Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

17 Ιουλ 2022

(Βίντεο) Η "αόρατη πανδημία"


Ναρκωτικά, η "αόρατη πανδημία", θα τα δούμε από μια άλλη οπτική γωνία από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα... 

Εξαρτησιογόνες ουσίες που ήταν απολύτως νόμιμες, κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην αγορά, διαφημίζονταν μαζί με τα ανάλογα για την χρήση τους, αξεσουάρ και προωθούνταν από την καλλιτεχνική βιομηχανία του Χόλυγουντ!!
Μέχρι που απαγορεύτηκαν και ποινικοποιήθηκαν, αφήνοντας πίσω τους εκατομμύρια εθισμένους ανθρώπους που ήταν όμως πλέον έτοιμοι να πέσουν στα δίκτυα της... ψυχιατρικής βιομηχανίας!
"Η εικόνα η οποία έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 30-40 χρόνια επ' ουδενί δεν είναι αυτή η οποία έπρεπε να είναι ως ενημέρωση και ως εικόνα που θα έπρεπε να έχουμε όλα αυτά... αυτό το λέω γιατί εμείς αυτή την στιγμή ζούμε σε μια εποχή όπου έχουν απαγορευτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 
Είναι ποινικώς κολάσιμη και η διακίνηση τους και η χρήση τους και η κατασκευή τους.... γενικότερα βρισκόμαστε στην εποχή της απαγόρευσης... αυτό όμως το οποίο ανακαλύπτουμε κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σε όλη αυτή την ιστορία, βλέπουμε ότι τελικά υπήρχαν εποχές που ήταν και νομιμότατα, που ήταν συνταγογραφούμενα και πωλήσιμα, όλες αυτές οι ουσίες οι οποίες εξυπηρετούν κάποιους συγκεκριμένους στόχους..." μας δηλώνει ο κ. Μπλιάτσος.

Τι ήταν η έκθεση Φλέξνερ και τι επιπτώσεις είχε στην εφαρμογή της Ιατρικής;

Ποια ναρκωτικά διαφημίζονταν παλιότερα και ποιοι χρηματοδοτούσαν την διαφημιστική τους καμπάνια;

Ποιος πουλούσε και ποιος πουλάει τις ναρκωτικές ουσίες;

"Εγώ θέλω να σας παραπέμψω στο εξής απλό...όταν στις αρχές του 20ου αιώνα έχω αυτές τις ουσίες να είναι νόμιμες, να παρασκευάζονται, να διακινούνται, να πωλούνται και να χρησιμοποιούνται ελεύθερα και νόμιμα, όταν καταθέτω έναν νόμο και τις καθιστώ παράνομες, άρα ο χρήστης, ή ο παραγωγός, ή ο διακινητής, μέσα σε μια νύχτα από νόμιμος γίνεται παράνομος.... ουσιαστικά, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παρανομεί ο άνθρωπος... ο νόμος τον καθιστά παράνομο...
Άρα, το να είναι νόμιμος ή παράνομος αυτό εξαρτάται από τον νόμο, ο ίδιος ο νόμος με καθιστά νόμιμο ή παράνομο... και πρέπει να δούμε και παρασκηνιακά και πίσω από τις κουρτίνες, για ποιον λόγο χρειάστηκε να ανακηρυχθούν ως παράνομες αυτές οι ουσίες..." μας επισημαίνει ο κ. Μπλιάτσος.

Και συνεχίζει : "Για ποιον λόγο να ποινικοποιήσω την χρήση;... προσέξτε να δείτε... όταν για παράδειγμα, ένα παυσίπονο που ανακαλύπτω τελικά είναι επιβλαβές για την υγεία και το αποσύρω ως FDA και σταματώ την κυκλοφορία του και καλώ την εταιρία που το κατασκευάζει να σταματήσει την παραγωγή του, δεν υπάρχει όμως κάποιος νόμος που να λέει ότι αυτό το παυσίπονο που είναι επιβλαβές να το ποινικοποιήσει αν χρησιμοποιείται..."

Ποιο ήταν το πείραμα που έγινε στις ΗΠΑ το 1919-1934 και τι αποτέλεσμα είχε;

Πότε ποινικοποιήθηκε η κάνναβη στην Ελλάδα, με ποιον και με ποιο νόμο;;;

"...Έχω δημιουργήσει για την χρήση των συγκεκριμένων ουσιών, γιατί μιλάμε για εξαρτησιογόνες ουσίες που προκαλούν και εθισμό... έχω δημιουργήσει εξαρτημένους ανθρώπους ξαφνικά!! 
Όχι απλά τους αφήνω χωρίς την ουσία τους, όχι απλά δεν έχω κάποιο υποκατάστατο, αλλά την κάνω και παράνομη αν την χρησιμοποιήσουν...
αρχίζουμε τότε να έχουμε πολλαπλά προβλήματα και είναι η εποχή που μπαίνει στο παιχνίδι και η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ"... μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος.

'Αλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Σίγκμουντ Φρόυντ ήταν κι ο ίδιος χρήστης κοκαινης κι ο οποίος κατέγραφε σε αρκετά συγγράμματα του και τα... οφέλη της!

Ποιες ήταν οι δύο βασικές απαγορεύσεις που έγιναν στις αρχές του 1920 στην χώρα μας και ποιος ωφελήθηκε από αυτό;

Τι βράβευσε με "χρυσό μετάλλιο" ο Πάπας;;

Τι περιείχε το γνωστό αναψυκτικό της coca-cola;

"Όλα είναι αλληλένδετα... μας δηλώνει ο κ. Μπλιάτσος "... και η εκκίνηση της ψυχιατρικής επί Φρόυντ και η ενδυνάμωση των φαρμακοβιομηχανιών του Ροκφέλερ και η μεταστροφή της ιατρικής εφαρμογής της επιστήμης και η χρηματοδότηση με πολύ μεγάλα κεφάλαια της ερευνητικής ιατρικής.
γι αυτό και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αντικαταστήσουν αυτές τις ουσίες με νέες... κι όσο προχωρούσε και βάθαινε η επιστήμη και η τεχνολογία και οι πειραματισμοί... άνοιγαν και καινούργια ινστιτούτα στις ΗΠΑ, έρχονταν στην Ευρώπη, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, ινστιτούτα γενετικής επιστήμης.
Στο Ινστιτούτο του Βερολίνου εργάστηκε για μια δεκαετία ο Γιόζεφ Μέγκελε... όλη η συγγραφική του δραστηριότητα μετά τον β' παγκόσμιο πόλεμο διοχεύτηκε στις ΗΠΑ μέσω του σχεδίου "συνδετήρας"...

Πρώτα εξαρτάς όλον τον κόσμο και μετά δίνεις ώθηση στην... απεξάρτηση!..." "...Μια απίστευτη υποκρισία...
 Όλα αυτά που περιγράψαμε για κάποιους είναι πρωτόγνωρα, για κάποιους γνωστά... 
Αν δεν είχαν την κρατική μέριμνα και υποστήριξη, δεν θα υπήρχε περίπτωση και πιθανότητα ποτέ να πραγματοποιηθούν...δεν είναι δυνατόν να περνάς τελωνείο από ένα ταξίδι και να έχεις ένα μπουκάλι κρασί από αυτό που επιτρέπεται να φέρεις και να έχεις πρόβλημα... και από την άλλη μεριά να μπαίνει καράβι με τόνους ναρκωτικών ουσιών..." καταλήγει.

Η "ΑΟΡΑΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

Το ότι σκληρά ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη ή η ηρωίνη χρησιμοποιούνται στην παρασκευή φαρμάκων είναι μάλλον γνωστό. 
Το ότι κυκλοφορούσαν αυτούσια ως νόμιμα συνταγογραφούμενα σκευάσματα ίσως διέλαθε της προσοχής μας.
 
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΠΛΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 

Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στο Νομό Λαρίσης , μιλάει για το πώς η παγκόσμια κοινότητα οδήγησε την ανθρωπότητα στην εξάρτηση των φαρμάκων στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με τον Στέφανο Σουφλερό.


 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ