Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

18 Ιουλ 2022

(Βίντεο) Η υφαρπαγή της γης μέσω... "κλιματικής αλλαγής"

 

Αν νομίζει κανείς ότι όλα απλώς συμβαίνουν τυχαία... μετά την ανάλυση της Σύμβασης που υπογράφηκε στο Ρίο το 1992, την Agenda 21 αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που συμβαίνει είναι τελικά πολύ οργανωμένο και σχεδιασμένο αρκετά χρόνια πριν και εμείς απλώς γευόμαστε και βιώνουμε όλες τις συνέπειες αυτών που κάποιοι αποφάσισαν για εμάς  χωρίς εμάς και τα οποία πληρώνουμε εμείς και μάλιστα... πολύ πολύ ακριβά! 

Πώς εφαρμόζεται η Agenda 21 στα κράτη που την υπέγραψαν; 

Μα μέσα από τους νόμους που περνάνε σωρηδόν οι κυβερνώντες μας,  οι εκάστοτε κάθε φορά... Άλλωστε όσο και να φωνάζουν ως αντιπολίτευση, όταν γίνονται "κυβέρνηση" κανένας δεν έχει καταργήσει κανέναν νόμο από την προηγούμενημ τον οποίο θεωρούσε πριν "άδικο"... 

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μας το κάνουν όλο και πιο δύσκολο να μην μπορούμε όχι να γνωρίζουμε τους νόμους, ενώ θα έπρεπε και είμαστε υποχρεωμένοι ως πολίτες, όχι να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις τροποποιήσεις τους, αλλά μας κατέστησαν παντελώς αδιάφορους και αδαείς, που δεν κατανοούμε καν το τι διαβάζουμε χωρίς... μετάφραση  και έτσι αποθαρρυνόμαστε να το κάνουμε.

Αυτό βέβαια μας καθιστά έρμαια στα χέρια των ληστο-πετσωμένων ΜΜΕ που φροντίζουν την καθημερινή και απρόσκοπτη εξημέρωση μας !

Με έναν τέτοιο νόμο που απορρέει από αυτή την Διεθνή Σύμβαση του Ρίο θα ασχοληθούμε σήμερα και αφορά την διαχείριση της γης μας.

"...Όχι απλώς αλλάζουν το νομοθετικό πλαίσιο. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!. Έχουν επιβληθεί συγκεκριμένες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο... δεν θα κουραστούμε να το  λέμε ότι οι πολιτικοί μας και οι 300 της Βουλής, δεν βούλονται, δεν είναι βουλευτές, δεν έχουν βούληση, είναι απλά εκτελεστικά όργανα!... το έχουμε πει, θα το λέμε μέχρι να το εμπεδώσει ο Έλληνας Πολίτης και να αποφασίσει τελικά, ποιος θέλει να αποφασίζει γι αυτόν;... Γιατί θα σας παραπέμψω σε κάτι που μας άρεσε και το αγαπούσαμε από μικρά παιδιά, το κουκλοθέατρο. καθόμασταν να δούμε ένα κουκλοθέατρο, βλέπαμε τις φιγούρες και οικειοποιούμασταν την κάθε φιγούρα, αλλά ουσιαστικά, αν παίρναμε την διαδρομή του νήματος θα φτάναμε σε αυτόν που κινούσε τα νήματα και προσποιούταν τις φωνές.... Άρα λοιπόν εμείς οι πολίτες, αν θέλουμε να ονομαζόμαστε πολίτες, τι επιθυμούμε;...επιθυμούμε να μας κυβερνάει μέσω της μαριονέτας και του κουκλοθέατρου αυτός ο οποίος κινεί τα νήματα ή επιθυμούμε να κινούμε εμείς οι ίδιοι τα νήματα της ζωής μας και του μέλλοντος μας ;;; μας ρωτά με νόημα ο κ. Μπλιάτσος

Τι αφορά λοιπόν ο Νόμος 1495/2010;

Πότε ψηφίστηκε και πόσο "τυχαία" ήταν η χρονική στιγμή που έγινε αυτό;

"... Στην σημερινή εποχή θα έχουμε δύο βασικά πράγματα στον νου μας.... την ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ και την Προστασία της και την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Πάνω σε αυτά βασίζεται ό,τι ζούμε σήμερα και δεν θα κουραστώ να το λέω... και πάνω σε αυτά διαμορφώνονται και δημιουργούνται τα πάντα..." μας τονίζει ο κ. Μπλιάτσος και συνεχίζει: "... Προσέξτε όμως να δείτε τι γίνεται... έχουμε βάσει αυτού του νόμου διαμορφωμένες δύο ειδών περιοχές... προστατευμένες, που σημαίνει ότι εγώ, εσείς ο οποιοσδήποτε δεν έχουμε την δυνατότητα να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Είμαστε αποκομμένοι από την περιοχή μας αλλά κατά τα άλλα βρίσκεται στην χώρα μας... αυτό εννοώ ότι "δεν είναι δικές μας"... σε αυτές τις περιοχές δεν έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε ως άνθρωποι... γιατί όπως είπαμε "ο άνθρωπος - γι αυτούς- είναι το πρόβλημα" και έχουν θέμα...  να μην εξαφανιστούν τα οικοσυστήματα... Το Οικοσύστημα όμως σημαίνει ότι πρέπει να προστατευτεί η χλωρίδα και η πανίδα μέσα στην οποία όπως πανίδα... δεν περιλαμβάνεται ο Άνθρωπος!!

Ποιος ακριβώς λοιπόν είναι ο ρόλος του Εθνικού Κτηματολογίου;

Γιατί ενώ απαγορεύεται να πατήσει ανθρώπινο πόδι, επιτρέπονται οι εξορύξεις;;

Πόσο ποσοστό της ελληνικής γης αλλά και των χωρικών υδάτων μας καταλαμβάνουν αυτές οι περιοχές στις οποίες ως πολίτες δεν έχουμε πρόσβαση;

"... Αν το αφήσουμε ... θα πάει μέχρι τέλους! Δεν το συζητάμε.... δηλαδή χρειάζεται να κάνουμε ιδιαιτέρου είδους ανάλυση για να αντιληφθούμε το που οδεύουμε; ... Ας αναλογιστούμε πώς ήμασταν πριν 10-15 χρόνια για να καταλάβουμε πώς θα είμαστε σε 10-15 χρόνια... η ροή είναι συγκεκριμένη, η κατρακύλα είναι συγκεκριμένη και αν δεν την σταματήσουμε εμείς, δεν πρόκειται να την σταματήσει κανείς... είναι γραμμένα, ξέρουμε τι θα συμβεί. Πλέον γνωρίζουμε κατά που οδεύουμε και το πώς θα γίνει... ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!..." μας δηλώνει ο κ. Μπλιάτσος.

Βέβαια, η απεικόνιση στον χάρτη μας δείχνει ακριβώς ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα και όπως αντιλαμβανόμαστε.. .έχει και συνέχεια με τραγικά αποτελέσματα αν αδρανήσουμε εμείς οι ίδιοι!

Ο κ. Μπλιάτσος μας προκαλεί να αναρωτηθούμε: "... Ποιος είναι αυτός ο οποίος μπορεί να κάνει εξορύξεις, όταν οφείλει για να το κάνει, να πάρει άδεια από τα συγκεκριμένα κέντρα, περιοχές Natura;... Να πούμε ότι στις περισσότερες περιοχές Natura είναι που έχουμε την αποψίλωση των δασών και αντί για δέντρα, αρχίζουν και φυτρώνουν ανεμογεννήτριες χρησιμοποιώντας και την αιολική ενέργεια..."

Ποιοι υπογράφουν αυτόν τον νόμο και γιατί κι αυτό έχει και την σημασία του;

Τελικά, υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο από όλους τους τομείς για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών για να μην αντιλαμβάνεται ο πολίτης τι συμβαίνει και ποιοι "βοηθούν"  σε αυτό; 

Μήπως η Agenda 21  εμπεριέχει ακόμα και το "σχέδιο χειραγώγησης" των πολιτών;;

Κλείνοντας ο κ. Μπλιάτσος μας δίνει κάποιες πληροφορίες που δίκαιο θα ήταν όλοι να κάνουμε τους συνειρμούς μας και να προβληματιστούμε ...

"... Σαν επιμύθιο της εκπομπής... έχω να προσθέσω και να σημειώσω τα εξής: ... σε αυτό το περιβόητο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το οποίο βέβαια, επί της Κυβέρνησης Ν.Δ. άλλαξε πάλι όνομα, ο διάδοχος της κ. Μπιρμπίλη, - διορισμένη ε από τον Γιώργο Παπανδρέου το 2009 στο νεο μετονομασθέν Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής- η οποία εκτέλεσε "άριστα" το έργο της και μετά πήρε το δρόμο της ακαδημαϊκής περαιτέρω πορείας, ξέρετε ποιος ήταν;...Ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, αυτός ο οποίος υπέγραψε και μας έβαλε στα μνημόνια, ένας ακόμη εξωκοινοβουλευτικός υπουργός....κατα τα άλλα οι πολίτες ψήφιζαν, μάλωναν, στοιχημάτιζαν για τις εκλογές και τελικά ποιοι τους διοικούσαν;; οι φίλοι των ημετέρων οι οποίοι διορίζονταν απευθείας χωρίς να έχουν καν εκλεγεί και χωρίς να έχουν πάρει έστω και μία ψήφο..."

Αξίζει να αναρωτηθούμε τι ακριβώς συμβαίνει... να προβληματιστούμε, να ερευνήσουμε, να μάθουμε με στοιχεία και αποδείξεις και γνωρίζοντας πια, να κάνουμε, τις επιλογές μας... γιατί αυτές καθορίζουν την ίδια μας την ζωή στον δικό μας πλανήτη και το μέλλον των παιδιών μας! 

Χάριν της ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ, οι ελληνικές κυβερνήσεις διαφημίζουν τα τελευταία χρόνια την "υπερευαισθησία" τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και φτάσαμε μάλιστα και στην δημιουργία "Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής"!


Εδώ αξίζει να αναρωτηθούμε το τι πραγματικά συμβαίνει. 

Τι είναι οι ζώνες Natura 2000; Ποιος είναι ο ρόλος του Εθνικού Κτηματολογίου;
Και πώς απειλείται τελικά η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας;

Υφαρπαγή γης μέσω της κλιματικής αλλαγής" είναι το θέμα της συζήτησης στην εκπομπή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" που παρουσιάζει ο Στέφανος Σουφλερός με καλεσμένο τον κ. Αντώνη Μπλιάτσο, Υποψήφιο Βουλευτή στον Νομό Λαρίσης με τον Πολιτικό Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".



 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς






Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ