Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

13 Ιουν 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) "Προγραμματιζόμαστε" να είμαστε επιρρεπείς στις ασθένειες;



"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ" ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ; 

 Για να αντιληφθούμε πώς φτάσαμε να έχουμε γίνει σήμερα μια "Κοινωνία Αρρώστων", όπως μας απέδειξε ο κ. Μπλιάτσος στις προηγούμενες εκπομπές, θα πρέπει όπως μας δηλώνει και ο ίδιος, "να σπάσουμε πολλά στεγανά και να καταρρίψουμε πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα.."

'Ενα από αυτά είναι ότι "τα μικρόβια είναι εχθροί μας"

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ζούμε μια κατάσταση παραλογισμού που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε...

Συμβιώνουμε με τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής μας και ουσιαστικά αποτελούν έναν μηχανισμό που προάγει την υγεία μας .

Η "Θεωρία των μικροβίων" που ξεκίνησε από τις ανακαλύψεις του φυσικού και χημικού Louis Pasteur καμία σχέση δεν είχε με την βιολογία, η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε ως "δεδομένη" και αποτέλεσε την βάση για να δομηθούν πολλές άλλες θεωρίες για την προέλευση των ασθενειών.

 Η "Θεωρία των μικροβίων" έχει καταρριφθεί, αλλά η ευθύνη για την ίδια μας υγεία πέρασε στα χέρια των ειδικών και ο ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των μικροβίων άρχισε με τις συνέπειες που σήμερα είναι πλέον τραγικές για την υγεία μας.

Μήπως έπρεπε για κάποιους να ... βαπτιστούν "εχθροί"  και για ποιον λόγο; 

Γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στον ίδιο παθογόνο μικροοργανισμό;

Ποιές επιπτώσεις έχει στην υγεία μας το "αποστειρωμένο" περιβάλλον;

Μήπως έχουμε πάρει τελικά μεγάλη "απόσταση" από την ίδια μας την φύση με αποτέλεσμα να είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια δίνη που δεν μπορούμε να βγούμε;

Ποιοι ευθύνονται που έχουμε πάρει τελείως λάθος δρόμο με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι εν δυνάμει άρρωστοι;

Όπως μας υπενθυμίζει ο κ. Μπλιάτσος:

"Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο και δεν ξέρουμε αν το αβγό έκανε την κότα ή ή κότα το αβγό! Βρισκόμαστε σε μια συνεχή δίνη και σε ένα συνεχή κύκλο ο οποίος κύκλος έχει ως στόχο την τελική αποτίμηση της οικονομικής δραστηριότητας και την άντληση κερδών!! 

Διότι brand names μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες στον πλανήτη, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο καρτέλ... όλες οι εταιρίες και όλες οι μάρκες των επεξεργασμένων τροφών έχουμε να κάνουμε με αναψυκτικά, με καφέδες, με απορρυπαντικά, με γρήγορες τροφές, με δημητριακά, με γαλακτοκομικά... είναι όλα ΜΙΑ οικογένεια, ΕΝΑΣ όμιλος... Οι μεγαλοιδιοκτήτες και οι μεγαλοχρηματοδότες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων είναι πάλι συγκεκριμένα funds διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων που έχουν την ιδιοκτησία των μεγάλων εταιριών που παράγουν λογισμικά, που παράγουν ιατρικά μηχανήματα, που παράγουν χρήμα... Όλα βρίσκονται σε μια ιδιοκτησία..."

Η ερώτηση είναι: Μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό τον φαύλο κύκλο; 

Βεβαίως και ναι, είναι η απάντηση, αρκεί να αντιληφθούμε πώς έχει στηθεί και πώς παίζεται το παγκόσμιο παιχνίδι που θέλει τον άνθρωπο προϊόν και αντικείμενο πλουτισμού.

Ποιος όμως είναι αυτός ο καθοριστικός παράγοντας ώστε να κτίσουμε έναν υγιή οργανισμό; Πότε μπαίνουν οι πρώτες βάσεις που καθορίζουν την μετέπειτα κατάσταση της υγείας μας;

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη... όλα είναι θέμα γνώσης... κι αυτή την γνώση μας έχουν στερήσει. 

Μήπως τελικά η άγνοια μας είναι αυτή που μας σκοτώνει;

Έπεται συνέχεια...

Η «Θεωρία των Μικροβίων», που διατυπώθηκε από τον Γάλλο ερευνητή Λουίς Παστέρ, δηλώνει ότι οι ασθένειες οφείλονται αποκλειστικά στην εισβολή συγκεκριμένων επιθετικών μικροοργανισμών. 

Ένα συγκεκριμένο μικρόβιο είναι υπεύθυνο για κάθε ασθένεια και οι μικροοργανισμοί είναι ικανοί να αναπαραχθούν και να μεταφερθούν εκτός του σώματος. 

Με τη Θεωρία των Μικροβίων για τις ασθένειες, δεν χρειαζόταν πλέον να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ασθένεια που προκαλείται από τις δικές μας παραβάσεις των νόμων της υγείας. 

Αντ’ αυτού, κατηγορούμε τα μικρόβια που εισέβαλαν στο σώμα. Η Θεωρία των Μικροβίων μετατόπισε ουσιαστικά την προσωπική μας ευθύνη για την υγεία και την ευημερία στους ώμους του ιατρικού επαγγέλματος που υποτίθεται ότι ήξερε πώς να εξοντώσει τα "ενοχλητικά μικρόβια". 

Η προσωπική μας υγεία ξέφυγε από τον έλεγχό μας. 

Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό ΛΑΡΙΣΑΣ, εξηγεί πως οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι στις αρρώστιες στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ: 

(ΒΙΝΤΕΟ) ΜΕΡΟΣ 2ο ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ"

  ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ