Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

4 Ιουλ 2022

(Βίντεο) 2ο Μέρος "Υποβοηθώντας" ή "Υποκαθιστώντας" την φύση;


Το παρακάτω βίντεο το β' μέρος της εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ) "Υποκαθιστώντας" την φύση και με... ασυλία!
 έρχεται να ολοκληρώσει το θέμα της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής αναλύοντας τις βασικές αιτίες και τους κύριους παράγοντες που μας οδηγούν στο 20% των νέων ζευγαριών στην υπογονιμότητα.
Ο σκοπός βεβαίως δεν είναι να τρομάξουμε ή να δαιμονοποιήσουμε γενικώς την επιστήμη. Άλλωστε είναι σε κοινή θέμα το νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου ο κ. Μπλιάτσος ερμηνεύει όσα οι ίδιοι γράφουν για να  γνωρίσουμε και να αναρωτηθούμε τι ακριβώς συμβαίνει και που μας οδηγεί αυτή η κατάσταση.

Όπως ο ίδιος δηλώνει: Βεβαίως, αρκετές πτυχές της ιατρικής επιστήμης υποβοηθούν αρκετά τον άνθρωπο, διαμορφώνουν ενδεχομένως κάποιες καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά όπως το έχουμε αναδείξει σε μια σειρά εκπομπών επ'ουδενί δεν προάγουν αυτό το οποίο ονομάζεται ΥΓΕΙΑ!!

Γιατί όταν προάγεις πραγματικά την Υγεία και στοχεύεις στην Ίαση, αναζητάς τις αιτίες που προκαλούν την δυσαρμονία και την ανισορροπία στον ανθρώπινο οργανισμό και τις εξαλείφεις. 
Με λίγα λόγια, το ερώτημα που θα έπρεπε να τίθεται δεν είναι "τι να κάνουμε με την υπογονιμότητα που υπάρχει;", αλλά "γιατί υπάρχει;"

Και όπως μας το επιβεβαιώνει ο κ. Μπλιάτσος: "Όταν προσπαθούμε να αναλύσουμε τις αιτίες της αντρικής ή γυναικείας υπογονιμότητας εστιάζουμε συνήθως σε κάποιες παθολογικής φύσεως διαταραχές...Ποτέ όμως δεν ψάχνουμε να βρούμε για ποιον λόγο είναι αυτές οι διαταραχές....Γιατί κι αυτές είναι αποτέλεσμα κι όχι αίτιο της υπογονιμότητας. Το ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες ή ότι έχω αδύναμη παραγωγή σπέρματος. Αυτά είναι κάποια επιστημονικά δεδομένα που είναι σαφέστατα ότι έχω τέτοιους είδους παθολογικά προβλήματα. Αλλά από πού προέρχονται όλα αυτά τα προβλήματα; Εδώ είναι το βασικό ζητούμενο.

Από όποιον δρόμο και να πάμε στον ίδιο αποτέλεσμα θα φτάσουμε... πως οι βασικές αιτίες που επιδρούν καταλυτικά στην υπογονιμότητα των νέων ζευγαριών είναι το ίδιο το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαβιώνουμε. 

Τι εννοούμε όμως συγκεκριμένα όταν λέμε "περιβαλλοντικές" συνθήκες;

Τι επιπτώσεις έχουν τα βαρέα μέταλλα στα προβλήματα της υπογονιμότητας;

Πώς επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό οι ακτινοβολίες που βομβαρδιζόμαστε καθημερινώς κι έχει  ο οργανισμός μας την ικανότητα να επανέλθει;

Τι σημαίνει "ομοιόσταση" του οργανισμού;

Τι σχέση έχουν τα ρινικά και ρινοφαρρυγικά τεστ με την υπογονιμότητα;

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή των σπερματοζωαρίων και των ωαρίων;

Ποια είναι η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης;
ποιες είναι οι εργαστηριακές συνθήκες που γίνεται η γονιμοποίηση των ωαρίων;

Πώς προετοιμάζεται ο οργανισμός της γυναίκας για την επερχόμενη εγκυμοσύνη με τεχνητό τρόπο;;

Και τέλος ποιος είναι ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στην όλη διαδικασία της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής;;;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας απαντώνται από τον κ. Μπλιάτσο κατά την διάρκεια της εκπομπής. 

Σκοπός ο προβληματισμός και η αναζήτηση της αλήθειας πίσω από τις ωραιοποιημένες λέξεις και τον μανδύα της "επιστημονικής βοήθειας" σε πολλά θέματα κι όχι μόνο αυτά της υπογονιμότητας.

Το σίγουρο είναι ότι έχει στηθεί μια επιχειρηματική δραστηριότητα πολλών εκατομμυρίων ετησίως και σίγουρα υπάρχουν πολλά νέα ζευγάρια που το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Κι αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σας προβληματίσουν... κλείνουμε με τα λόγια του κ. Μπλιάτσου και παρακολουθώντας και τις προηγούμενες εκπομπές που θα βρείτε παρακάτω, κάνετε τους συνειρμούς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

"Ο ορισμός που έδωσαν οι πάλαι ποτέ μεγάλοι φωστήρες τότε που χρηματοδοτήθηκαν από το ίδρυμα του J.P Morgan και από τον Carnegie και τον Rockfeller για να διασπείρουν αυτή την επιστήμη της ευγονικής, ήταν η βελτίωση της γενετικής σύνθεσης μέσω της ελεγχόμενης αναπαραγωγής. Απλά τεχνολογικά δεν ήταν τόσο προηγμένα τα πράγματα στις αρχές του 20ου αιώνα και κατέφευγαν σε τεχνητή στείρωση...Είναι δυνατόν να μου πείτε σήμερα αν έχω το βάζω με το μέλι μπροστά μου αν θα βάλω το χέρι μέσα;....Σίγουρα αναλύοντας αυτά τα δεδομένα ανοίγονται νέα πράγματα μπροστά μας.
 Γι αυτό σας είπα ότι έχουμε να κάνουμε με την ευγονική του σήμερα. 
Η βελτίωση της γενετικής σύνθεσης του ανθρώπου μέσω ελεγχομένης αναπαραγωγής, τότε ονομάζοταν ελεγχόμενη αναπαραγωγή, σήμερα ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή....
Σε κάθε περίπτωση όμως όπως είδαμε και στο ΦΕΚ πάνω από όλα είναι εκτός φύσης, φυσικής διαδικασίας και φυσιολογίας του ανθρώπου με όλα τα επακόλουθα.

Αναλύσαμε κάποια έγγραφα της επιτροπής από το 2001 και είδαμε πώς στήνεται το πλαίσιο. Δεν είναι δυνατόν σήμερα να έχω τέτοια πράγματα μπροστά μου και να μην φαντάζομαι ότι είμαι ένας "μικρός θεός"!...Και επειδή η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΕΜΕΙΣ (οι μικροί θεοί)  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!!! 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ. 
Ξέρετε ποιές είναι οι δύο μέθοδοι προεμφυτικού ελέγχου;..."


                                          «ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο

Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξωσωματική) για την αναπαραγωγική διαδικασία.

 Το φυσιολογικό ( αυτό δηλαδή που διέπεται από την λογική της φύσης), τείνει να υποκατασταθεί από τεχνικές και μεθόδους "επιστημονικής υποβοήθησης", υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής προσφοράς.

Εγκυμονεί όμως κινδύνους, της παρά φύσιν παρέμβασης στον ανθρώπινο οργανισμό και της πλήρους αποκοπής από την φυσιολογία του.

 Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Υπ. Βουλευτής με τον πολιτικό φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό Λάρισας, αναλύει στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα τις αιτίες που οδηγούν στην υπογονιμότητα, τους παράγοντες που ωθούν σήμερα όλο και περισσότερους ανθρώπους στην επιλογή τεχνητών μεθόδων, το νομικό πλαίσιο της λειτουργίας των μονάδων Ι.Υ.Α. και τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης των υπολογιστών (ΑΙ) στην διαδικασία αυτή.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ