

Στις 10-1-2014 έγινε μια δίκη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης με 79 κατηγορούμενους(γονείς, γιατρούς και μια μαία).

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια συμμορία οργανωμένου εγκλήματος αλλά για γονείς που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους μέσα στον φυσικό χώρο του σπιτιού τους και για γιατρούς που βεβαίωσαν ότι συνέβησαν, πράγματι, αυτές οι γεννήσεις! (πριν απ' αυτήν τη δίκη είχε προηγηθεί και μια "προεργασία" από άλλες) όπως θα δείτε σε link πιο πάνω).
Και ποια κατηγορία θα μπορούσε να απαγγελθεί εναντίον των ανθρώπων αυτών, θα αναρωτιόταν, εύλογα, ένας φυσιολογικός άνθρωπος... 
Όταν οι άνθρωποι εισέρχονται σε κανάλια αφύπνισης και αρχίζουν να παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο του εαυτού τους και της ζωής τους, τότε μπαίνουν σε μια διαδικασία όπου οι πράξεις τους δεν παράγουν κανένα κέρδος για τους άψυχους εχθρούς τους και έτσι, αυτοί περνάνε στην αντεπίθεση και για να αποκαταστήσουν τα διαφυγόντα κέρδη και, κυρίως, για να σταματήσουν πάνω στο ξεκίνημα τους τέτοιες πράξεις αφύπνισης, ώστε να μη γίνουν συλλογικές. Και εφευρίσκουν κατηγορίες.

Οι κατηγορίες λοιπόν, για τις μητέρες ήταν ότι δεν παρέδωσαν τον πλακούντα στις εταιρείες ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και έτσι μόλυναν το περιβάλλον(!), μαζί με διάφορα υπονοούμενα ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών και για τους γιατρούς ότι βεβαίωσαν ψευδώς γεννήσεις, εφόσον δεν υπάρχουν οι πλακούντες που το αποδεικνύουν! 

Η μία από τις κατηγορούμενες μητέρες ήταν η Μαρία-Μυρτώ Γρίβα, κόρη του γνωστού ψυχιάτρου και ερευνητή Κλεάνθη Γρίβα ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο και κατέδειξε ότι πίσω από όλη αυτήν την ιστορία που κατασκευάστηκε για να διωχθεί, στην πραγματικότητα, ο τοκετός στο σπίτι, κρύβονται άνομα οικονομικά συμφέροντα που τα διέκρινε σε επιχειρηματικά και συντεχνιακά, συνοψίζοντας τα ως εξής: 

"Τα επιχειρηματικά αφορούν (α) τις εταιρείες διαχείρισης βιολογικών αποβλήτων (που ανταγωνίζονται λυσσαλέα για την ανάληψη του «έργου»),
 (β) τις εταιρίες εκμετάλλευσης του πλακούντα (για την παρασκευή καλλυντικών και την καλλιέργεια βλαστοκυττάρων), 
και (γ) τις ιδιωτικές κλινικές που παρέχουν «τοκετό σαν στο σπίτι». 

Τα συντεχνιακά αφορούν την μονοπώληση των τοκετών στο σπίτι από μαίες δημοσίους υπαλλήλους που, ως τέτοιες, δεν μπορούν ούτε να παρέχουν ιδιωτικό έργο ούτε και να συνεργάζονται ή να προβάλλουν τον «τοκετό σαν στο σπίτι», που γίνεται σε μία μόνο ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης". 

Οι γονείς, έμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, δηλώνοντας ότι ανεξάρτητα, από την έκβαση του δικαστηρίου, ποτέ δε θα παρέδιδαν τον πλακούντα που είναι δέντρο ζωής σε εταιρείες αποβλήτων και φυσικά, όλο αυτό το σαθρό κατηγορητήριο κατέπεσε και δικαιώθηκαν.

Κι εμείς τι θα μπορούσαμε να πάρουμε από όλα αυτά τα γεγονότα;;;
 
Μήπως αν μαθαίναμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τον πλακούντα, αναθεωρούσαμε στο μέλλον κάποιες επιλογές σε σχέση με τον τόπο του τοκετού;


ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ!
(Από το προφίλ Alexandros Kalathos).

"Κόβουν σκόπιμα τον δεσμό του πλακούντα νωρίς στερώντας στο μωρό το 30% του αίματος που είχε σχεδιάσει η φύση να λάβει καθώς και τα πιο σημαντικά αντισώματα που περνάει στο τέλος με την ροή της σύνδεσης μητέρας-βρέφους.

Φυσικό θα ήταν το νεογέννητο να μένει στο στήθος της μητέρας τουλάχιστον μία ώρα μετά τη γέννηση. Ως εκ τούτου, ο ομφάλιος λώρος έχει μήκος μόνο 50 έως 60 εκατοστά, αρκετά για να φτάσει το μωρό στο στήθος της μητέρας. 

Και τώρα δεν μιλάω μόνο για θετικά συναισθήματα προς τη μητέρα και το παιδί, αλλά και για μετάγγιση αίματος από πλακούντα. Το ένα τέταρτο του αίματος του νεογέννητου βρίσκεται ακόμα στον πλακούντα κατά τη γέννηση, και αν αφήσουμε τον ομφάλιο λώρο ανέπαφο για τουλάχιστον 25 λεπτά, το μωρό θα απορροφήσει το υπόλοιπο αίμα και δεν θα πάσχει από αναιμία, όπως συμβαίνει συχνά.

TA ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

Τα βλαστοκύτταρα προκύπτουν από τη σύλληψη και βρίσκονται στον πλακούντα, το εξωτερικό όργανο που ταΐζει το μωρό σας για 9 μήνες.

 Τα βλαστοκύτταρα του μωρού σας είναι ευφυή κύτταρα που μεταφέρονται από τον πλακούντα στον οργανισμό του νεογέννητου, εκτός από τις περιπτώσεις που ο ομφάλιος λώρος κόβεται/σφίγγεται για 25 λεπτά λόγω ενδεικτικής μετάγγισης αίματος από τον πλακούντα. 

Επιπλέον, αυτά τα βλαστοκύτταρα θα επιδιορθώσουν τυχόν ανωμαλίες μετά τον τοκετό και βλάβες του παιδιού σας.

Καταλάβατε τώρα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που θέλουν τα βλαστοκύτταρα του παιδιού σας;

Γι' αυτό σε παρακαλώ, αγαπητή ΜΑΜΑ, μην αφήνεις τον εαυτό σου να αγοράζεται και να γεμίζει με ψέματα, μορφώσου σχολαστικά πριν βγάλεις χιλιάδες ευρώ από την τσέπη σου μόνο και μόνο για να ξεφορτωθείς τα βλαστοκύτταρα του δικού σου παιδιού και το αίμα του από πλακούντα(150 ml).''

Σύμφωνα με τον DITTY DEPNER - Θεραπευτή και Ιδρυτή του The Holistic Renaissance Concept και Σύμβουλο Ολιστικής Γονιμότητας)


Πράγματι υπάρχει ένας πόλεμος ενάντια στην φυσιολογία μας που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια τώρα και στις ημέρες μας κορυφώνεται ...

Δεν μιλάμε μόνο για τις παρεμβάσεις που δεχόμαστε όσον αφορά στην τροφή, στο νερό και στο αέρα, δηλαδή στο περιβάλλον μας που έχουν άμεσες συνέπειες στην υγεία μας.

Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε την συγκεκριμένη παρέμβαση σε αυτή την κρίσιμη φάση της γέννηση μας και αμέσως μετά, που κόβεται ο ομφάλιος λώρος και όσες μητέρες γεννήσαμε σε κάποιο μαιευτήριο γνωρίζουμε πόσο απότομα και βίαια συμβαίνει αυτό!! Και όπως αντιλαμβανόμαστε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία!
 
Στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα μετά από το 14')  αναλύονται οι  παρεμβάσεις που δεχόμαστε από την κοιλιά της μητέρας μας μέχρι να ενηλικιωθούμε... και πώς αυτές επηρεάζουν την ψυχική και την σωματική μας υγεία. 

Οι περισσότερες παρεμβάσεις είναι γνωστές σε όλους, και τείνουν να θεωρούνται "κανονικές", γιατί καθιερώθηκαν με τα χρόνια για το... "καλό" της μητέρας και του νεογέννητου που αφήνονται στα χέρια της... "επιστήμης"! 

 Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν τις πραγματικές συνέπειες που έχουν και πώς διαμορφώνουν το "περιβάλλον" για μετέπειτα ψυχοσωματικές ασθένειες. 

Τι συμβαίνει στο υπερεργαλείο που λέγεται "εγκέφαλος" όταν παρεμβαίνουν στην φυσιολογική διαδικασία του τοκετού και πώς αυτό επηρεάζει την μετέπειτα ζωή μας ως ενήλικοι;

Ποιες είναι οι συνέπειες της έλλειψης του σωστού θηλασμού;

Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος των γονιών μετά τον απογαλακτισμό του παιδιού;

Πώς ενεργοποιούνται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας μέσω της γραφής; 

Και τέλος και πιο σημαντικό: Τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς για να αλλάξουμε όλο αυτό το άρρωστο περιβάλλον μέσα στο οποίο ο Άνθρωπος έχει μετατραπεί σε εμπόρευμα και προϊόν εκμετάλλευσης των εταιριών που ελέγχουν από την γέννηση μέχρι και τον θάνατο μας...

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚEΦΑΛΟ ΤΟΥ


Τα παρακάτω links θα σας βοηθήσουν να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το θέμα...





ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ