Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Ιουν 2022

(Βίντεο) Ο ακρογωνιαίος λίθος ενός ισχυρού και υγιούς οργανισμού

 

Η συγκεκριμένη εκπομπή που έρχεται να δώσει πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα για το πώς μας "προγραμματίζουν" να είμαστε ευάλωτοι και μας πηγαίνει στην αρχή της ζωής μας και του βίου μας, αμέσως μετά τον τοκετό. 

Ο κ. Μπλιάτσος μέσα από αυτή την εκπομπή μας αναλύει και μας αποδεικνύει ποιος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας ενός ισχυρού και υγιούς οργανισμού και μας παρουσιάζει την μοναδικότητα αυτού του θαυμαστού μηχανισμού της φύσης, που ο μητρικός θηλασμός. 

Μια εκπομπή που θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους γονείς ...

Η περίοδος του θηλασμού έρχεται ως συνέχεια της εγκυμοσύνης όπου το έμβρυο συνδέεται άμεσα με την μητέρα μέσω του ομφάλιου λώρου και μέσω αυτής της διασύνδεσης κατά την οποία μεταφέρονται όχι μόνο θρεπτικά συστατικά, αλλά και πληροφορίες, το έμβρυο αναπτύσσεται και γεννιέται.

Ο ομφάλιος λώρος κόβεται, αλλά  η διασύνδεση μητέρας-βρέφους συνεχίζεται μέσω του τρόπου και της διαδικασίας του θηλασμού. 

Τι συμβαίνει όμως όταν οι νέες μητέρες αδυνατούν να θηλάσουν για διάφορους λόγους  και καταφεύγουν στα υποκατάστατα μητρικού γάλακτος;

" Αν δεν έχω ουσιώδη λόγο, κάποια ασθένεια που χρήζει φαρμακευτικής αντιμετώπισης, αν δεν έχω ιδιαίτερο μεγάλο πρόβλημα δεν μπορώ να αποκόψω το βρέφος από τον θηλασμό, γιατί εξακολουθεί να συνδέεται με τον οργανισμό μου... Το μητρικό γάλα δεν έχει  μια συγκεκριμένη σύνθεση, έχει ένα τεράστιο χαρακτηριστικό η οποία είναι η μοναδικότητα του ανάλογα την στιγμή και την κατάσταση του βρέφους! εξατομικεύεται με αυτόματες διαδικασίες.... Η εντολή για την παραγωγή του μητρικού γάλακτος, μια εγκυμονούσα πέρα από τις υπόλοιπες αλλαγές στο σώμα της, αντιλαμβάνεται και διαφοροποίηση στο στήθος της γιατί προετοιμάζεται ο οργανισμός για τον θηλασμό.... Δύο τμήματα του εγκεφάλου συμμετέχουν ο υποθάλαμος και η υπόφυση.... Το μητρικό γάλα παράγεται την στιγμή που το ζητάει το βρέφος κατά παραγγελία. Άλλη είναι η σύνθεση του αν είναι αγόρι, άλλη αν είναι κορίτσι, ή αν είναι καλοκαίρι πρωί ή χειμώνας βράδυ... έχει παρατηρηθεί η μοναδικότητα του γάλακτος και σε δύο ίδια δίδυμα!.... Βλέπουμε να διαφοροποιείται η σύνθεση του κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και κατά την διάρκεια του θηλασμού, μετά από τους 8-12 μήνες πάλι διαφοροποιείται και γίνεται λιγότερο σε ποσότητα, αλλά πιο θρεπτικό και χορταστικό... Όταν ο θηλασμός γίνεται το πρωί έχει περισσότερη σεροτονίνη, ενώ το βράδυ παράγεται μελατονίνη... " μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος.

Πώς ο θηλασμός κατευθύνει τις μελλοντικές μας διατροφικές προτιμήσεις

Πώς συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί  να αντικατασταθεί αυτή η μοναδική προσαρμοστικότητα του μητρικού γάλακτος με οποιοδήποτε τεχνητό υποκατάστατο;

Πώς είναι δυνατόν λοιπον να κατασκευάσουν ένα "γάλα" για όλα τα βρέφη και για όλον τον πλανήτη;

Αρκεί να δούμε την "πατενταρισμένη σύνθεση" των υποκατάστατων, του "εμπλουτισμένου" γάλακτος, για να καταλάβουμε... 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ίδιοι υποχρεώνονται κατά κάποιο τρόπο να αναγράφουν πάνω στο κουτί ότι "το γάλα της πρώτης βρεφικής ηλικίας δεν υποκαθιστά το μητρικό". 

Αλλά πόσοι διαβάζουν τα "ψιλά γράμματα" και πόσοι  γνωρίζουν κι αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα του θηλασμού και τις συνέπειες που έχει στην υγεία του βρέφους όχι μόνο η μερική ή ολική έλλειψη του και φυσικά, ο τρόπος που συμβαίνει η διαδικασία, αλλά κι η απότομη διακοπή του, όπως μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος

Με ποιες διαδικασίες άραγε έχει γίνει ο "εμπλουτισμός" του υποκατάστατου του μητρικού γάλακτος; 

Αρκεί να δούμε δύο συγκεκριμένες διαφάνειες που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια της εκπομπής για να αντιληφθούμε ότι υπάρχει ένα νομοτελειακό σχέδιο στο πλαίσιο λειτουργίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μετάλλων αλλά  και των μετάλλων και με τις βιταμίνες. 

Τι συμβαίνει αν λείψει έστω κι ένα από αυτά τα συστατικά;

Ο κ. Μπλιάτσος μας δίνει ένα δείγμα: "... Λέμε ότι χρειάζεται ο οργανισμός μας ασβέστιο, αλλά για να το απορροφήσω, πρέπει να έχω μαγνήσιο. Αν δεν έχω μαγνήσιο, δεν μπορώ να απορροφήσω το ασβέστιο... Για να μπορέσω να απορροφήσω από την διατροφή μου σίδηρο, πρέπει να έχω βιταμίνη C και Β12..."

Πώς θα εξασφαλίσουμε μια υγιή κοινωνία αν οι δημιουργοί της νέας ζωής δεν γνωρίζουν πώς να θέτουν τα θεμέλια για την πραγματική νοητική, ψυχική και σωματική υγεία του γόνου τους;

Ο θηλασμός είναι πράγματι το Α και το Ω της δόμησης ενός δυνατού οργανισμού και ενός δυνατού ανοσοποιητικού μας και όχι μόνο αυτό. 

Τι συμβαίνει όμως όταν παρεμβαίνουμε από την πρώτη στιγμή της ζωής αυτού του νέου οργανισμού;;; 

Μήπως εν αγνοία μας, δημιουργούμε εν δυνάμει πελάτες για την βιομηχανία της... ασθένειας;

Οι γονείς αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να γνωρίζουν πριν πάρουν την ευθύνη να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

"Είναι καθαρά θέμα παιδείας", δηλώνει ο κ. Μπλιάτσος, "ιδιαίτερα στις μητέρες γιατί η διατροφή τους και η καθημερινότητα τους περνάει στο βρέφος"

Οι μητέρες θα πρέπει αδιαμφισβήτητα να μένουν κοντά στα μωρά τους σε όλη αυτή την περίοδο του θηλασμού μέχρι τουλάχιστον να επέλθει ως φυσική συνέπεια ο απογαλακτισμός τους,.
 Και θα πρέπει να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές ως Πολιτεία ώστε οι μητέρες να έχουν την επιλογή να μπορούν να το κάνουν απρόσκοπτα,  με πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία ώστε να μην αγωνιούν για την επιβίωση τους. Ούτε να ανησυχούν για τα έξοδα της εγκυμοσύνης, της γέννησης και της ανατροφής των μωρών τους. Κι βεβαίως, όταν θέλουν να γυρίσουν στην παραγωγική διαδικασία, η Πολιτεία να φροντίσει την αποκατάσταση τους.

"... Ο ρόλος της Πολιτείας είναι η Παιδεία η συγκεκριμένη και η προετοιμασία των ανθρώπων γι αυτό το οποίο έρχεται. 
Δυστυχώς, αυτό το οποίο βλέπουμε ευδιάκριτα είναι ότι μας ετοιμάζουν για να γίνουμε υπάκουοι και καλοί πελάτες σε όλα αυτά τα οποία οι ίδιοι παράγουν..."
Γι αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, γι αυτό εκτελούμε όλον αυτόν τον αγώνα, να δώσουμε την  πληροφορία που χρειάζεται και επιτέλους να μπορέσουμε να το σταματήσουμε και να το αναστρέψουμε..." μας δηλώνει ο κ. Μπλιάτσος

Τώρα γνωρίζουμε... και αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το γένος μας έχουμε την υποχρέωση  να αναστρέψουμε την γενοκτονία μας σε ευγονία και αυτή την φορά έχουμε όλα τα εχέγγυα να το κάνουμε!...

Πως «Κατασκευάζονται» Άνθρωποι Ευάλωτοι στις Ασθένειες; (ΜΕΡΟΣ 2ο)


Η «Θεωρία των Μικροβίων», που διατυπώθηκε από τον Γάλλο ερευνητή Λουίς Παστέρ, δηλώνει ότι οι ασθένειες οφείλονται αποκλειστικά στην εισβολή συγκεκριμένων επιθετικών μικροοργανισμών. 

Ένα συγκεκριμένο μικρόβιο είναι υπεύθυνο για κάθε ασθένεια και οι μικροοργανισμοί είναι ικανοί να αναπαραχθούν και να μεταφερθούν εκτός του σώματος. 

Με τη Θεωρία των Μικροβίων για τις ασθένειες, δεν χρειαζόταν πλέον να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ασθένεια που προκαλείται από τις δικές μας παραβάσεις των νόμων της υγείας. 

Αντ’ αυτού, κατηγορούμε τα μικρόβια που εισέβαλαν στο σώμα. Η Θεωρία των Μικροβίων μετατόπισε ουσιαστικά την προσωπική μας ευθύνη για την υγεία και την ευημερία στους ώμους του ιατρικού επαγγέλματος που υποτίθεται ότι ήξερε πώς να εξοντώσει τα "ενοχλητικά μικρόβια". 

Η προσωπική μας υγεία ξέφυγε από τον έλεγχό μας. 

Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό ΛΑΡΙΣΑΣ, εξηγεί πως οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι στις αρρώστιες στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ: 

  ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς






Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ