Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Ιουλ 2022

(Βίντεο) Το σχέδιο εξαπάτησης της ανθρωπότητας υπογράφτηκε 30 χρόνια πριν...

 

Όταν ακούω σήμερα για AGENDA 21, αυτόματα μου έρχεται στο μυαλό η... Ντόρα, της γνωστής οικογενείας που διαχρονικά "σώζει" την χώρα, σε εκπομπή του "έγκριτου δημοσιογράφου" Χατζηνικολάου να φωνάζει προσβεβλημένη σε πολίτη που ...τόλμησε να την ρωτήσει σχετικά, ότι "ο πατέρας της Κων/νος Μητσοτάκης ποτέ δεν πήγε στο Ρίο ντε Τζανέιρο... και η ίδια δεν υπήρξε ποτέ... συνομωσιολόγος"! 

Τώρα. πώς μπορεί να είναι κάποιος "συνομωσιολόγος" όταν αναφέρεται σε Διεθνή Σύμβαση στην οποία συμμετείχαν 178 χώρες κι όλες οι μεγάλες παγκόσμιες επιχειρήσεις, κυβερνητικές οργανώσεις, επιστήμονες και ερευνητές και την οποία μπορεί να την βρει, αν την αναζητήσει, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και σε δύο νόμους του κράτους, ας μας το εξηγήσει η κ. Μπακογιάννη.

Τελικά, μήπως η αλήθεια είναι σε κοινή θέα, αλλά χρειάζεται εμείς να βάλουμε την προσοχή μας να την δούμε;

Σημειωτέον, το κείμενο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα Ελληνικά! - και δεν είναι και το μόνο! 

Το ψέμα όμως χρειάζεται  πάντα μια δόση αλήθειας για να σταθεί, έτσι και η κ. Μπακογιάννη μπορεί να μας είπε ένα χιλιοστό αλήθειας.. ότι ο πατέρας της δεν πήγε στο Ρίο... αλλά αυτό που ξέχασε να μας πει ανάμεσα στις κραυγές της δήθεν ευθιξίας της ήταν, ότι ο Κων/νος Μητσοτάκης την είχε ήδη υπογράψει ενάμισι μήνα πριν στην Ν. Υόρκη και οι αντιπρόσωποι μας στο Ρίο, πήγαν ... έτοιμοι!

 Τα είχαμε ήδη αποδεχτεί όλα!!! 

Ένα κείμενο 480 σελίδων χωρισμένο σε 40 κεφάλαια και 4 διαφορετικούς τομείς για το τι μέλλει γενέσθαι τον 21ο αιώνα, το σχέδιο δράσης για την παγκοσμιοποίηση που όπως θα διαπιστώσετε μέσα από τις εκπομπές που θα ακολουθήσουν, φοράει την μάσκα της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξάλειψη της φτώχειας. 

Μόνο που στην πραγματικότητα νομιμοποιεί την γενετική παρέμβαση στην φύση και την εργαστηριακή τροποποίηση των ειδών και η "βιωσιμότητα" αφορά μόνο την κερδοφορία των επιχειρήσεων. 

Η Agenda 21, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, αφαιρεί τα δικαιώματα από τους ανθρώπους, ουσιαστικά "δαιμονοποιεί την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενοχοποιώντας και χρεώνοντας μας για την καταστροφή του περιβάλλοντος και του πλανήτη.

 Αυτές είναι και οι κατευθυντήριες γραμμές που δίνει στα κράτη-εταιρίες για να στηθεί όλη η μετέπειτα πλατφόρμα της μεγαλύτερης εξαπάτησης της ανθρωπότητας.

Έτσι λοιπόν η Ν.Δ  με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη υπέγραψε την Αgenda 21 και δύο χρόνια μετά, το 1994 κυρώθηκε  με δύο νόμους Ν. 2204/1994 ΦΕΚ 59Α και Ν. 2205/1994 ΦΕΚ 60Α στο "ελληνικό κοινοβούλιο" από το ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Α. Παπανδρέου. 

"... Εδώ μας αποδεικνύει ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση και να έχουμε, οποιοδήποτε κόμμα και να διοικεί αυτή την χώρα εκτελεί συγκεκριμένες οδηγίες και εντολές. Άσχετο αν μέσα στο κοινοβούλιο στήνουν ένα ωραίο θέατρο για να έχει θεαματικότητα για το ότι δήθεν αντιπαρατίθεται, καλούν την φρουρά... έχουν οξύτητες, αλλά εγώ προκαλώ όλους τους τηλεθεατές, να σκεφτούν το εξής απλό: θέλω να μου πείτε έναν νόμο που μια κυβέρνηση έχει καταργήσει, μόνο που ψήφισε η προηγούμενη... έναν!..." τονίζει ο κ. Μπλιάτσος

Το τραγελαφικό είναι ότι στο τέλος του νόμου 2205/1994 γράφει ότι:
«ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΟΥΝ  ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ».

Ας γνωρίσουμε λοιπόν βήμα-βήμα την AGENDA 21....δια-βάζοντας, βάζοντας δηλαδή τον νου μας πίσω από τις "όμορφες λέξεις"  για να αντιληφθούμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. 

Ποια είναι τα δύο "δόγματα" που στηρίζεται η Agenda 21;

Ποιοι είναι οι πυλώνες της και πώς εκτελέστηκαν αυτά που υπογράφηκαν τότε μέχρι στις ημέρες μας;

Σήμερα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποιες είναι οι συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτού του σχεδίου που υπογράφτηκε 30 χρόνια πριν... και το αδιαμφισβήτητο είναι ότι οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων επιδεινώθηκαν και επιδεινώνονται συνεχώς με αποκορύφωμα στις ημέρες μας που ο πλανήτης νοσεί όσο ποτέ κι η όλη ανθρωπότητα βάλλεται από ... "κρίσεις"!

Ούτε την φτώχεια κατάφεραν να εξαλείψουν, ούτε την πείνα και είμαστε πιο άρρωστοι από ποτέ... Οι "σωτήριες λύσεις" που επιβλήθηκαν μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού κι αυτός ήταν ο στόχος...κι έτσι φοβισμένοι, παραζαλισμένοι και εξαθλιωμένοι να πέσουμε ευκολότερα στις αγκάλες του Σβαμπ και των ομοίων του, οι οποίοι έρχονται με φόρα να... μας "απαλλάξουν" από όλες τις "κρίσεις" μαζί, οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή κλιματική και επισιτιστική με την κατάργηση της ελεύθερης βούλησης μας.

" Επιχείρησαν να τα κρύψουν και να τα αποσιωπήσουν όλα. Γιατί όταν μάθεις την αλήθεια εκτός από το ότι θα οργιστείς, εκτός του ότι θα θυμώσεις, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι όλη αυτή την ψευδαίσθηση μέσα στην οποία ζούμε και βιώνουμε..." μας λέει ο κ. Μπλιάτσος

Και καταλήγει: "... αν δεν ενδιαφερθούμε, αν δεν δείξουμε ενδιαφέρον για την ίδια μας την ζωή και για το περιβάλλον στο οποίο βιώνουμε, να ενδιαφερθούμε και πάνω από όλα να μάθουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα... όλα τα στοιχεία υπάρχουν, αρκεί να θέλουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε... αν δεν ενδιαφερθώ, δεν μπορώ να αποφασίσω, δεν μπορώ να πάρω γνώση και δεν μπορώ να αποφασίσω με ελεύθερη βούληση..."

Όσο και να φωνάζουν κάποιοι για "συνωμοσιολόγους", στις ημέρες μας οι συνωμότες δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν.

ΑΤΖΕΝΤΑ 21:Ο ΝΕΟΣ ΕΧΘΡΟΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!


Η ανάγκη της προστασίας του πλανήτη νομιμοποίησε την γενετική παρέμβαση στην φύση και στην εργαστηριακή τροποποίηση των ειδών, με την περίφημη Agenda 21 με πρόσχημα την υπερθέρμανση και τον υπερπληθυσμό του πλανήτη και επικαλούμενη την "Βιώσιμη (αειφόρος) Ανάπτυξη" κυρώθηκε η ευθεία παρέμβαση στην φύση και στους ζώντες οργανισμούς καθώς και η κατοχύρωση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα νέα "παράγωγα" είδη.

Η εχθρική παρέμβαση στην φύση αναλύεται ξεκάθαρα από τον κ. Μπλιάτσο Αντώνη, Υπ. Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον Νομό Λάρισας στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον Γιάννη Μυλωνά



 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ