Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

19 Ιουλ 2022

(Βίντεο) Η "προστασία της βιοποικιλότητας" και ο αφανισμός του Ανθρώπου



Τόσος λόγος γινόταν όλα αυτά τα χρόνια για "θεωρίες συνωμοσίας" όσον αφορά την Agenda 21 και μάλιστα από ..."επίσημα χείλη" που έσκιζαν τα ιμάτια τους  ότι δεν γνώριζαν τίποτα απολύτως και ότι "ο Κων/νος Μητσοτάκης ουδέποτε πήγε στο Ρίο το 1992 όπου υπογράφηκε η Σύμβαση".

Κι όμως... ήταν τόσο απλό να μπει κανείς στο επίσημο site του Υπουργείου Εξωτερικών και να  κοιτάξει εκεί που πρέπει, δηλαδή στο Τμήμα Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη, στο κείμενο της... "βιώσιμης ανάπτυξης" και να βρει το κείμενο. 

Αμετάφραστο βεβαίως ...  γιατί "κάποιοι" θέλουν να δυσκολέψουν την πρόσβαση μας στην πληροφορία από επίσημα έγγραφα του "ελληνικού κράτους" και δεν είναι η πρώτη φορά. 

Στις ημέρες μας, όλα βγαίνουν στο φως από ενεργούς πολίτες που δεν θέλουν πλέον να πιστεύουν, αλλά να γνωρίζουν με αποδείξεις και στοιχεία τι ακριβώς έχουν υπογράψει και συμφωνήσει για εμάς, εν αγνοία μας οι "εθνικοί μας αντιπρόσωποι" και που μας οδηγούν! 

Για την ακρίβεια... πού μας έχουν ΗΔΗ οδηγήσει, γιατί αν παρακολουθήσετε ένα-ένα την ανάλυση των κεφαλαίων της Σύμβασης μέσα από αυτές τις εκπομπές, θα διαπιστώσετε πώς ό,τι υπέγραψαν 30 χρόνια πριν στο Ρίο, δρομολογήθηκε τότε, έγινε νόμος του "κράτους", έχει ήδη συμβεί και έχουμε ήδη βιώσει τα αποτελέσματά του σε όλους τους τομείς του βίου μας.

Ο κ. Μπλιάτσος συνεχίζει την ανάλυση του κειμένου αυτού που δείχνει το σχέδιο για τον 21ο αιώνα και μας θυμίζει... "... Οφείλω να ομολογήσω ότι ερευνώντας όλα αυτά τα στοιχεία, βρεθήκαμε μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη... αυτή η έκπληξη έχει να κάνει, όπως ακριβώς θα το χαρακτηρίσω με την μεγαλύτερη εξαπάτηση της ανθρωπότητας στην ιστορία... και αυτό δεν είναι καθόλου υπερφίαλο, ούτε χάριν αστεϊσμού ή ο,τιδήποτε άλλο... αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της επιστήμης ΔΥΟ ΔΟΓΜΑΤΑ.... όπως γνωρίζουμε το δόγμα, πρώτον είναι αναπόδεικτο και δεύτερον και κυριότερον δεν αποδέχεται κανενός είδους αμφισβήτηση... Μην ξεχνάμε ότι η επιστήμη είναι κατά κύριο λόγο ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ... τα δόγματα λοιπόν τα οποία έγιναν αποδεκτά χωρίς κανενός είδους περαιτέρω αμφισβήτηση είναι ότι ο πλανήτης ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ... και ότι υπάρχει ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ κι όλα τα συναφή... βέβαια, για να κηρύξουμε έναν πόλεμο εναντίον κάποιων εχθρών, πρέπει πάνω από όλα και κυριοτέρως να έχουμε ταυτοποιήσει τον ίδιον τον εχθρό.... στην προκειμένη περίπτωση, ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, είναι ο ίδιος ο Άνθρωπος και για να μην μακρυγορούμε, αυτό θα το δούμε αποκωδικοποιώντας τους νόμους τους οποίους έχουν περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, κατόπιν της σύμβασης που υπεγράφη στο Ρίο ντε Τζανέιρο..."

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποκωδικοποιεί λοιπόν τον πρώτο νόμο 2204/1994 ΦΕΚ 59Α.... και αφορά την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

Τι είναι οι "βιολογικοί πόροι" και πώς ενοχοποιείται η ανθρωπότητα για την λάθος και άδικη διαχείριση τους;

Τι σημαίνουν οι όροι "αειφόρος ανάπτυξη" και "βιώσιμη ανάπτυξη" που συνεχώς πιπιλάνε οι κυβερνώντες;

Τι είναι η βιοτεχνολογία και τι κάνει η γενετική μηχανική;

"... Με την πρόφαση λοιπόν της έλλειψης τροφίμων και του υπερπληθυσμού του πλανήτη κι ότι πρέπει να καταπολεμήσουν την πείνα, ιδίως στον τρίτο κόσμο τι κάνω;... έχω στην διάθεση μου τεχνολογικές "λύσεις" οι οποίες κάνουν ακριβώς αυτό... διαμορφώνουν τον γενετικό κώδικα των προιόντων, είτε αυτά είναι φυτά, είτε καλλιέργειες, είτε τα ίδια τα ζώα, ούτως ώστε, διαμορφώνοντας αυτόν τον γενετικό κώδικα, δίνω τα χαρακτηριστικά που θέλω...δίνω συγκεκριμένη γεύση στην τομάτα, δίνω σχήμα στα κολοκυθάκια, .... δίνω δυνατότητα μεγαλύτερης παραγωγής... ενώ η φύση έχει προβλέψει συγκεκριμένα την αναπαραγωγή της... ο,τιδήποτε είναι πέραν της φυσιολογίας μας και ως άνθρωποι και ώς έμβια όντα, είναι ωμή παρέμβαση στην φύση..." μας επισημαίνει ο κ. Μπλιάτσος και συνεχίζει: "...Φυσιολογία τι είναι; ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ....όταν λοιπόν παρεμβαίνω στον γενετικό κώδικα και ουσιαστικά στειρώνω κάποια συγκεκριμένα προιόντα, τροποποιώ κάποιους σπόρους ώστε να μπορώ εγώ να διαχειρίζομαι το δίπλωμα της ευρεσιτεχνίας να διαχειρίζομαι την πατέντα που έχω κατοχυρώσει και φυσικά να έχω υπερπαραγωγή... να έχω κατοχυρώσει συγκεκριμένο είδος αγελάδας, το οποίο έχει 3-5 φορές μεγαλύτερη γαλακτοφορία από την φυσιολογική... αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε να κάνουμε με μια τρομακτική κατάσταση... είναι ένα θρίλερ αυτό που ζούμε σήμερα και πρέπει να αντιληφθούμε όλοι το τι έχει συμβεί σε αυτόν τον πλανήτη..."

Τι επιπτώσεις έχει όλο αυτό στην υγεία μας;

Ας αναρωτηθούμε όλοι μας γιατί έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, οι ασθένειες, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά και η παχυσαρκία παθολογικής φύσεως, οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες, η σκλήρυνση κατά πλάκας, το αλτσχάιμερ, το πάρκισον, όπως κι η υπογονιμότητα κα. στις τεχνολογικά προηγμένες χώρες... ασθένειες που δεν υπήρχαν καν κάποια χρόνια πριν... και ας σκεφτούμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ!

Για ποιον λόγο αναγράφουν σε κάποια τέτοια προιόντα "απαγορεύεται η σπορά" ;

Για ποιον λόγο μιλάνε για "κυριαρχικά δικαιώματα" πάνω στους φυσικούς και στους βιολογικούς πόρους;;;

Πώς στήνουν την παγκοσμιοποίηση της βιοτεχνολογίας;

Το σίγουρο είναι ότι είχαν ήδη φροντίσει, όπως αποτυπώνεται και στον συγκεκριμένο νόμο και την χρηματοδότηση των σχεδίων τους...

Ποια είναι η πηγή των κεφαλαίων αυτών;

"... Νομιμοποιούμε τεχνολογία, η οποία υπόκειται σε δικαιώματα ευρεσιτεχνίας και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας... για να μπορέσει να κατοχυρωθεί ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι η λεγόμενη πατέντα, όπως το κοινώς λεγόμενο ... και για να κατοχυρώσεις πνευματική ιδιοκτησία ως εφευρέτης είναι απολύτως σαφές ότι δεν μπορείς να το κάνεις στην φύση... Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΤΑΙ! ... Άρα λοιπόν τι χρειάζομαι; χρειάζομαι να τροποποιήσω είτε το γενετικό κωδικό, είτε να τροποποιήσω ακόμα και τον τρόπο που θα διατυπώσω έναν χημικό τύπο και φυσικά, να έχω εργαστηριακή τεχνολογική παρέμβαση ούτως ώστε να διαμορφώσω έτσι ένα φυσικό προιόν, να το μετατρέψω, να το μεταβάλλω, να το μεταλλάξω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως πατέντα για να έχω "πνευματικά δικαιώματα"... και εδώ θέλω να ανοίξω μια παρένθεση και να πω... τα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων που βρίσκονται σήμερα ανά πλανήτη έχουμε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα πνευματικά δικαιώματα τα οποία οπωσδήποτε πρέπει να διεκδικηθούν;;;..."
Ποιες είναι τα 4 οικογένειες που ελέγχουν όλη την βιομηχανία;

Πώς ο νόμος αυτός ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στους ιδιώτες;

Εμείς θα κρατήσουμε τα τελευταία λόγια του κ. Μπλιάτσου ως τροφή για σκέψη γιατί είναι η άγνοια που χειραγωγεί τους πάντες... 

"...Αν δεν ενδιαφερθείς ΕΣΥ ο ίδιος για την δική σου ζωή, αν δεν δώσεις βάση να κατανοήσεις το τι ακριβώς σου συμβαίνει, τότε δεν υπάρχει μέλλον!... υπάρχει σήμερα κάποιος ο οποίος μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωί και να διαχειριστεί την ζωή του 100% όπως θέλει;...άνθρωποι της τρίτης ηλικίας οι οποίοι βρίσκονται εξαρτημένοι από 50 χάπια την ημέρα για να αντιμετωπίσουν ασθένειες οι οποίες προήλθαν από όλες αυτές τις βιοτεχνολογίες και από όλες αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν;... είναι ζωντανοί-νεκροί... Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι, εφόσον γνωρίζουμε και έχουμε πρόσβαση στην πληροφορία και εφόσον μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε όλα αυτά που μελετάμε και τα οποία βλέπουμε και να πάρουμε θέση... τι πραγματικά επιθυμούμε στην ζωή μας;; 
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;; ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ; Αυτό σκεφτείτε το Έλληνες πολίτες, σταματήστε να σκέφτεστε τι μπορούν να σου κάνουν και σκεφτείτε τι μπορούμε εμείς να τους κάνουμε!!...."

Η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ... αποκαλυπτική!

ΑΤΖΕΝΤΑ 21:Ο ΝΕΟΣ ΕΧΘΡΟΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!


Η ανάγκη της προστασίας του πλανήτη νομιμοποίησε την γενετική παρέμβαση στην φύση και στην εργαστηριακή τροποποίηση των ειδών, με την περίφημη Agenda 21 με πρόσχημα την υπερθέρμανση και τον υπερπληθυσμό του πλανήτη και επικαλούμενη την "Βιώσιμη (αειφόρος) Ανάπτυξη" κυρώθηκε η ευθεία παρέμβαση στην φύση και στους ζώντες οργανισμούς καθώς και η κατοχύρωση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα νέα "παράγωγα" είδη.

Η εχθρική παρέμβαση στην φύση αναλύεται ξεκάθαρα από τον κ. Μπλιάτσο Αντώνη, Υπ. Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον Νομό Λάρισας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον Γιάννη Μυλωνά

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ