Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

4 Ιουλ 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) "Υποκαθιστώντας" την φύση και με... ασυλία!



Ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, ή με απλά λόγια, εξωσωματική γονιμοποίηση.

Γιατί φτάσαμε σε σημείο να χρειαζόμαστε τέτοιου είδους ιατρικής υποβοήθησης;;;
Συνέβη τυχαία; Όχι βέβαια γιατί όπως έχουμε πάρα πολλές φορές πει, "τύχη δεν υπάρχει".
 Είναι απόλυτοι οι νόμοι και κανόνες της φυσιολογίας μας και η φύση λειτουργεί με νομοτέλεια. Δεν έχει δυσλειτουργίες και αστοχίες κι αν αυτές εμφανίζονται είναι γιατί σαφέστατα υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και τίποτα δεν "έτυχε".

Επομένως, η υπογονιμότητα των νέων ζευγαριών δεν έχει προκύψει "τυχαία" όπως είπαμε.

Και αυτή η θεματολογία έρχεται συνέχεια των προηγούμενων εκπομπών αλλά αυτές που βοηθούν να κατανοήσουμε δικαιότερα και την συγκεκριμένη είναι οι εκπομπές: "Ο Πόλεμος της Πατέντας"


Όπως μας ενημερώνει ο κ. Μπλιάτσος: "Οι πρώτες εντυπώσεις που είχαμε από αυτή την "υποβοήθηση της αναπαραγωγής" ήταν τα λεγόμενα "παιδιά του σωλήνα". Το 1978 γεννήθηκε το πρώτο τεχνητώς γονιμοποιημένο τέκνο. Το 1983 έγινε η πρώτη γέννηση στην Ελλάδα και η διαδικασία είχε γίνει στο εξωτερικό".

Τι είναι υπογονιμότητα όμως και τι υπογεννητικότητα και πώς συνδέονται αυτές οι δύο έννοιες;

Τα στατιστικά στοιχεία όσον αφορά την χώρα μας είναι τρομακτικά, καθώς τα υπογόνιμα ζευγάρια στην Ευρώπη φτάνουν κατά μέσο όρο στο 12%, ενώ στην Ελλάδα στο 20%.

Αυτό σημαίνει ότι ένα στα πέντε ζευγάρια έχουν αδυναμία σύλληψης!

Τελικά όπως μας επιβεβαιώνει και ο κ. Μπλιάτσος: "Υπάρχουν πολλές στατιστικές κατηγορίες στις οποίες ανατρέχουμε κι όχι μόνο στο θέμα της Υγείας ... η χώρα μας βρίσκεται σε πολλούς υψηλά αρνητικούς δείκτες... ακόμα και στην δομή της δημόσιας υγείας... γενικότερα σπάμε ρεκορ, γιατί είναι όλο το πλαίσιο δομημένο που είναι μια αλυσίδα... ένα ντόμινο εξελίξεων σε όλα!

Και συνεχίζει: "Η υπογονιμότητα επηρεάζει την υπογεννητικότητα της χώρας.
 Την μνημονιακή εποχή έχουμε περισσότερους θανάτους από γεννήσεις... για το 2021 η διαφορά γεννήσεων και θανάτων έχει φτάσει στις 60,000 ετησίως....
 Την τελευταία δεκαετία έχουμε 440.000 θανάτους περισσότερους από τις γεννήσεις.... Την τελευταία δεκαετία η χώρα μας ως πληθυσμό, έχασε μια Πάτρα και μια Λάρισα... Συνδέεται με τα μνημόνια και είναι και οι ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν τα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν. 
Αλλά αυτό που είναι μπροστά μας είναι η συρρίκνωση του πληθυσμού.... Συρρικνούμενος ο πληθυσμός με έναν τέτοιο τρόπο έχω την δυνατότητα ως καθεστώς και ως κυβέρνηση να βγω και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς καμία αιδώ και αν μιλήσω για αντικατάσταση πληθυσμού..."

Κι έτσι συνδέονται όλα! 

Κι όπως μας επιβεβαιώνει ο κ. Μπλιάτσος: "Όλα είναι σχεδιασμένα, ακόμα κι αν φαίνονται... "τυχαία"!

Σαφέστατα, το περιβάλλον και ο τρόπος της επιβίωσης και όχι διαβίωσης μας, η στρεσογόνα καθημερινότητα μας, οι γενετικά τροποποιημένες τροφές, τα βαρέα μέταλλα, τοξικές ουσίες κα. αλλά και ο,τιδήποτε μας απομακρύνει από το φυσικό μας περιβάλλον μας και την φυσιολογία μας, μας οδηγεί σε αυτή την κατάσταση.

Το 2001 η εισηγητική έκθεση της Ευρώπης Επιτροπής που αναλύθηκε στην εκπομπή "Ο Πόλεμος της πατέντας" έδωσε τις κατευθύνσεις. 
Πρωτίστως, με σκοπό όπως το αποτυπώνουν οι ίδιοι στο κείμενο, για να δημιουργηθεί το πλαίσιο για να εξασφαλίσει τα οικονομικά συμφέροντα των εταιριών και των βιοτεχνολογκών εργαστηρίων, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικά με αυτά των ΗΠΑ.

 Τέσσερα χρόνια μετά, το 2005 το Ελληνικό κράτος θέτει το νομικό πλαίσιο για την διαδικασία της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο ΦΕΚ αρ. φυλ. 17/ 27-1-2005...

Εδώ φαίνεται πώς ακριβώς τα έχουν κλειδώσει όλα από τότε για να φτάσουμε στο σήμερα...

Τι παραδέχεται ευθέως ο συγκεκριμένος νόμος;

Τι γίνονται τα γονιμοποιημένα ωάρια που δεν εμφυτεύονται στην μήτρα της νέας μητέρας;

Τι ορίζει ο νόμος για την διακίνηση του ανθρωπογενετικού υλικού και τι απαγορεύεται να διακινηθεί αλλά υφίσταται και μας προκαλεί πολλά ερωτήματα πώς ακριβώς χρησιμοποιείται και για ποιούς σκοπούς;

Τι ακριβώς επιτρέπεται να συμβαίνει μέσω νομοθεσιών "χάριν της επιστήμης";

Τι είναι και ποιοι οι σκοποί της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και γιατί τα μέλη της έχουν ασυλία;;; Για ποιον λόγο να την χρειάζονται;;;

""Στην σημερινή δημόσια διοίκηση με τον τρόπο που εκτελείται, δομείται πάνω στην ασυλία. Πόσο επιτέλους ύποπτα είναι αυτά τα καθήκοντα που χρειάζονται ασυλία;" διερωτάται ο κ. Μπλιάτσος.

Προς το παρόν να κρατήσουμε τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Μπλιάτσου που όταν θα γίνουν πράξη θα αλλάξουν οριστικά όλο μας το άρρωστο περιβάλλον που ζούμε.

Γιατί αυτό που μας διαμορφώνει τις συνθήκες στις οποίες βιώνουμε και δημιουργούν αυτό που είμαστε ως κοινωνία είναι οι ίδιοι οι νόμοι που ορίζουν το πλαίσιο της Πολιτείας μας και της ζωής μας μέσα σε αυτήν.

" Αντιλαμβάνεστε ότι από ένα απλό ΦΕΚ ανακαλύπτουμε πράγματα τα οποία είναι ανατριχιαστικά και υποτίθεται.... 
Θα σας πω το εξής: Το status, η πλατφόρμα, το πλαίσιο που βγαίνουν οι νόμοι δεν έχει κανένα απολύτως δίκαιο και αξιακό σύστημα... γιατί ξεχνάμε ότι αυτή είναι η δομή της Δημοκρατίας και της Ελλήνων Πολιτείας...
 Πάνω από όλα η πλατφόρμα που θα βασίζεται η παραγωγή των νόμων. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....
 Εδώ δεν έχουμε καμιά παραγωγή νόμων για το δίκαιο και την προστασία των ανθρώπων παρά μόνο για να προστατεύσουν ουσιαστικά τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα. 
Δεν μπορώ να το μεταφράσω διαφορετικά. Περισσότερο προστασία οικείων και ημετέρων επιχειρηματικών και οικονομικών συμφερόντων είναι όλο αυτό...
Αν δεν είχε πέσει στην αντίληψη μας το εισηγητικό κείμενο της ευρωπαϊκής επιτροπής που είχαμε αναλύσει στην εκπομπή "Ο Πόλεμος της πατέντας" δεν θα ήταν δυνατόν να διαβάσουμε με αυτόν τον τρόπο και να ερμηνεύσουμε με αυτόν τον τρόπο το συγκεκριμένο ΦΕΚ..."

Μπορεί εμείς ως Πολίτες να είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τους νόμους του "κράτους" μας, αλλά είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς πόσο δύσκολο το έχουν κάνει σε έναν πολίτη να βρίσκει, να διαβάζει και να κατανοεί όλο αυτό τον δαιδαλώδη δικονομικό λαβύρινθο που έχουν φτιάξει και ο οποίος όμως μας ορίζει την ζωή. Αρκεί να ανοίξει ένα Φύλλο Εφημερίδος Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) .

Όλα στηρίζονται στην άγνοια μας που συνοδεύεται από την αδιαφορία μας και την αδράνεια μας προς όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και για όλα όσα σχεδιάζονται για εμάς χωρίς εμάς... Μας κατέστησαν συνειδησιακά νεκρούς, να κυνηγάμε τις ουρές μας, χαμένοι στους μικρόκοσμούς μας και στην λήθη μας μέχρι και τον θάνατο του σαρκίου μας... 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Συνεχίζεται....

''ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ'' ΤΗ ΦΥΣΗ


Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξωσωματική) για την αναπαραγωγική διαδικασία.

 Το φυσιολογικό ( αυτό δηλαδή που διέπεται από την λογική της φύσης), τείνει να υποκατασταθεί από τεχνικές και μεθόδους "επιστημονικής υποβοήθησης", υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής προσφοράς.

Εγκυμονεί όμως κινδύνους, της παρά φύσιν παρέμβασης στον ανθρώπινο οργανισμό και της πλήρους αποκοπής από την φυσιολογία του.

 Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Υπ. Βουλευτής με τον πολιτικό φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό Λάρισας, αναλύει στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα τις αιτίες που οδηγούν στην υπογονιμότητα, τους παράγοντες που ωθούν σήμερα όλο και περισσότερους ανθρώπους στην επιλογή τεχνητών μεθόδων, το νομικό πλαίσιο της λειτουργίας των μονάδων Ι.Υ.Α. και τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης των υπολογιστών (ΑΙ) στην διαδικασία αυτή.


 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς








Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ