Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

30 Μαΐ 2022

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ" ΓΙΑ.... ΚΛΑΜΜΑΤΑ!


Γέμισαν ξανά με ράντζα τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, μετά τη μικρή «ανάπαυλα» που κατεγράφη εν μέσω πανδημίας. Το φαινόμενο με τα ράντζα παρουσιάζει κατακόρυφη αύξηση, ενώ πλέον εκτός κλινικών νοσηλεύονται και ασθενείς που χρειάζονται ΜΕΘ.

Το ethnos.gr παρουσιάζει ενδεικτικές φωτογραφίες από το Σισμανόγλειο της Αθήνας όπου ασθενής είναι διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ επί 28 ώρες, επειδή και οι 17 κλίνες της ΜΕΘ (14 γενική ΜΕΘ, 3 COVID) είναι γεμάτες. Φαινόμενο χαρακτηριστικό για το τι επικρατεί σήμερα στο ΕΣΥ.

Οι αιτίες για τα ράντζα

Τα ράντζα που είχαν μειωθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, επανεμφανίστηκαν πιο έντονα, με εκατοντάδες ασθενείς να περνούν ακόμη και βαριές ασθένειες σε πρόχειρα κρεβάτια στους διαδρόμους.

Η κατάσταση είναι ασφυκτική σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της πρωτεύουσας όπως είναι το Αττικόν, το Γ. Γεννηματάς και ο Ευαγγελισμός. Παρότι οι αρμόδιοι των νοσοκομείων προσπαθούν να ανακατανείμουν τα περιστατικά, δεν υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα της μεταφοράς των πασχόντων σε άλλα νοσοκομεία.

Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση φαίνεται ότι χειροτέρεψε, ενώ παρά τις διαμαρτυρίες των ασθενών, στις περισσότερες περιπτώσεις δίνονται εξιτήρια ακόμη και στον…διάδρομο.

Οι αιτίες είναι γνωστές στο υπουργείο Υγείας και είναι μεταξύ άλλων:

Αλλαγή στο πρόγραμμα εφημεριών. 

Μετά την πλήρη λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων έπειτα από 2 χρόνια πανδημίας, έχουν αλλάξει τα νοσοκομεία που συνεφημερεύουν. 
Για παράδειγμα ενώ το Γ. Γεννηματάς εφημέρευε μαζί με το Σωτηρία πλέον εφημερεύει με το Σισμανόγλειο.

Η μακρινή απόσταση όμως μεταξύ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και του Σισμανογλείου, προκαλεί περισσότερες δυσκολίες στις μεταφορές των ασθενών με το ΕΚΑΒ. Στο παρελθόν το Γ.Γεννηματάς εφημέρευε με το «Σωτήρια» που απέχουν λίγα μέτρα.

Άλλος ένας βασικός λόγος που επανεμφανίστηκαν τα ράντζα φαίνεται να σχετίζεται με την πανδημία. Πολλοί ασθενείς από τον φόβο για τον κορονοϊό, απέφευγαν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και μεταχρονολογούσαν τις ιατρικές τους ανάγκες. 

Έτσι σήμερα οι επισκέψεις στα νοσοκομεία είναι περισσότερες σε σύγκριση με το παρελθόν, αφού έχουν συσσωρευτεί πολλά περιστατικά που δεν είχαν αντιμετωπισθεί.

Η τρίτη αιτία στην οποία αποδίδουν το φαινόμενο οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας είναι η έλλειψη Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου στο Λεκανοπέδιο όπου θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν κάποια από τα περιστατικά.

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, ειδική ομάδα στο υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο επεξεργάζεται νέο επιχειρησιακό σχέδιο για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. 

Οι βασικές «γραμμές» του επιχειρησιακού σχεδίου είναι ήδη έτοιμες ώστε να λυθεί το πρόβλημα που βασανίζει εκατοντάδες ασθενείς.

Ειδικότερα σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ethnos.gr, το σχέδιο περιλαμβάνει:

Γενικότερη αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας στις εφημερίες των νοσοκομείων της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).
 Σήμερα οι εφημερίες των νοσοκομείων στο λεκανοπέδιο γίνονται σε διαφορετικές ώρες ανάλογα την περιοχή. Γεγονός όμως που δεν διευκολύνει τη μεταφορά των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία.
 Το σχέδιο προβλέπει να υπάρχει ενιαίο ωράριο ώστε να μπορούν να διακομίζονται περιστατικά από νοσοκομεία της 1ης ΥΠΕ και στη 2η ΥΠΕ.

Συνδρομή Κέντρων Υγείας κατά τη διάρκεια των εφημεριών των νοσοκομείων, ώστε να παραλαμβάνουν περιστατικά που δεν χρειάζονται νοσηλεία. Ωστόσο το σημείο αυτό φαίνεται να σκοντάφτει στην έλλειψη προσωπικού στα Κέντρα Υγείας.

Διατήρηση στις εφημερίες των νοσοκομείων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα πρόσφατα όπως είναι το ΝΙΜΤΣ.

 Το συγκεκριμένο στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ εξυπηρετούσε μόνο τους ασφαλισμένους του στρατού, εντάχθηκε στις εφημερίες προκειμένου να πάρουν «ανάσα» τα υπόλοιπα νοσοκομεία του ΕΣΥ και να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς.




Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΟΡΑΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ" ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΝΟΣΕΙ !!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΤΟΥ 2019, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 42% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΘ;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, 
ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ... ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ", ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ.

ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ  ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΙΕΣ "ΑΙΤΙΕΣ" ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ" ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ  ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!! 

ΤΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ" ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ... ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: "φαίνεται να σκοντάφτει στην έλλειψη προσωπικού στα Κέντρα Υγείας".

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ... ΤΣΙΡΟΤΑ!!!

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ" ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ -ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

                            ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς












Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ